Şimdi Ara

Bu hafta içinde almak üzereyim: Toyota Verso Elegant 1.6 benzinli& focus c-max trend 1.6 dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Cmax en alt donanıma para yetismiyorsa tek care verso. Fakat stepnesi dısarda oldugundan lpg takma sorunu vardı bi ara. Ne oldu bilmiyorum.

c-max in benzinlisine yetiyor param. dizeline değil maalesef.
  • zafita 1.6cdti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam verso alırdım. Sorun çıkarma oranlarının düşük olması sebebiyle. Motoru Avensis te kullandım çokça (babamın aracı) lpg ile sorunsuz. Bi turbo motor değil elbette. Ancak sakin kullanımda bence gayet yeterli..

• birde fiat 500 living var.7 KOLTUKLU.

2. el zayıf olduğu için yazmadım.gerçi bu sınıfta hangi aracı alırsan al 2. eli SEDAN ARAÇLARA GÖRE AĞIR OLUR.

ama tüple uğraşmazsın 1.6 120 hp dizel donanım olarakta gayet iyi.hem az yakar hem yokuşlarda falan rahat olur.tüp takınca 7 koltuk olmasıda işe yaramaz sanırım versoya.
  • Fordun 1.6 benzinli modeli lpg ile tam uyumlu degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda yeti bakabilirsiniz 7 koltuk değil ama arkada her koltuk bağımsız

Edit: Skodanın parçalar çok pahalı değil ben superb bakımını 500 e yaptırdım serviste vw ye göre ucuz. Ve de yanımda octaviası olan 350 liraya yaptırdı. Yetinin bakım da o civarda olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklopentan -- 14 Eylül 2015; 10:03:14 >
  • 3 yıl imzamdaki aracı sorunsuz olarak kullandım 35.000 km de satın almıştım lpg brc olarak ben taktırdım km de 25 krş civarı yakıyordu satma işlemimde ilanı verdikten sonra 3 günde sattım performans olarakta benim için gayet yeterliydi lpg ile benzin kullanımı farkedilmiyordu
  • MPV sınıfta ben grand picasso tercih ederim ama bütçe meselesi... Verso ile ilgili olarak iç mekan size yeterli geldiyse tamam ancak bana içi diğer MPVlere göre küçük geldi... Arka koltuklar için havalandırma ön koltukların altından geliyor, LPG demişsiniz ama 7 kişilik koltuklar açılınca arkada çok az yer kalıyor. Stepneye yapsanız stepne bölümü diğer araçlara göre yere daha yakın, yüklü araç tümseklerde sürtme sorunu yaşanabilir gibi geliyor bana... Bayrama araç kiralayın, araba alma işini aceleye getirmeyin diyorum ben sonuç olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Ben olsam verso alırdım. Sorun çıkarma oranlarının düşük olması sebebiyle. Motoru Avensis te kullandım çokça (babamın aracı) lpg ile sorunsuz. Bi turbo motor değil elbette. Ancak sakin kullanımda bence gayet yeterli..

quote:

Orijinalden alıntı: dragongeorge

3 yıl imzamdaki aracı sorunsuz olarak kullandım 35.000 km de satın almıştım lpg brc olarak ben taktırdım km de 25 krş civarı yakıyordu satma işlemimde ilanı verdikten sonra 3 günde sattım performans olarakta benim için gayet yeterliydi lpg ile benzin kullanımı farkedilmiyordu

quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

MPV sınıfta ben grand picasso tercih ederim ama bütçe meselesi... Verso ile ilgili olarak iç mekan size yeterli geldiyse tamam ancak bana içi diğer MPVlere göre küçük geldi... Arka koltuklar için havalandırma ön koltukların altından geliyor, LPG demişsiniz ama 7 kişilik koltuklar açılınca arkada çok az yer kalıyor. Stepneye yapsanız stepne bölümü diğer araçlara göre yere daha yakın, yüklü araç tümseklerde sürtme sorunu yaşanabilir gibi geliyor bana... Bayrama araç kiralayın, araba alma işini aceleye getirmeyin diyorum ben sonuç olarak...

arkadaşlar ford c-max araştırdım ve 76000 tl fiyat aldım bir yerden. c-max dizel trend pakete doğru düşüncelerim kaymaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Ford c max 1.6 tdci titanium x
    Der uzaklaşırım...

trendi nasıldır?
  • Trend ile trend x arasında çok fiyat farkı var mı acaba? Bir dönem fiesta araştırırken trend ile trend x arasında 1000 lira vardı. Ancak arasında belki 5000 liralık donanım farkı vardı. Onu bi arastirmanizi öneririm..

Edit:2 donanım seçeneği varmış pardon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verticall -- 14 Eylül 2015; 11:07:43 >
  • Hocam araca karar verdikten sonra Ankara İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşıyorsanız, çevre daha küçük illerdeki bayilerden fiyat sormayı ihmal etmeyin... Bizim bir arkadaş Ford B-max için Ankara'dan trend e aldığı fiyata Konya'dan trend-x donanımlısını aldı... Ellerinde hazır araç olabiliyor böyle yerlerde...

• Hocam opel meriva 1.6 136 hp ye de bakmanizi öneririm isteklerinizi karşılar ve dizeldir yakıt paranızda cebinize kalır performans olarakta sedan arabaların bir çogundan iyidir fiyatı 79.200 ama çoğu bayii indirim yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Şuan sizin durumunuzda olsam sırf param Japon markaya gitsin diye Verso yu alırdım, ki alınmaması gereken bir model de değil zaten.

Neden,Japonlarla bir kan baginiz vs mi var acaba?

Yoksa sadece bu nedenden dolayi alinir mi demeye calistiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blyss

Hocam opel meriva 1.6 136 hp ye de bakmanizi öneririm isteklerinizi karşılar ve dizeldir yakıt paranızda cebinize kalır performans olarakta sedan arabaların bir çogundan iyidir fiyatı 79.200 ama çoğu bayii indirim yapar

hocam 2. eldeki zayıfliği beli ileride ciddi zarara uğratabilir. arkadaşımda otomatik meriva var ve 2 aydır (iyi fiyat yazmasına rağmen) arayan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Hocam araca karar verdikten sonra Ankara İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşıyorsanız, çevre daha küçük illerdeki bayilerden fiyat sormayı ihmal etmeyin... Bizim bir arkadaş Ford B-max için Ankara'dan trend e aldığı fiyata Konya'dan trend-x donanımlısını aldı... Ellerinde hazır araç olabiliyor böyle yerlerde...

onu sorguladım hocam. en uygun fiyatı ankaradan aldım.
  • c max dizel bulduysanız düşünmeyin bile
  • 2. Eli iyi ve verso aynı konuda mı
    Qasqai veya cmax al geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A32C66F35 -- 14 Eylül 2015; 12:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

c max dizel bulduysanız düşünmeyin bile

trend i de baya boşmuş ama hocam. fakat motoru çok övgü alıyor.
  • trendler boştur evet.Donanim istiyorsanız Eğer versonun lpg de sorunu yoksa rahat rahat takilabiliyorsa alinir dolu olması düşünülerek.1.6 motor da gayet iyidir 132beygirden sözediyoruz çekiş falan diyenlere bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.