Şimdi Ara

Bu hafta vizyona giren filmler: Yeni Spider-Man filmi sonunda vizyonda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralık ayının özellikle sinema severler için bir hayli keyifli ve dolu geçeceğini zaten biliyorduk. Bu yoğunluk da bu hafta vizyona giren filmlerile özellikle bir film ile devam ediyor.

Ayrıca Bkz.Disney+ Türkiye'ye geliyor: Türkiye için işe alımlar başladı

17 Aralık'ta yani bugün vizyona giren filmlere baktığımızda şüphesiz en çok Spider-Man: No Way Home'un dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Karanlık Kız isimli film de bir hayli dikkat çekiyor. Aşağıda detaylarını verdiğimiz filmlerin tamamını bugünden itibaren sinemalarda izleyebilirsiniz.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyona giren filmler: Yeni Spider-Man filmi sonunda vizyonda

Spider-Man: No Way Home

Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei ve Jamie Foxx'un başrollerinde oynadığı "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" izleyici ile buluşacak. Jon Watts'ın yönetmen koltuğunda oturduğu macera, bilim-kurgu ve aksiyon ağırlıklı film, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor.

Yarım Kalan Hayat

Michael Uppendahl tarafından sinema perdesine taşınacak olan "Yarım Kalan Hayat", her alanda hayatının baharını yaşamakta olan başarılı bir adamın geçirdiği bir kaza sonucu değişen hayatını odağına alıyor. Dram türündeki ABD yapımı filmin başrollerinde Aaron Paul, Lena Olin, Tom Berenger, Celia Weston ve Michael Weston rol aldı.

Karanlık Kız

Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard ve Paul Mescal'ın başrollerinde oynadığı "Karanlık Kız" adlı yapımın yönetmenliğini Maggie Gyllenhaal üstlendi. Napoli Romanları ile adından söz ettiren Elena Ferrante'nin aynı isimli romanından uyarlanan film, tek başına bir tatilde olan Leda'nın, genç bir anneyle tanışması sonrası kendi annelik geçmişine doğru yaptığı zorlu içsel yolculuğu anlatıyor.

Maşa ile Koca Ayı 4

Rus yapımı bir animasyon filmi olan Maşa ile Koca Ayı 4’te ormandaki dostlar yeniden buluşuyor! Animasyon serisinin yeni filminde dünyayı keşfetmeyi çok seven, akıllı olduğu kadar yaramaz olan Maşa ve en yakın dostu Koca Ayı’nın birbirinden farklı hikayelerini izleyeceksiniz.

Kumbara

Yönetmenliğini Ferit Karol'un yaptığı filmin konusu şöyle: Orhan 38 yaşında bir aile babasıdır. Bir yandan ev kazası yüzünden komaya girmiş annesiyle ilgilenirken, bir yandan da kefil olduğu arkadaşı ortadan kaybolduğu için üzerine kalan borcu kapatmakla uğraşır. Bu süreçte ailesiyle de arası açılır ve giderek baba rolünü kaybeder. Taksi şoförlüğü gibi ek işler yaparak başka bir adam haline gelir. Ferit Karol “Beklentilerimiz, korkularımız, kendimizi var etme çabamız bizi en yakınımızdaki insana ne kadar yabancılaştırabilir?” diye soruyor ve ekliyor: “Bu soru filmi yapma motivasyonunun temeliydi.”

• Morbius beni en cok heyecanlandırdı. Onu bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spiderman filmini bugün sinemada izledim . Herkese tavsiye ederim kesinlikle gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Spider Man'ı anımsıyorum da güzel günlerdi.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç after credit vardı ve beklemeye değerler mi, pazar gününe bilet almıştım ama merak ediyorum ve çok fazla spoiler yememek için sosyal medyaya çok bakmamaya çalışıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    2 after credit var, fakat doğrusunu söylemek gerekirse MCU'nun artık o eski günleri yok malesef. After credit'ler heycanlandırmıyor.

İzle istersen, fakat izlemezsen birşey kaçırmış olmazsın.

Yalnız filmin kendisi 10 numara. Uzun zamandır bu derecede iyi bir film izlememiştim.

Darısı Matrixin başına.

• msegmx M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 3 yıldır falan sinemaya gitmiyordum ki daha öncesinde ayda en az 1 filme giderdim. Tek kafama takılan şey artık sinemada bir aksaklık oluşmaması. Son dönemde özellikle çok fazla saçma sapan olaylar yaşayanları duyunca keyfimizi kaçırtmazlarsa eğer zevk alarak izleyeceğim :)

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Diğer arkadaşın dediği gibi 2 after credits var bence ikiside önemli . İkisini de izle öyle çık sinemadan zira en sonda ki after credist fragman gibi . Şimdiden iyi seyirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 18 Aralık 2021; 0:4:38 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yıllar sonra sinemaya gidince izlerim artık tüm afterları :)

• Spaydinin memleketi namussuzlardan kurtardığı bir film çeksinler, pandemi falan demicem kesin sinemada izlicem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parmağı şıklatarak dünyayı kurtaran, saçma şekilde konuyu bağlayan filimlerden değil. gayet hoş konusu vardı. ilk 3 filmin 4. sü olarak bile seyredilebilir ;)

filmin başlarındaki sıkıcı gereksiz uzun sahneler, elime telefonu alıp kurcalattı. ancak ortası ve sonu güzel.

bazı filimler için sinemada izlediğine değmediğini düşünenlerdenseniz, bu filmi sinemada izlemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 18 Aralık 2021; 12:29:27 >
  • listede açık ara örümcekten adam önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 18 Aralık 2021; 13:17:51 >
  • "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" fragmanını izledim, filmin güzel olduğunu düşünüyorum ayrıca filmde eskileri görmek de güzel olacak.

• çok güzeldi 2. ye de imaxe gideceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.