Şimdi Ara

Bu güç kaynağına göre ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimde görmüş olduğunuz güç kaynağını kullanmaktayım.

7 senedir kullandığım 8800GTS ekran kartım bozuldu. Bu güç kaynağı ile kullanabileceğim en üst seviye ekran kartı hangisidir?

Diğer parçalar:

Asus P8Z77-V LE

i5-3570k (O.C. yoktur.)

8 GB Corsair 1600 Mhz

1 TB 7200 Rpm HDD

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto! -- 2 Nisan 2015; 21:00:05 >

• Inventus.com.tr

• Önerileriniz için teşekkürler. 750ti önerilmemiş acaba benim güç kaynağı 750ti çalıştırmaz mı yoksa bu kartlar 750ti'dan daha mı performanslı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka tavsiye yok mu?

• Gtx 960 o PSU'ya en üst seviye ekran kartı fakat o parayı vermeye değmez çünkü indirimi yakalarsan 600W güzel bir PSU ile r9 280x'i GTX 960 ile benzer fiyata alabilirsin ve daha performanslı olur.

Buna göre sıfır ürün olarak GTX 750 ti en uygunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 3 Nisan 2015; 22:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatcheteR

Gtx 960 o PSU'ya en üst seviye ekran kartı fakat o parayı vermeye değmez çünkü indirimi yakalarsan 600W güzel bir PSU ile r9 280x'i GTX 960 ile benzer fiyata alabilirsin ve daha performanslı olur.

Bu psu 960'ı çalıştırır mı diye düşünüyordum teşekkür ederim. Ancak dediğiniz gibi fiyatı baya pahalı 750ti ya da dediğiniz gibi psu+280x'i düşüneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto! -- 4 Nisan 2015; 17:59:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartını Psu ya bağlama?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gtx 960 o PSU'ya en üst seviye ekran kartı fakat o parayı vermeye değmez çünkü indirimi yakalarsan 600W güzel bir PSU ile r9 280x'i GTX 960 ile benzer fiyata alabilirsin ve daha performanslı olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx960-supersc-acx-20-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Acaba bu ekran kartını çalıştırır mı benim psu? 8pin güç kablosu gerekiyormuş kart için içinden dönüştürücü de çıkıyor. Eğer çalıştırırsa alacağım.

• psu da değiştirmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merto!

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx960-supersc-acx-20-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Acaba bu ekran kartını çalıştırır mı benim psu? 8pin güç kablosu gerekiyormuş kart için içinden dönüştürücü de çıkıyor. Eğer çalıştırırsa alacağım.

PSU yönünden sorun olmaz.

• Hanginize güveneyim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto! -- 4 Nisan 2015; 21:04:15 >
  • Merto! kullanıcısına yanıt
    İşlemci : 80W (O.C yok dediniz)
    Ekran kartı: 140W

gerisi kalanı yarısı kadar ancak harcar.

buradan da hesaplayabilirsiniz :http://www.bequiet.com/en/psucalculator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 4 Nisan 2015; 21:39:10 >
  • quote:

İşlemci : 80W (O.C yok dediniz)
    Ekran kartı: 140W

gerisi kalanı yarısı kadar ancak harcar.

buradan da hesaplayabilirsiniz :http://www.bequiet.com/en/psucalculator

Yardımlarınız için teşekkürler yarın kararımı vereceğim.

• güç kaynağınız üç kağıtçı bu durumda iyi bir marka değil.12v kanalından 312w veriyor ama 3.3 5 kanalları da varmış gibi gösterip 380w demişler kesinlikle öyle değil.bence o güç kaynağına güvenip hiçbir kart almayın 312'nin yarısını ekran kartı alırsa geriye kalan yetmez sisteme bunun için hesaplama sitesine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

güç kaynağınız üç kağıtçı bu durumda iyi bir marka değil.12v kanalından 312w veriyor ama 3.3 5 kanalları da varmış gibi gösterip 380w demişler kesinlikle öyle değil.bence o güç kaynağına güvenip hiçbir kart almayın 312'nin yarısını ekran kartı alırsa geriye kalan yetmez sisteme bunun için hesaplama sitesine gerek yok.

http://www.cizgi.com.tr/psu

Güvenilir güç kaynakları listesinde görünüyor benim psu (silverpower 400p2c) ama açıkçası emin olamadım siz böyle söyleyince :/

• quote:

quote:

güç kaynağınız üç kağıtçı bu durumda iyi bir marka değil.12v kanalından 312w veriyor ama 3.3 5 kanalları da varmış gibi gösterip 380w demişler kesinlikle öyle değil.bence o güç kaynağına güvenip hiçbir kart almayın 312'nin yarısını ekran kartı alırsa geriye kalan yetmez sisteme bunun için hesaplama sitesine gerek yok.

Güvenilir güç kaynakları listesinde görünüyor benim psu (silverpower 400p2c) ama açıkçası emin olamadım siz böyle söyleyince :/

sitede max test değeri 400w diyor ben de diyorum ki 312w ve resimde görünüyor sonra bir allem kallem daha etmişler 18 amperlerin toplamını alsana niye ötekileri karıştırıyorsun hile işte neresi iyi marka?biraz o tablolardan anlasaydınız benim dediğimin doğru oldugunu bilirdiniz 400w falan değil o alet bizim için önemli olan 12v değeridir gerisi fasa fisodur.

• quote:

quote:

quote:

sitede max test değeri 400w diyor ben de diyorum ki 312w ve resimde görünüyor sonra bir allem kallem daha etmişler 18 amperlerin toplamını alsana niye ötekileri karıştırıyorsun hile işte neresi iyi marka?biraz o tablolardan anlasaydınız benim dediğimin doğru oldugunu bilirdiniz 400w falan değil o alet bizim için önemli olan 12v değeridir gerisi fasa fisodur.

312 Watt yetmez diyorsunuz yani anladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.