quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın?
quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın? iş güç uğraşıyoruz işte özletme fazla kendini bidaha canım teşekkür ederim..hatırlanmak güzel..
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. teşekkür ederim beckhir..umarım yolundadır herşey
quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. teşekkür ederim beckhir..umarım yolundadır herşey Çok şükür yolunda gibi. Seni sormalı? @hici Sen nasılsın? Cevap verdikten sonra bana nasılsın diye sorma kısır döngüye girmesin lütfen.
hayat gelmiş iyiymişsin sormayayım bi daha maksat aynı döngü olmasın bende iyiyim teşekkür ederim @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli
quote:Orjinalden alıntı: Bozkır @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli Sağol hacım eyvallah. Sen nasılsın sana sormadık?
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Bozkır @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli Sağol hacım eyvallah. Sen nasılsın sana sormadık? teşekkür ederim hacım iyiyim bende
quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de iyiyim sağol sorduğun için. ağlarım bak Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına.