Şimdi Ara

Bu gün arkadaşlarla karting' e gittik. --> Feci kaza yaptım. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün arkadaşlarla izmir forum bornovada karting e gittik.
    Aslında ilk defa binmeyecektim. Genelde ayda 1-2 kere falan giderim.
    Neyse bindik gidiyoruz arada ego tatmini için viraja hızlı girip yanlıyoruz falan.
    Son 3 tur girdik. Ben tabi dedim iyce hızlanayım artık.
    Freni nerdeyse hiç kullanmıyordum.
    Hep gaz kesip tam dönerken gazı kökleyip yanlıyordum falan.
    Derken uzun düzlüğe geldik ben hızlandım hızlandım düzlüğün sonundada U dönüşü tarzı birşey var. Girdim viraja son hız.
    Alet kaydı kaydı fakat fazla uzun sğrdğ toparlayamazsam son hız vuracaktım kenarlara.
    Denedim fakat olmadı.
    Kenara bir vurdum.
    Pistin kenarındaki lastikler dağıldı ve ben son hız betona vurdum
    Kaskım çok boldu zaten arada düzeltmek gerekiyordu.
    Çarpınca uçtu kafamdan yere.
    Ben kafayı direksiyona çarptım.
    Allaha şükür burnum kanadı sadece.
    Yanıma hemen koştu herkes pistte sarı bayrak sallandı falan.
    İyi misin diyolar benim arkadaşlar şaşkın şaşkın bakıyo.
    Lan peçete getirin dedim.
    Ordaki vatandaş sağolsun cebinden çıkardı bi paket selapkı verdi.
    Tuttum burnuma.Neyse indim kenarda oturuyorum su verdiler falan.
    Fakat abi sol dizim çok feci ağrıyo.
    Basamıyorum falan.
    Çarpınca dizimi direksiyonun ile tekerlekler arasındaki çubuğa vurduğumu hatırladım.
    Çok feci acıyordu.
    Bindik arabaya dedim ben arkadaşa beni hastaneye götürün heralde kırdık bacağı dedim.
    Sağolsunlar götürdüler geldik hastaneye işte,
    hemen röntgen çekildi sonuç 2. derece çatlak
    Yarım Alçıya alındı.
    Daha yeni geldim eve.

Anımı paylaşayım dedim.
    Arkadaşlar o aletlerle fazla hız yapmayın.
    Zaten genelde lastikleri çok dandik oluyo alet kaydımı fena kayıyo

• Geçmiş olsun
  • evet ya baya tehlikeli bide ben binince kasksız biniyorum ama o sesi o gücü altında direk olarak hissedince insanın düzlükte basası geliyo

geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kardeşim.
  • Geçmiş olsun ben de kuzenle kafa kafaya çarpışmıştım. Sol kasıgın iç tarafını direksiyona vurmuştum. Resmen et çürümüştü. Sarı mor karışık bir renk olmuştu. 3-4 ay geçmedi. Düzelmişti sonra. Tekrar geçmiş olsun.
  • bende çok severim kaydırarak dönmeyi , daha dikkatli olmak lazım, çok geçmiş olsun. güvenlik tam olmak zorunda.
  • Herkese çok teşekkürler.
    Çok sevdiğim bu hobiyi heralde bi artık 1ay falan yapmaya korkarım

Ama benim gibi etrafa gömmeden kaydırarak dönmek gibisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 28 Şubat 2010; 23:17:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

Geçmiş olsun ben de kuzenle kafa kafaya çarpışmıştım. Sol kasıgın iç tarafını direksiyona vurmuştum. Resmen et çürümüştü. Sarı mor karışık bir renk olmuştu. 3-4 ay geçmedi. Düzelmişti sonra. Tekrar geçmiş olsun.

Sağol hocam sanada geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda kaynar kemik eski haline döner. Bizim burada da var carting sürekli biniyorum. Kasksız binmek yasak ve yol kenarındaki lastiklerin yakınında duvar benzeri birşey yok.

Allah daha kötüsünden korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

evet ya baya tehlikeli bide ben binince kasksız biniyorum ama o sesi o gücü altında direk olarak hissedince insanın düzlükte basası geliyo

geçmiş olsun

Hem nası basası geliyo ya

Ama işte dikkatlı olmak lazım.
    Burnu geç o kanadı bitti.
    Ama sol bacakta çatlak var ya
  • Okurken nedense güldüm gerçek arabayla kaza yapmışcasına bir olay yaşamışsın, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda kaynar kemik eski haline döner. Bizim burada da var carting sürekli biniyorum. Kasksız binmek yasak ve yol kenarındaki lastiklerin yakınında duvar benzeri birşey yok.

burda kasksız
    12 13 yaşındayken ustaca kullanıyodum hiç kaza yapmadım unutmuşumdur belki

• bir keresinde azkalsın takla atmayı becericektim o ufacık yere sıfır araçla birkaç sene evvel arkadaşlarla özellikle karlı havada giderdik, yerler buz muhteşem oluyor, bu arada kemer takılıyken nasıl becerdin kafayı direksiyona vurmayı, benim en fazla o kemer yüzünden iç organlarımın tamamı ağzıma geldi, 3 araç yanyana viraja girip ıslak zeminde en dışta kalınca direk bariyere girmek kötü birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda kaynar kemik eski haline döner. Bizim burada da var carting sürekli biniyorum. Kasksız binmek yasak ve yol kenarındaki lastiklerin yakınında duvar benzeri birşey yok.

yol kenarındaki lastiklerin yakınında duvar benzeri birşey yok. demisin yanlış olmasın ben lastikleri aşıp son hız kaldrırım gibi bişeye çarptım zaten.
    Ya frene basıyorum son an toparlamak için alet daha beter kayıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

bir keresinde azkalsın takla atmayı becericektim o ufacık yere sıfır araçla birkaç sene evvel arkadaşlarla özellikle karlı havada giderdik, yerler buz muhteşem oluyor, bu arada kemer takılıyken nasıl becerdin kafayı direksiyona vurmayı, benim en fazla o kemer yüzünden iç organlarımın tamamı ağzıma geldi, 3 araç yanyana viraja girip ıslak zeminde en dışta kalınca direk bariyere girmek kötü birşey

Ya sorma üstümde ceket var diye kemeri gevşetmiştim

• Gaz'dan ayağınız çekmediniz zaman frenle birlikte basarsanız kayar viraj'a doğru cevireceksin direksiyonu bu kadar ama inadına çarparak geçenlerden nefret ediyorum inip araban bende indireceğim birini ama neysee geçmiş olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 28 Şubat 2010; 23:54:21 >
  • Geçmiş olsun okurken hem güldüm hemde üzüldüm
  • geçmiş olsun
  •  Bu gün arkadaşlarla karting' e gittik. --> Feci kaza yaptım. :(

Bu arada geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

Gaz'dan ayağınız çekmediniz zaman frenle birlikte basarsanız kayar viraj'a doğru cevireceksin direksiyonu bu kadar ama inadına çarparak geçenlerden nefret ediyorum inip araban bende indireceğim birini ama neysee geçmiş olsun bu arada

Bİde bazen 2 kişi falan gid,nce 4 e tamamlanması için 2 tanımadıın insanla yapıosun.
    Dönerken çarpıyo bide çekilsene aq diyenlere şahit oldum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.