Şimdi Ara

BU GÜNE KADARKİ SERVANT OF İSİLOON DROPLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAHA İYİSİNİ ÇIKARAN OLDUYSA SÖYLEYİNDE DEVAM EDELİM KESMEYE AMA ÇOK NADİR DROP VERİYO BU YARATIK HER GÜN 100 TANEYİ AŞKIN KESERİM İSİLOON UDA DENEDİM AMA TS OLMADIĞI İÇİN BAŞARAMADIM SERVANTLAR RAHAT BIRAKMIYO

http://img101.imageshack.us/img101/336/shellff1.jpg
    http://img488.imageshack.us/img488/8715/dragooondee0.jpg
    http://img82.imageshack.us/img82/1949/shardue8.jpg
    BUNLARDA FELANKORUN YANINDAKİ ANILARIM
    http://img176.imageshack.us/img176/7082/asdasflk7.jpg
    http://img120.imageshack.us/img120/4915/asdasfdsafasfia1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbet_bir_gün_döner -- 15 Kasım 2006; 18:08:57 >

• seni koxper seni senin gibilere ban pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameSupplement

seni koxper seni senin gibilere ban pls
    quote:

Orjinalden alıntı: bysametxxx

olum duan kabul oldu valla ermişmisin len sen şifremi unuttum az önce değiştirmiştim ne yaptığımı unuttum şimdide şifremi unuttum kısmı aktif diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbet_bir_gün_döner -- 15 Kasım 2006; 18:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

quote:

Orjinalden alıntı: bysametxxx

olum duan kabul oldu valla ermişmisin len sen şifremi unuttum az önce değiştirmiştim ne yaptığımı unuttum şimdide şifremi unuttum kısmı aktif diil

Alıntıları Göster
    ben şifremi nasıl değiştircem

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elbet_bir_gün_döner

bi yolunu bilen yok mu

• quote:

quote:

bi yolunu bilen yok mu

Alıntıları Göster
    İyi olmuş koxperlara banned geçiyorlar körnoktaya ordan takır takır mana savele kesiyorlar varmı daha ötesi ya biri dur desin artık koxperlara

• quote:

quote:

bi yolunu bilen yok mu

Alıntıları Göster
    hacı ayıptır sorması o lvl da servant ı nasıl kesiosun koxpu anladıkta kaça kaça gidince wurmuormu napıor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKk

hacı ayıptır sorması o lvl da servant ı nasıl kesiosun koxpu anladıkta kaça kaça gidince wurmuormu napıor ?

Alıntıları Göster
    bunların zorluk seviyesi nedir ? Kaç lvl bir assas rahat keser? ( priestle ve hilesiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 15 Kasım 2006; 18:55:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

bunların zorluk seviyesi nedir ? Kaç lvl bir assas rahat keser? ( priestle ve hilesiz )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

bunların zorluk seviyesi nedir ? Kaç lvl bir assas rahat keser? ( priestle ve legal olarak )

legal olarak kesenlerde var ama çözemedim ya bir noktada duruyolar onlara fiziksel atack yapamıyo bu servant poıson atağıylada 400 ü geçmiyo vurduğu damage bide bi arkadaş mana save diyo mana save yapılması kötü oluyo bi süreden sonra ne atak yapabiliyosun ne skill kullanabiliyosun şapa oturuyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Alıntıları Göster
    quote:

aynısını bn sorcaktım 62 lwl bi asas 1500 buff 300 ac 1920 healle kesebilr mi ? (tabiki de hilesiz )

• quote:

Orijinalden alıntı: hell_quard

quote:

aynısını bn sorcaktım 62 lwl bi asas 1500 buff 300 ac 1920 healle kesebilr mi ? (tabiki de hilesiz )

Alıntıları Göster
    64 lvl warrior 1 rogue 1 priest (1500 300 1920 malice) kesebilirmym ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hell_quard

quote:

Alıntıları Göster
    ewt ben asasım 61 lwl kesermiyim bunları (hilesiz)

• quote:

64 lvl warrior 1 rogue 1 priest (1500 300 1920 malice) kesebilirmym ?

Alıntıları Göster
    pis koxpcu

• quote:

Orijinalden alıntı: siege27

pis koxpcu

Alıntıları Göster
    to all koxpers!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: siege27

pis koxpcu

Alıntıları Göster
    kesermiyim diyenler deneyin bakem noluo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVGA

to all koxpers!!!

Alıntıları Göster
    Mana save demek koxpta kullanılan bir program sürekli skil atıyorsun tekli ok skili örneğin seri seri counter strike sikili mana save yapınca hiç manan gitmiyor sabaha kadar ok skil atabiliyorsun anlıycağın manasız

• quote:

Orijinalden alıntı: on_line

Mana save demek koxpta kullanılan bir program sürekli skil atıyorsun tekli ok skili örneğin seri seri counter strike sikili mana save yapınca hiç manan gitmiyor sabaha kadar ok skil atabiliyorsun anlıycağın manasız

Alıntıları Göster
    Bu arada boşa sevinme istersen koxpla oyunun en güçlü canavarını kes koxpla kesmişin ne farkederki ne zevk alcan daha doğrusu sen oyunu hangi amaçla oynuycanki herşey program

• quote:

Orijinalden alıntı: on_line

Bu arada boşa sevinme istersen koxpla oyunun en güçlü canavarını kes koxpla kesmişin ne farkederki ne zevk alcan daha doğrusu sen oyunu hangi amaçla oynuycanki herşey program

Alıntıları Göster
    3 kişi cewap beklioruz hala...!
    yokmu hiç kesen.. bizim kesip kesemiyceğimizi bilen..!

• quote:

Alıntıları Göster
    Servant İsilon Kac Vuruo ßæßa ßende Kesmek İstiyorum lvl 63 asasin fll uniq takı ile can 3100 oluo yeterli mi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    64 level bir warrior buff ı olduğu takdirde 960 lık heal ile de kesebilir.
    priestin sleep skill i aktif ise çok daha rahat olur biz bu servantları clan olarak kesiyorduk zamanında, bir uçtan girip giğer uç tan çıkıyorduk 2 warrior 1 assasin.
    warriorlardan biri 68 biri 73 assasin 62 level idi 2 tane de priest bulduğunuz vakit bütün sırayı dolaşabilirsin sleep e gerek kalmadan.
    ama dediğim gibi eğer level 60-63 arası ise 2 priest ile gitmeniz daha mantıklı olur.
    ayrıca drop çok az verirler eğer kesmekte zorlanıyorsanız hiç kesmeyin çünkü değmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.