Şimdi Ara

bu haftanın freeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xin
    yorick
    lulu
    shen
    gragas

oldukca keyif alırım sırf bunlardan özellikle xin ve yorick denememistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 9 Nisan 2012; 21:46:27 >
  • bunedir ya
  • riot games in 3 aydır kennen'i free yapmamasının nedeni nedir acep?? her hafta koydukları mf nin 4 te 1 i kadar kennen koysalar gam yemiyecem
  • Lulu'da AP Karma buildimi deneyecegim. :D
  • yorick free olduğundan diğer heroları kısıtlıyorlar malum 0-30 ve 30-0 yorick göreceğiz önümüzdeki günden itibaren
  • ya şaka mısınız arkadaşım yok yine mf falan
    kaç tane ad carry var zaten oyunda herhalde aynı karakterler gelip duracak adam mf geldi diye küfür ediyor işe bak
  • Shen kadar nefret ettiğim başka champ. yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

MF gelmiş iyi herkez nefret ediyorda ben almadım free oynuyorum

mf aslında o kadar kötü bir hero değil forumdakiler çok kötü dışlıyorlar heroyu ama gayet iyi bir ad carrydir

Kötü olduğundan değil, Mf ve Cait'i çok sık free yapıyorlar bu yüzden millet sıkıldı artık. Her 2-3 Haftada 1 bu 2 herodan en az 1'i free oluyor.
  • tam ref. kasma haftası xin,mf,yorick
  • quote:

quote:

mf aslında o kadar kötü bir hero değil forumdakiler çok kötü dışlıyorlar heroyu ama gayet iyi bir ad carrydir

2-3 haftada bir -caitlyn de aynı şekilde- free geldiği için böyle yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

pff ortalık shen kaynıcak :(

Sorma ya..
  • Yorick hiç free olmuyor kimse kullanmıyor diye aldım free oldu bu ne biçim iştir böyle. Bu hafta Karma alıyom kesin haftaya karma bedava. Bide Yorick alıp oynayamayacaklar sonra Yorick e laf atacaklar bende evde delirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverWind

quote:

quote:

ezreal graves kog maw ashe felanda 2-3 haftada bir free oluyor ama o heroları o kadar çok kötülemiyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RiverWind

quote:

quote:

ezreal graves kog maw ashe felanda 2-3 haftada bir free oluyor ama o heroları o kadar çok kötülemiyorlar

Ezreal ve kog'maw sık olmuyor. Graves son haftalarda çok çıkmaya başladı, Ashe zaten 450 IP lik champion o yüzden free olup olmaması pek bir şeyi değiştirmez açıkçası. Gravesta uzun süredir free olmuyordu şimdi 3-4 hafta içerisinde 2 rotasyonda çıktı ondan önce fazla olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

pff ortalık shen kaynıcak :(

Desene ortam şenlenicek
  • Oh sonunda Gragas.Ne zamandır bekliyordum.Birde Lulu hoşuma giderse alabilirim.
  • shenide oyuncak ettiler ha her hafta shen çıkıyor çoluğun çocuğun elinde harab oluyor caanım champ

neyse bir lulu bide gragas denerim
  • yorick ve gragası merak eediyordum diğerlerinin allah belasını versin insan araya bir talon sııkıştırılaa
  • Sheni garanti banlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

riot games in 3 aydır kennen'i free yapmamasının nedeni nedir acep?? her hafta koydukları mf nin 4 te 1 i kadar kennen koysalar gam yemiyecem

Gam değil o "gank"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.