Şimdi Ara

Bu futbolcu kim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

12 yıl galatasarayın kaptanlığını yaptı efendiliği futbolu ile gönüllere taht kurdu, o zamanlar futbolcunun emekli ikramiyesi demek olan jübileye sıra gelince doğal olarak gs hemen sırt çevirdi ona. O da kendisine kucak açan Fenerbahçeye geldi 1 yıl daha uzattı futbol hayatını. o sene gs küme düşme potasına gelmişti eğer Fenerbahçeye yenilirse ciddi bir sıkıntı yaşayacaktı maçtan önce sarı kırmızılı bir gurup taraftar otobüsümüzün önünü kesip ................... yalvardılar düşüyoruz ne olur gol atmayın diye.
    maç berabere bitti. O sezon sonu Fenerbahçe Büyük ........... adı gibi büyük bir jübile yaptı 12 yıl ter döktüğü gs değil FENERBAHÇE yaptı ve tribünler o bir yıllık hizmeti için ona minnetlerini ifade eden Fenerbahçeliler ile doluydu. Mutlu idi ........... ama ne de olsa biraz buruktu tam 12 yıl onu alkışlayan gs taraftarlarının olmadığı 12 yıl kaptanlığını yaptığı camianın tek bir çiçeği bile esirgediği jübilesinde buruktu, ve ne oldu biliyormusunuz Fenerbahçe amigosu rahmetli Numan ............ omuzlarda tur atarken yanına gitti ve bir galatasaray bayrağı verdi ona ................bir elinde FENERBAHÇE bir elinde gs bayrağı ile gözyaşları ve alkışlarla uğurlandı o gün. Eline eski kulübünün bayrağınıda verip onu alkışlayan o taraftarları görünce maçtan sonra neler hissetiniz diye soranlara verdiği cevap'Dünyanın en büyük taraftarları tarafından uğurlandım daha büyük mutluluk olurmu' oldu ............

• Cevap veriyorum:
    Büyük Mehmet
    bildim mi?Ne Taraftarız beeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 12 Eylül 2005, 11:29:21 >
  • küme düşmekten kurtarmış fener gs yi mevzuya bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assos -- 12 Eylül 2005, 12:34:26 >
  • can bartu mu tam hatırlamıyorum anlatmıştı bu küme düşme mevzusunu
  • cemiller zamanı hatta fener as futbolcuların bazılarını cemil başta olmak üzere oynatmamış beraberlik yetiyormuş öyle bağlamışlar işi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.