Şimdi Ara

Bu hafta içinde 307 alıyorum ama ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar son attıgım ilandaki aracı sorgulattım temiz ve km orjinal çıktı. Pazartesi aramayı düşünüyorum.
  • Hocam 2 sene kadar 307 kullandim.2004 model.Benden onceki sahibi sifir almis araci ben aldigimda 42000 km di. 2 sene cok severek kullandim 57000 km de bu nisanda dizel arac almak icin 21000 tl ye sattim bence lacetti yerine 307 bakmaya devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prafoll

Arkadaşlar son attıgım ilandaki aracı sorgulattım temiz ve km orjinal çıktı. Pazartesi aramayı düşünüyorum.

bir önceki aracım 307 1.6hdi 90 hp idi. yakıt konusunda inanılmaz memnundum. yol tutuşu frenleri de iyiydi. fakat bozuk yolda çok hissettiriyordu. süspansiyon çok sert.

şuan yeni kasa civic hb 1.4 benzinli sahibiyim. kredi vs yordu. tekrar 2007 falan bi 307 hdi düşünüyorum.
  • 1 yıl önce makyajlı hdi olanını aldık makyajlı kasada çoğu sorun çözüldü diye bildiğimden dolayı almıştık pişmanız.

Burda kim ne derse desin ben yaşadığımı bilirim bu araçlar hassas arkadaş ota b*ka arıza veriyor özellikle elektronik aksam. Ve süspansiyon vuruntulu çalışıyor. Sevdiğim tek yanı HDI motor, yakıtı gidişi çok başarılı.

İlla ki alacaksanız makyajlı kasa alın derim.

Not: 308 bu araca göre oldukça sorunsuz bir araçtır sorun 307de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetiner19 -- 15 Ağustos 2014; 2:25:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.