Şimdi Ara

Bu hafta içinde almak üzereyim: Toyota Verso Elegant 1.6 benzinli& focus c-max trend 1.6 dizel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Neden,Japonlarla bir kan baginiz vs mi var acaba?

Yoksa sadece bu nedenden dolayi alinir mi demeye calistiniz?

Selam.

Japonları severim, bu nedenden Japonlardan alırım dedim ama kan bağına gerek yok, dikkatli olmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 14 Eylül 2015; 13:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

trendler boştur evet.Donanim istiyorsanız Eğer versonun lpg de sorunu yoksa rahat rahat takilabiliyorsa alinir dolu olması düşünülerek.1.6 motor da gayet iyidir 132beygirden sözediyoruz çekiş falan diyenlere bakmayın

beygir/tork dersek iki araç arasında 132/160 & 115/240 gibi dev bir tork farkı var hocam. bu kafamı çok kurcalıyor. üstelik iki aracın kıyas videolarında c-max açık ara önde gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Neden,Japonlarla bir kan baginiz vs mi var acaba?

Yoksa sadece bu nedenden dolayi alinir mi demeye calistiniz?

Selam.

Japonları severim, bu nedenden Japonlardan alırım dedim ama kan bağına gerek yok, dikkatli olmak lazım..

İyi de hocam burada arkadas arac alacak,herhangi bir milletten adami yanina alacak degil herhalde.

Son zamanlarda cok fanatikce yorum gordum,zerre arac tercihi ile ilgisi olmayan.Ama sizinki gibisini gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi de hocam burada arkadas arac alacak,herhangi bir milletten adami yanina alacak degil herhalde.

Son zamanlarda cok fanatikce yorum gordum,zerre arac tercihi ile ilgisi olmayan.Ama sizinki gibisini gormedim

Forumlarda yazı dili kullanıldığından maksatlar farklı algılanabiliyor, buna bir de yorumcunun açık olmayan üslubu eklendiğinde sizdeki gibi düşüncelere neden olabiliyor.

Kusuruma bakmayın, detaylıca yazamadığım bir anımda yollamış olmalıyım.
  • tork yuksek olsa da beygir farki telafi eder merak etmeyin.zaten ucma meraklisi olan kullanici mpv ye yonelmez kardesim.burda senin tercihin one cikacak biraz fdonanimsiz dzelmi donanimli lpgmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

tork yuksek olsa da beygir farki telafi eder merak etmeyin.zaten ucma meraklisi olan kullanici mpv ye yonelmez kardesim.burda senin tercihin one cikacak biraz fdonanimsiz dzelmi donanimli lpgmi

benim derdim ani hızlanma falan değil. 3.16 bmw de yaşadığım "yokuşta bayılma" sıkıntısını yaşamak istemiyorum. Bunun için de turbo dizel öneriliyor hocam. babamda dizel accent var. uçuyor araç resmen.
  • 3.16 nin motoru cok dandikti.hele otomatikleri rezalet.bide arkadan itis olayi vR ondan agir kaliyor.versoda boyle bir problm yasamazsiniz.avensis kullanmistim rampayi keci gibi tirmaniyor.

• Hocam 5-6 yıl bineceğim demişsiniz bu uzun bir süre, daha alırken satmayı düsünmeyin bence c-maxte iyi tercihte o donanım çok boş 6 yil boş c-maxe bineceğinize daha dolu bir arabaya binin 2.3 ay geç satın sıkintı olmaz bence yeterki araba size konfor ve performansı versin bunlar benim görüşlerimdir,
    tercih sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: Blyss

Hocam 5-6 yıl bineceğim demişsiniz bu uzun bir süre, daha alırken satmayı düsünmeyin bence c-maxte iyi tercihte o donanım çok boş 6 yil boş c-maxe bineceğinize daha dolu bir arabaya binin 2.3 ay geç satın sıkintı olmaz bence yeterki araba size konfor ve performansı versin bunlar benim görüşlerimdir,
    tercih sizin

test sürüşü yorumları c-max in daha konforlu bir araç olduğundan bahsediyordu. aslında elegant versonun trend(otomatik park + otomatik dikiz ekstralı) c-maxten çok da fazla artısı yok gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.