Şimdi Ara

Bu gece ölürüm inşallah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım duamı kabul et al canımı lütfen ya yaşamak istemiyorum artık. Bıktım yaşamaktan ya. Her gün ayrı sinirle yatıyorum, geceleri düzgün uyuyamıyorum, ailemden nefret ediyorum artık. .

• Aaa oldumu şimdi
  • Aslında sana gıcığım ama şimdi okuyunca bi garip oldum. Her sorundan uzaklaşabilirsin ama aile ortamındaki sorundan kaçmak çok zordur sonuçta aynı evde yaşıyorsun. Gündüz olmasan bile gece onlarla aynı ortamdasın ve yatağa huzurlu girme şansın yok... PM'den anlat istersen derdini belki bi şekilde yardımım dokunur

EDİT : MR.LEGEND İLE MR.SHADOW'U KARIŞTIRDIM SANA GICIK DEĞİLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 27 Mart 2012; 23:12:26 >

• geber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

Aaa oldumu şimdi

Olsun
  • Nedir mesele?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

Aaa oldumu şimdi

Olsun

Olmasın olmasın olmaz öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

geber

Yav he he
  • Senin gibi bi sorunum olsa hallederim belki ama ben derdimin n'olduğunu bilmeden efkarlanıp, tüm yaşam sevincimi kaybediyorum arada sırada. Pil bitiyor resmen, ne konuşmak ne başka bişey yapmak istiyorum.
  • relaks zaman
  • aynı kafadayız kardeşim
  • ölme ya
  • amin

şakalan ölme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 27 Mart 2012; 23:22:03 >
  • Üniversiteyi kazanıp bitirdiğini, iyi bir işin olduğunu, 2020 model vw golfle makas attığını hayal et, belki iyi bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin
  • Hadi saat geç oldu yat artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Üniversiteyi kazanıp bitirdiğini, iyi bir işin olduğunu, 2020 model vw golfle makas attığını hayal et, belki iyi bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin

. Üniversite biter bitmez diplomayı kafalarına çarpacağım. Sadece bıktım böyle yaşamaktan her gece sıkıntılı olmaktan. İçine resmen sıçtılar şu günümün
  • Ölünce dertler iki katına cikacak öteki tarafda niye öldün ne yaptin dünya hayatinda soru üzerine soru ters cevapda veremezsin burdaki gibi agzina şaplagi patlatirlar walla
  • keşke bende ölsem hiç olmasa kurtulurum bu aileden amin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.