Şimdi Ara

Bu Gece KAZANMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugünkü kısır bültende kolay kolay konu açmadıgıma rağmen tahminlerimi sizlere paylaşmak istedim ..

Sadece 3 MAÇ ;

Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies İY 1 veya ( üst )
    Brooklyn Nets - Chicago Bulls ÜST veya İY 1
    Tigre - Argentinos Juniors MS 1

tigre maçı hariç diğer maçlara çok fazla güveniyorum , 3. maç olarak eklemek istediğiniz varsa yorumunuzla eklerseniz güzel bir MİSLİ kupon yapacağım..

İyi Şanslar.

• 5 lira attım öylesine pek anlamam basketten tigre geçen sene iyi gidiyordu bu sene kötü başlangıç yaptılar. O maçı alır gibi geliyor. Bakalım bol şans.
  • Ben şöyle oynadım 10 misli;

TIGRE - ARGENTINOS JUNIORS - ÇS1X
    BRO NETS - CHI BULLS - IM 1/1
    LA CLIPPERS - MEM GRIZZLIES - IM 1/1

Bol şans..
  • 03:00 Basketball / NBA / Play-Offs / Round Of 16 / Chicago Bulls @ Brooklyn Nets / Brooklyn Nets 1st Half Points - Under 47 @ 1.90

05:30 Basketball / NBA / Play-Offs / Round Of 16 / Memphis Grizzlies @ Los Angeles Clippers / Handicap Betting - Memphis Grizzlies (+6) @ 1.92

brooklyn maçına 1.çeyrek 47,5 altı oynayacaktım gitmişim ,brooklyn ilk yarıda 47 sayı atamaz oynamışım :( hayırlısı olsun bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 23 Nisan 2013; 2:59:01 >
  • tigre maçını 20 dk izledim futboldan soğudum tigre yenilecek gibi. 5 dk da bir kart görüyor futbolcular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 23 Nisan 2013; 2:58:29 >
  • tigre kırmızı kart ben yatıyorum bu futbol maçı değil daha çok kart çıkar

Tam uzandım yatıyordum Arg. Juniors'da kırmızı kart gördü. Bunlar futbol katliamı yapıyorlar. Daha kart çıkar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 23 Nisan 2013; 3:19:23 >
  • Tigre ne alaka? Bu hafta yense de takip etmediğim için oynamam ona, sağı solu belli olmayan takımlara oynamayın bence.

Bu akşamki NBA üst yaptığım takımlar tutarsa iş yarına kalır, uzun vadeli olsun yeter ki tutsun. :)
     Bu Gece KAZANMAK ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 23 Nisan 2013; 3:13:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Tigre ne alaka? Bu hafta yense de takip etmediğim için oynamam ona, sağı solu belli olmayan takımlara oynamayın bence.

Bu akşamki NBA üst yaptığım takımlar tutarsa iş yarına kalır, uzun vadeli olsun yeter ki tutsun. :)
     Bu Gece KAZANMAK ?

chicago maçının üst olması çok zor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Tigre ne alaka? Bu hafta yense de takip etmediğim için oynamam ona, sağı solu belli olmayan takımlara oynamayın bence.

Bu Gece KAZANMAK ?

chicago maçının üst olması çok zor :(

Valla bende ikilemde kaldım ama yaptık artık yapacak bir şey yok. :p

Yatarsa da problem değil dün 2 liralık iy/ms futbol yapmıştım 36 lira gelmiş onun içinden harcadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

03:00 Basketball / NBA / Play-Offs / Round Of 16 / Chicago Bulls @ Brooklyn Nets / Brooklyn Nets 1st Half Points - Under 47 @ 1.90

05:30 Basketball / NBA / Play-Offs / Round Of 16 / Memphis Grizzlies @ Los Angeles Clippers / Handicap Betting - Memphis Grizzlies (+6) @ 1.92

brooklyn maçına 1.çeyrek 47,5 altı oynayacaktım gitmişim ,brooklyn ilk yarıda 47 sayı atamaz oynamışım :( hayırlısı olsun bakalım...

kupon geldi ama o 2.çeyrekte Brooklyn son hücumda 3'lüğü atsaydı ağlıyordum şimdi büyük ihtimal :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.