Şimdi Ara

Bu hafta içinde okulu bırakabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın sınavlar başlıyor sanırım her dersten kalacam sınava girmeden okulu bırakmam lazım çalışmak bana çok korkutucu gereksiz geliyor derslerden soğudum okulda zaten arkadaşım yok ailemi ikna edip kurtulmam lazim bu arada 12. Sinifim bu yil kadar hiç kötü olmadim daha önceden

• bi akıllı sensin dimi hocam
  • Okuldan kaydını aldırıp açık lise için kayıt zamanı geldiğinde (ocak-şubat ayı gibi) açık liseye yazılabilirsin. Kalan sınavlarını temmuz ayında da kayıt yenileme yaparak bitirip mezun olursun ve sıkıntı teşkil etmez sınav için. Bu olayı halk eğitim merkezine veya rehberlik öğretmenine (okulun rehberlik öğretmeni olmasın) danış. En mantıklısı bu oluyor ama bunu denemediğim için seni yanlış bilgilendirmek istemem.
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ilk dönem karneyi aldıktan sonra yarıyıl tatilinde kayıt yaptırırsak nasıl olacak?Sadece mart-nisan gibi mi sınavlara gireceğiz yoksa temmuzda da giriyor muyuz?Eğer temmuzda giriyorsak sınav sonuçları da o aralıkta açıklanmıyor mu zaten obp nasıl hesaplanıyor?Detaylıca açıklarsanız çok mutlu olurum.Bir de obpnin yükselip düşmesi mevzusu var sanırım.
  • erbain40 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sadece mart-nisan sınavlarına girmeniz gerekir. Temmuz ayında kayıt yenileme yapıp açık lise sınavlarına girerseniz puanınıza etki etmez (2021 yılı için etkili olur puanınız). Mart-Nisan ayındaki sınavlardan aldığınız puanlara göre obp puanı oluşturulur (2020 sınavı için). Açık liseye geçip obp puanını düşürmek çok zor (bütün sınavlardan çok düşük almanız lazım bu da çok zor çünkü sorular kolay). Açık lisenin öğrenci portföyü geniş olduğundan dolayı sorular kolay olur, 12.sınıfa geçip orta düzey olan bir öğrencinin hiç çalışmadan 70-80 alabileceği düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 29 Aralık 2019; 12:30:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.