heimerdinger iyi oynarsan kanırtıyo lan. Viktor bende var o laserleri atmak biraz zor bazen ıskalıyo :D
quote:Orijinalden alıntı: ExodusDZla yeni teemo aldıydım ama viktoru denemek istiyorumhepsi var gerçi olmayan 10 champ falan var onlar da free ayda yılda 1
galio,kogmaw,skarner,viktor millet rankedda oynamaya özenirse elo hellden çıkarım artık, oynanması zor herolar iyi olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: Gemmsrollsgalio,kogmaw,skarner,viktor millet rankedda oynamaya özenirse elo hellden çıkarım artık, oynanması zor herolar iyi olmuş.Boş bir hafta.
quote:Orijinalden alıntı: saiansakulta galio,kogmaw,skarner,viktor millet rankedda oynamaya özenirse elo hellden çıkarım artık, oynanması zor herolar iyi olmuş. hele hele skarner oynamaya kalkarlarsa ben skarneri çok kolay zannederdim ilk oyunumda skarnerle top 5 faile girdim galiba
quote:Orijinalden alıntı: Gemmsrollsgalio,kogmaw,skarner,viktor millet rankedda oynamaya özenirse elo hellden çıkarım artık, oynanması zor herolar iyi olmuş.viktor galio
quote:Orijinalden alıntı: Guest-85F6DAFC6viktor galio Alıntıları Göster Pff ya çoğu champ var kennen felan bayadır bedava olmamıştı.
quote:Orijinalden alıntı: LyDnPff ya çoğu champ var kennen felan bayadır bedava olmamıştı.Alıntıları Göster sıkıntılı bi hafta beni bekliyor ne iyi yine istediğim championlardan BİRİ bile yok bilmem çok şey mi istedim.
quote:Orijinalden alıntı: PazzoluSkarner 1 ay icinde free olmadı mi .Viktor , Galio ve Skarner'in free olması beni ranked de ELO HELL ' den çıkarabilir . :)
quote:Orijinalden alıntı: HeroxzyViktor , Galio ve Skarner'in free olması beni ranked de ELO HELL ' den çıkarabilir . :)Alıntıları Göster Galio sürekli free... ne olacak halimiz
quote:Orijinalden alıntı: kinatakiGalio sürekli free... ne olacak halimizAlıntıları Göster Viktor Nihayet geldi
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12quote:Orijinalden alıntı: bulletride ÇÖP +1Alıntıları Göster morgana teemo aldım alistar ı olmayana kız vermiyolar skarner kogmaw deniycem bakalım nasıl