quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de iyiyim sağol sorduğun için. ağlarım bak Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına. sende calling you şarkısı var mı?
quote:Orjinalden alıntı: Carlo quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de iyiyim sağol sorduğun için. ağlarım bak Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına. sende calling you şarkısı var mı? Şarkı sözü var olur mu? Nişanlanmışsın diye duydum, Allah tamamına erdirsin. @hici @akaras Eğer o kişiden biri bensem hoşbulduk hacım
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Carlo quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de iyiyim sağol sorduğun için. ağlarım bak Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına. sende calling you şarkısı var mı? Şarkı sözü var olur mu? Nişanlanmışsın diye duydum, Allah tamamına erdirsin. @hici @akaras Eğer o kişiden biri bensem hoşbulduk hacım sağolasın kardeş...darısı başına....şarkı sözü de olabilir...lisanssız olsun
quote:Orjinalden alıntı: beckhir @akaras Eğer o kişiden biri bensem hoşbulduk hacım Yok ben beckhir e demiştim onu...
quote:Orjinalden alıntı: Carlo sağolasın kardeş...darısı başına....şarkı sözü de olabilir...lisanssız olsun İnşallah, senden çok istiyorum nişanlanmayı (doğal olarak ) Sözler için tıkla @akaras Pardon, kusura bakma hacı. Her lafa atlarım ben böyle...
quote:Orjinalden alıntı: beckhir ( doğal olarak ) Burda yanlış anlaşılma olmasın. Kendi nişanımın olmasını, senin benim nişanlanmamı istemenden daha çok istiyorum demek istedim :S Anladınız siz.
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: beckhir ( doğal olarak ) Burda yanlış anlaşılma olmasın. Kendi nişanımın olmasını, senin benim nişanlanmamı istemenden daha çok istiyorum demek istedim :S Anladınız siz.