Şimdi Ara

BU GRUPTAN RAHAT ÇIKARIZ BEYLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.GALATASARAY %51 %49 JUVE
    3.%51 JUVE %49 GALATASARAY
    4.%100 KOPENHAK

SOL BEK ALINMASSA BU ORANIMIZ DAHADA DÜŞER !
  • real kolay bi takım değil yalnız gecen sene avantajlı geldi adamlar buraya o yüzden rahat oynadılar
  • Büyük zorlu takimlara karsi biraz daha iyi performans sergiliyoruz. kopenag'i içerde ve disarida yendikten sonra neden olmasin
    Hayirlisi (bknz : 3.olup 2000de uefa almamiz)
  • Alacagimiz puan max. 10 min. 8

Bunlardan dusuk almazsak buyuk basari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madrid'i bu kadar büyütüp durmayın beyler. Aksine Juve daha tehlikeli. Tevez ve Pirlo gibi iki tane beyin adam var. R. Madrid'in bizden çekeceği var bu sene. Mourinho'nun olmayışı en büyük faktör.
  • Rahat demek hata olur da ben ikincilik olur diyorum.

• Bu grupta 3.olmak başarısızlık değil.İlk 2 takım normalin üstünde.

• Real, Juve....rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kardeşim Iğdırsporla mı oynasın bu takım derdiniz ne sizin ya?

bu sene morinyo yok hani şu terimin kankası ayrıca folloş ettik dediğiniz maçta adamlar rahat skorla geldiler 15dk sarsıldılar sadece.Bu sene gözünüzün yaşına bakmazlar.
  • Biz bu gruptan 3. çıkarız Uefadan yolumuza devam ederiz beyler. Yalnız Bale i almasa bari Real.
  • Rica ediyorum inançsız renktaşlarım şu konuyu terk etsin. Kardeşim inanmıyorsan tutma şu takımı. Biz Real'e Juve'ye kafa tutamayacaksak bu turnuvaya neden geldik aga?
  • çıkıcaz beyler rahat olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen seneki gruptan daha zor olmus bu grup bence. Galatasaray santiego bernabeu nun havasina aliskin disarida surpris yapabilir real madride karsi keza evinde de ayni sekilde. Kopenhagi saymiyorum, GS gerek kadrosuyla gerek teknik heyetiyle ustun kopenhagdan. Yanliz juventus buyuk tehlike arz ediyor.

Insallah gruptan cikabilir galatasaray.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonaDusenSonDamla

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

Kardeşim Iğdırsporla mı oynasın bu takım derdiniz ne sizin ya?

bu sene morinyo yok hani şu terimin kankası ayrıca folloş ettik dediğiniz maçta adamlar rahat skorla geldiler 15dk sarsıldılar sadece.Bu sene gözünüzün yaşına bakmazlar.

Arsenal seni folloş etti. Evine davet etti yine folloş etti. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedi verdi odunu verdi odunu şov yapa yapa. Buna ne diyeceksin? Bir de ağzına aldığı takım Real Madrid ve Galatasaray. Aklın sıra laf mı sokacaksın küçük takım taraftarı.

sakin ol veletcan seni :)

• 2.olursak bu gruptan bayern-barça çıkmadıktan sonra çeyrek görürüz yine. Ben inanıyorum, Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır.
  • Zamanında Real'i yenip ellerinden kupayı almış takımız.Evimizde kazanacağımıza inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

sen çık biz geliyoruz

• quote:

Rica ediyorum inançsız renktaşlarım şu konuyu terk etsin. Kardeşim inanmıyorsan tutma şu takımı. Biz Real'e Juve'ye kafa tutamayacaksak bu turnuvaya neden geldik aga?

+1 Hani hedefimiz büyüktü? Yarı final için gelmiştik?
  • rahat çıkacağız
  • 3 sene ust uste bizim kuramizi izlemek kolay degil tabi bazilarina hak veriyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.