Şimdi Ara

Bu hafta alıyorum lütfen SON KEZ bakın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım daha yüksek para verip i7 920 işlemci alacağına, biriktir parayı ilerde 1366 alırsın madem. Memnun kalmayacağınız ürünü almak zorunda mısınız? Performanslar ortada, parasına göre daha iyi bir işlemci i5 750. 1156 sokette bu mümkün değilmiş... Kim söylüyor arkadaşım? Intel istese de 2 kanal bellek mimarisinden vazgeçemez, daha ilk adımları atılıyor 3 kanal mimarisinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alheric

Arkadaşlar anakart ve ekran kartı haricindeki herseyi almıştım bugun gittim ve kingston 4gb 2000mhz ramleri 6gb 3x2gb 1600mhz i7 dominatorlarla degistirdm anakart için ne diyorsunuz o/c yapıcam soket 1366 seçmemin nedeni gelecege donuk olması 1156 sokette bu mumkun degil ilerde i9 işlemci alıcam ve bidaha anakartı degistiricegimi düşünmüyorum ud5 yeterli olurmu ztn extreme le arasında 80TL fark var bu kadar yaptıktan sonra ondan kaçınmam..

Günlük kullanma için hız aşırtma yapacaksanız Extreme ve Ud5 fazla gelir.Ud4p fazlasıyla yeterli.[Ud4p günlük olarak 210bclk rahat yapabilir.İşlemci 20 çarpan(Turbo ile 21 çarpan)20x210=4.2Ghz.Zaten daha yüksek hızlarda günlük kullanmak olanaksız.(Çok iyi bir su soğutma ile kullanılabilir)]

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

10.1 destekli oyun çıkmadı yanlış hatırlamıyorsam
    Dx10.1 oyunlar bir sürüydü arkadaşım, Assassin's Creed, hawx, battleforge benim şu an aklıma gelenler...

Hocam çok özür diliyorum benim cahilliğim ama şimdi adama sorarlar değilmi dx 10,1 oyunları nvidia dan izin alarak mı çıkardılar diye yukarıda yorum yapan arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sagittarius -- 15 Kasım 2009; 22:44:21 >
  • quote:

Arkadaşım daha yüksek para verip i7 920 işlemci alacağına, biriktir parayı ilerde 1366 alırsın madem. Memnun kalmayacağınız ürünü almak zorunda mısınız? Performanslar ortada, parasına göre daha iyi bir işlemci i5 750. 1156 sokette bu mümkün değilmiş... Kim söylüyor arkadaşım? Intel istese de 2 kanal bellek mimarisinden vazgeçemez, daha ilk adımları atılıyor 3 kanal mimarisinin.

Mete islemcimin soketi ztn 1366...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

i5 soketten kaybediyor METE sana araştırmanı söyledim Soket 1366 ilerisi için daha iyi kardeşim bırak şu güç tüketimini artık

İş sadece güç tüketiminde bitmiyor

Yukarıdaki sisteme sadece 2*3 Triple Kit ve HD5850 öneririm o kadar...

nıhahahaha bu ne ya.
    azalarak bitsin: 1366 ilerisi için daha iyi kardeşim.
    bir senmi görüyorsun o ilerisini? medyummusun, büyücümüsün. Intel, amd nvidia göremiyor bir sen görüyorsun dimi.
    Arkadaşlar böyle manüpülatörlerin lafına aldanıp hareket etmeyin. Kaç kişi 1000 dolar verip i9 işlemciye geçicek acaba. 1366 soketler ve i7 920 lerinizle patlayacaksınız hep beraber. Bugün 775 soket neyse yarın 1156 o olacak. O yüzden 1366 soket lerisi için daha iyi diyenlere bakmayın, 2 soket yapısıda zaten ilerisi. İhtiyaçlarınıza göre karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camoka5 -- 16 Kasım 2009; 6:08:39 >

• Kaldı ki intel 1366 soketi çıkardı, arkasından 1156 soketi çıkardı. Adamlar en yeni icatlarını daha geleceğe yönelik yapmayacak mı? 3-5 kişinin yönlendirmesiyle kendi mantık sürecimizden vazgeçmeyelim.
  • quote:

Kaldı ki intel 1366 soketi çıkardı, arkasından 1156 soketi çıkardı. Adamlar en yeni icatlarını daha geleceğe yönelik yapmayacak mı? 3-5 kişinin yönlendirmesiyle kendi mantık sürecimizden vazgeçmeyelim.

• quote:

Kaldı ki intel 1366 soketi çıkardı, arkasından 1156 soketi çıkardı. Adamlar en yeni icatlarını daha geleceğe yönelik yapmayacak mı? 3-5 kişinin yönlendirmesiyle kendi mantık sürecimizden vazgeçmeyelim.

+1

İntel alınacaksa kesinlikle core i5 alınmalı tabi param çok intelde kazansın gibi fikriniz yoksa, 1156 sokette geleceğe yönelik, bazı arkadaşlar gerçekten medyum gibi, çıkmayan işlemcinin hangi soket uyumlu olacağını yorumluyorlar bir i9 için 1366 sokete o kadar para bağlanmaz ki, sanki i9 çıktığında herkes i9'a geçmesi zorunluymuş gibi , bazı arkadaşlar intel'den pay alıyorlar galiba

• Corei5 harcadığı güç karşısında verdiği performansla Intel'in en iyi performans/güç harcaması oranına sahip işlemcisi.

İnanmayanlar bu incelemeye bakabilir:
    http://www.techspot.com/review/193-intel-core-i5-750/page10.html

Corei5 bence de geleceğin işlemcisi olacak. Fiyatları birazcık indiğinde Corei7 ve Corei9 bugünkü Core2 Extreme işlemcilerin gördüğü pahalı ve gereksiz işlemci muamelesi görecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.