riot games in 3 aydır kennen'i free yapmamasının nedeni nedir acep?? her hafta koydukları mf nin 4 te 1 i kadar kennen koysalar gam yemiyecem
Gam değil o "gank"
1 yazım yanlışı bulduğunuzdan dolayı.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
yorick ve gragası merak eediyordum diğerlerinin allah belasını versin insan araya bir talon sııkıştırılaa
mf var o bize yeter
artık usta oldum zaten mf yi counterlamakda her hafta geliyor sürüyle
Allah tan vize haftası...
Berbat bi hafta surekli karsima op lulu gelcek boota pff Bana ise retad lulu lar kesin
quote:
Orijinalden alıntı: WithPlesure
quote:
Orijinalden alıntı: kperson35
riot games in 3 aydır kennen'i free yapmamasının nedeni nedir acep?? her hafta koydukları mf nin 4 te 1 i kadar kennen koysalar gam yemiyecem
Gam değil o "gank"
şaka deme bunlar şaka !? Riot kesin dalga geçiyor... Bu mf de yeter artık kusturdu O.o
quote:
Orijinalden alıntı: WithPlesure
quote:
Orijinalden alıntı: kperson35
Gam değil o "gank"
belki şaka olma olasılığı vardır görmeden inanmam
LOL daki free champ mantıgını anlayamadım daha, bu kadar çok champ denememizi istiyolarsa, CO-OP vs AI tarzı bi champ deneme modu koysunlar bizde kurtulalım şu free champlara yapışıp LOCK-IN yapanlardan. buda böyle bi anımdır.
gragas ve luluyu merak ediyorum onun dışında bir de fizz olsa çok tatlı olurdu
desem yeterli olur mu
doğruymuş
Şu kennen bi free olamadı gitti caitlyn , miss fortune bıktırdı artık ...
Sadece Lulu oda belki
5 yıldır mf nin fre olmasını beklıyodm ve sonunda oldu çok mutluyum :)
vlad,ken,fiora nerede arkadaş!!!!
Bu hafta anca lulu denerim oda 1-2 oyun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme