Şimdi Ara

Bu gün Benim doğum günüm :) 20.00 da görüşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dedim ki doğum günümü somut kişiler kutlamıyor unutulduk cok da önemli değil , sanal arkadaşlarım kutlar diye akşam saat 20.00 da facebook duvarımı herkese acacagım, dh li üyelere saat 20.00 dan sona face de doğum ğünü mü kutlarsanız sevinirim, şimdi hastaneye gitmem gerekiyor akşam saat 20.00 da görüşmk üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyzen -- 3 Kasım 2011; 10:42:48 >

• (: kutlu olsun
  • Kutlu olsun
  • doğum günün kutlu olsun nice yıllara
  • facebook da herkese duvar yazma ayarı nasıl oluyor
  • nice mutlu senelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyzen

arkadaşlar dedim ki doğum günümü soyut kişiler kutlamıyor unutulduk cok da önemli değil , sanal arkadaşlarım kutlar diye akşam saat 20.00 da facebook duvarımı herkese acacagım, dh li üyelere saat 20.00 dan sona face de doğum ğünü mü kutlarsanız sevinirim, şimdi hastaneye gitmem gerekiyor akşam saat 20.00 da görüşmk üzere :)

SOMUT diyecektin hehalde.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heppi börtdey tu yuu
  • Yeni yaşından sonra umarım mutlu sağlıklı ve bol kazançlı yıllar geçirirsin ve doğum gününü kutlamayanlar kutlamaya başlar =) Fakat şunu da düşün sen kimlerin doğum gününü kutluyorsun =) Bu tarz şeylerde hatırlanmak için hatırlamak gerekir =)
  • mutlu yıllar kanka ee ne aldın bize hediye?

• Ortamda kuruldu tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor1984

Yeni yaşından sonra umarım mutlu sağlıklı ve bol kazançlı yıllar geçirirsin ve doğum gününü kutlamayanlar kutlamaya başlar =) Fakat şunu da düşün sen kimlerin doğum gününü kutluyorsun =) Bu tarz şeylerde hatırlanmak için hatırlamak gerekir =)

ben bu ğüne kadar herkesin doğum gününü kutlamıştım
    edit facebook da arkafaş olmayanlara duvara yaz yazma ayaı nasıl yapılıyor
  • doum gunun kutlu olsun nice guzel senelere insallah
  • 20.00 a kadar kimse bişey yazmasın beyler altlara insin başlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.