Şimdi Ara

Bu gece kimler uyumicak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şg

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Uyumayacağım bugün.Peki neden biliyor musun? Senin saçma konuna sinirlendiğim için uykum kaçtı,yatağa uzandım ama bu konu aklıma geldi.Bak kaç gündür seni takip ediyorum yapma uyku düzenimi bozdun senin saçma konularına sinirleniyorum 1 haftadır gözüme uyku girmedi.Yeter lan uyumak istiyorum konu açma artık

Şuna benzer bişey vardı Çin'demi ne yaşıyodu herşeyi bırakıp seni bulcam felan diyodu. Elinde olan yazabilirmi buraya

Çinde yaşayan adam: herşeyi bırakıp seni bulcam

• Yatıyorum ben beyler ıyı geceler
  • quote:

quote:

Uyumayacağım bugün.Peki neden biliyor musun? Senin saçma konuna sinirlendiğim için uykum kaçtı,yatağa uzandım ama bu konu aklıma geldi.Bak kaç gündür seni takip ediyorum yapma uyku düzenimi bozdun senin saçma konularına sinirleniyorum 1 haftadır gözüme uyku girmedi.Yeter lan uyumak istiyorum konu açma artık

Şuna benzer bişey vardı Çin'demi ne yaşıyodu herşeyi bırakıp seni bulcam felan diyodu. Elinde olan yazabilirmi buraya

Bunda vardir kesin.zaten ondan etkilenmis galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: GaraJımdakiEjder

quote:

quote:

Çinde yaşayan adam: herşeyi bırakıp seni bulcam

• @garajımdakıejder güldürdün
  • uyumayın olum bu saate kadar banımın acılmasını bekledım helekı o son 5 dk
  • Ben yatar..
  • Sabahlasam mı acaba?
  • Nihayet sabah oldu.hala uyanik olanlara iyi sabahlarrrrr.
  • uyuyacaktım baktım sabah olmuş
  • Bak kardeşim ; Günde 22 saat bilgisayar başındayım , 2 saat uyuyorum.Nedenmi ? Çünkü seni takip ediyorum.Sürekli aynı başlıkları açıp duruyorsun.Senin yüzünden işten atılmam an meselesi.Senin ızdırabını öperim çocuk.Ya böyle yapmayı bırak , yada adresini ver gelip ağzını burnunu kırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Bak kardeşim ; Günde 22 saat bilgisayar başındayım , 2 saat uyuyorum.Nedenmi ? Çünkü seni takip ediyorum.Sürekli aynı başlıkları açıp duruyorsun.Senin yüzünden işten atılmam an meselesi.Senin ızdırabını öperim çocuk.Ya böyle yapmayı bırak , yada adresini ver gelip ağzını burnunu kırayım

Valla ya, bak bir daha böyle saçma sapan başlık açma!
    Senin yüzünden millet uyku uyuyamıyor be!
    Uykuya hasret kaldık be!
    Ayıp be!
    Seni bulucaz oğlum!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.