Şimdi Ara

BU HALI NE KADAR EDER ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El dokumasi hereke halisi 80 85 yillik bi hali ne kadara satarim veya 100 yil olmasini bekleyipdemi satsam ozaman ne kadar eder

Mobildeyim resim koyuldu diyor ama ? Koyulmadiysa PC ye gecince koyarim

BU HALI NE KADAR EDER ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 15 Temmuz 2013; 15:14:55 >

• resim yok
  • Eklendi*
  • 1.500 - 2.000 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakfrcsgzl

1.500 - 2.000 arası

Eminmisin ? Bugün eşya satıcı geldi 4-5 eşya daha vardı hepsine 250 - 300 dedi
  • İşi sadece halı alıp satmak olan antikacılara gösterin daha net fiyat alırsınız.
    konuyla alakası yok ama aklıma şu geldi.http://www.youtube.com/watch?v=-EWYjos_Uxs
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

Orijinalden alıntı: Burakfrcsgzl

1.500 - 2.000 arası

Eminmisin ? Bugün eşya satıcı geldi 4-5 eşya daha vardı hepsine 250 - 300 dedi

adama 80 yıllık dedinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bana pm at bu konuyuda kapat sen nerde oturuyosun hemen gelıyım pazarlıgını yaparız
  • quote:

El dokumasi hereke halisi 80 85 yillik bi hali ne kadara satarim veya 100 yil olmasini bekleyipdemi satsam ozaman ne kadar eder

BU HALI NE KADAR EDER ?

Kaç düğüm olduğunu biliyomusun cidden eldokumasıysa düğüm sayısı fazlaysa 300 400 bin eder antika değeri olmayan uşak halıları 40 bine kadar alıcı buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enverkeser

Kardeş bana pm at bu konuyuda kapat sen nerde oturuyosun hemen gelıyım pazarlıgını yaparız

Istanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

El dokumasi hereke halisi 80 85 yillik bi hali ne kadara satarim veya 100 yil olmasini bekleyipdemi satsam ozaman ne kadar eder

BU HALI NE KADAR EDER ?

Kaç düğüm olduğunu biliyomusun cidden eldokumasıysa düğüm sayısı fazlaysa 300 400 bin eder antika değeri olmayan uşak halıları 40 bine kadar alıcı buluyor

Ben anlamamki bi el dokumasi oldugunu biliyorum yilinida tam bilmem babamin babaanesinin ceyizindenmis

• 20 Papel

• Eğer değeri varsa daha da kullanıp yıpratma bence, kaldır dursun bi kenarda
  • Onu öğrenmeye çalışıyorum ama ciddi bir cevap veren yokki adam gibi soru soruyoruz şurda
  • quote:

quote:

BU HALI NE KADAR EDER ?

Görüştüm biriyle el dokuması fakat hereke halıları genelde kırmızı tonlarda oluyor dedi ve verdiği fiyat 250 tl şaka gibi bu halıda 80-85 yıllık bi halı yani

• böyle eski el halısı bendede var keşke o kadar veren olsa
    ama üzerine zaman zaman işeyip tükürdüğüm zamanlarda oldu,spermi saymıyorum
  • halı satan bir dükkana git ve antika halılara merakın olduğunu söyle afilli giyin biraz gözlükle gir senin halına benzer kriter bir halı arıdığını söyle fiyat al burdan sana pek hayır gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

böyle eski el halısı bendede var keşke o kadar veren olsa
    ama üzerine zaman zaman işeyip tükürdüğüm zamanlarda oldu,spermi saymıyorum

5.000 demi kurtarmaz hocam
  • quote:

quote:

quote:

BU HALI NE KADAR EDER ?

Görüştüm biriyle el dokuması fakat hereke halıları genelde kırmızı tonlarda oluyor dedi ve verdiği fiyat 250 tl şaka gibi bu halıda 80-85 yıllık bi halı yani

1 cm2 de kaç düğüm var say halının arkasından sonra gittidiyora felan özelliklerini düğüm sayısınını felan yaz 20k felan fiyat biç elden telim usulü sat alıcı çok istekliyse satma fiyatı artır ne zaman mırın kırin ederler ozaman sat yanılız ticaretin kurduna gelirsen bedavaya bile mırın kırın eder dikkat et

• quote:

quote:

BU HALI NE KADAR EDER ?

daire mi alıyosun birader 300-400bin nedir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.