quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum
quote:Orijinalden alıntı: hayat555quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldumAlıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın?
quote:Orijinalden alıntı: hayat555quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın?Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın? iş güç uğraşıyoruz işte özletme fazla kendini bidaha canım teşekkür ederim..hatırlanmak güzel..
quote:Orijinalden alıntı: hayat555quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın? iş güç uğraşıyoruz işte özletme fazla kendini bidaha canım teşekkür ederim..hatırlanmak güzel..Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: hayat555quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ hoşgeldin canım sağol,hoşbuldum nerelerdeydin uzun zamandır yoktun yada benmi görmedim yoktum..çok yoğundu hayat..yoruldum..sen neler yaptın? iş güç uğraşıyoruz işte özletme fazla kendini bidaha canım teşekkür ederim..hatırlanmak güzel..Alıntıları Göster Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum.
quote:Orijinalden alıntı: beckhirBirisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beckhir Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. teşekkür ederim beckhir..umarım yolundadır herşey
quote:Orijinalden alıntı: beckhirBirisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. teşekkür ederim beckhir..umarım yolundadır herşey Çok şükür yolunda gibi. Seni sormalı? @hici Sen nasılsın? Cevap verdikten sonra bana nasılsın diye sorma kısır döngüye girmesin lütfen.
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. teşekkür ederim beckhir..umarım yolundadır herşey Çok şükür yolunda gibi. Seni sormalı? @hici Sen nasılsın? Cevap verdikten sonra bana nasılsın diye sorma kısır döngüye girmesin lütfen. Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: hayat555 quote:Orjinalden alıntı: beckhir Birisi gelip de " Msn'e çevirmişsiniz burayı " demesin diye araya giriyor ve hoşgeldin diyorum. teşekkür ederim beckhir..umarım yolundadır herşey Çok şükür yolunda gibi. Seni sormalı? @hici Sen nasılsın? Cevap verdikten sonra bana nasılsın diye sorma kısır döngüye girmesin lütfen. Alıntıları Göster hayat gelmiş iyiymişsin sormayayım bi daha maksat aynı döngü olmasın bende iyiyim teşekkür ederim @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster Ben de iyiyim sağol sorduğun için.
quote:Orijinalden alıntı: beckhirBen de iyiyim sağol sorduğun için. Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Bozkırhayat gelmiş iyiymişsin sormayayım bi daha maksat aynı döngü olmasın bende iyiyim teşekkür ederim @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Bozkır @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli Sağol hacım eyvallah. Sen nasılsın sana sormadık?
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: Bozkır @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli Sağol hacım eyvallah. Sen nasılsın sana sormadık? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Bozkır @ beckhir hacım hoşgeldin aynı şeyler sana da geçerli Sağol hacım eyvallah. Sen nasılsın sana sormadık? teşekkür ederim hacım iyiyim bende
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de iyiyim sağol sorduğun için. ağlarım bak Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına.
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de iyiyim sağol sorduğun için. ağlarım bak Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına. Alıntıları Göster İkiniz de hoşgeldiniz.