Bildirim
Kuru Sıkı Tabanca Tavsiyesi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu forum bunların pek yeri değil, bununla ilgili forumları araştırmanızı öneririm. -
Maganda lara karşıyız -
quote:
Orijinalden alıntı: delypoyraz
Maganda lara karşıyız
kuru sıkı diyorum kuru sıkının ne oldupunu bilmiyorsunuz konuşmayın lütfen -
ekol fırat magnum kesinlikle alma blow f12 ler felan güzel bayilerden alma int daha ucuz -
quote:
Orijinalden alıntı: james1907
quote:
Maganda lara karşıyız
kuru sıkı diyorum kuru sıkının ne oldupunu bilmiyorsunuz konuşmayın lütfen
Bozma kurusıkı yapmayacağın ne malum ? Ortalıkda kuru sıkı ruhsatı ile dolanan ama bozma ile hakiki mermi kullanan zeki insanlar dolu
-
quote:
quote:
quote:
Maganda lara karşıyız
Bozma kurusıkı yapmayacağın ne malum ? Ortalıkda kuru sıkı ruhsatı ile dolanan ama bozma ile hakiki mermi kullanan zeki insanlar dolu
bozma kuru sıkıyı her yerde yapamaz 1 yaptırsada bır halta benzemez buda bır hobi maganda degil bozma kurusıkılar dötü başı dagıtır 2 3 atışta .. ve yakalanır hemen
-
Kurusıkı kullanan insanların hemen hemen hepsi apaçi, kıro ve magandadır. Daha ötesi yoktur. Eğer gerçek silah hevesin var ise 21 yaşını doldurduğun zaman gider alırsın. Poligonlarda ya da avda atış yapabilirsin. Kurusıkı nedir arkadaşım tam bir gerro silahı Memleket gerro , kıro dolu :D -
Tavsiye Etmem , Gerçi Şu Günlerde Silah alana ruhsat bedava gibi önüne gelen aslan parçası oluyor. -
yakin akrabamin dugunu var koyde onun icin alacagim dugunde herjes saydiriyor ; )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HüseyinCevik
quote:
quote:
quote:
Maganda lara karşıyız
bozma kuru sıkıyı her yerde yapamaz 1 yaptırsada bır halta benzemez buda bır hobi maganda degil bozma kurusıkılar dötü başı dagıtır 2 3 atışta .. ve yakalanır hemen
Bir arkadaşımda vardı gayet sağlam bir şekilde 1 sene kadar kullandı.Ara sıra tutukluk yapma sorunu çıkarıyordu,birde aşırı derecede ısınıyordu.
Şuan ne alemde haberim yok.
Şahsen silah alıcak olsam kurusıkıya para vermem.Silah fobin varsa kurusıkı yerine git boncuklu tabanca al daha iyi :) Amaç zaten ego tatmini değil mi?
Hee adam korkutmada çok işe yarıyor ama bizim Türk insanı bir bakışta anlıyor kurusıkıyı.
-
Satiim ben sana. Aldım öyle duruyo boşta. -
Oylesine ates etceksen al. Ama savunma icin alcaksan sakin dusunme bile.
Hocam bulabilirsen ZORAKI den şaşma derim bakma türk markasi olduğuna adamlar
dünya çapında bir kurusıkı markası
Fiyatlarıda 150-200 tl arasında değisiyor
Arkadaşlar geçen gün bi avmde eglence kısmında boncuklu tüfekle hedef vurulduğunu gördüm yükledim karta bi oyunluk ve çok hoşuma gitti. Buna benzer tüfeklerden hangisini önerebiliriniz? O tüfekler oldukça ağırdı ve çok güzeldi. Dipçiği ayarlıydı. Nişan ayarıda süperdi. Sırf evde can sıkıntısını giderme amaçlı almak istiyorum. hangisini önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 11 Mayıs 2013; 19:28:29 > -
Zoraki 925 var arkadaşda.Normalde yarı otomatik kurusıkıdır fakat arkadaş tam otomatiğe çevirdi.Olursa bozdurup gerçek mermi denemeside yapacak. 200 Liralık kurusıkı tabanca , tam otomatik gerçek bir silaha dönüşmüş olacak.Ama ne kadar güvenlidir bilinmez işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 11 Mayıs 2013; 19:36:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bgs0
Zoraki 925 var arkadaşda.Normalde yarı otomatik kurusilahtır fakat arkadaş tam otomatiğe çevirdi.Olursa bozdurup gerçek mermi denemeside yapacak. 200 Liralık kurusıkı tabanca , tam otomatik gerçek bir silaha dönüşmüş olacak.Ama ne kadar güvenlidir bilinmez işte.
Cevap için Teşekkür ederim. Ancak benim öyle bi niyetim olmayacak, gittigidiyorda baktım bir kaçtane, airsoft, airsport markaları, 60 lira civarında bi çogu. Böyle bişeye zaten en fazla bu kadar para verebilirim. Sadece hobi olarak sessiz sedasız evimde yada bag evinde zaman geçirmemi sağlayacak bir şey arıyorum Gittigidiyordakier çin malıymış, yukarda bir arkadaş öyle demişti çabuk bozulyormuş. o nedenle kuru sıkı degilde böyle sadece boncuk özelligi olan ve fiyatı yüksek olmayan bir tüfek önerirmisiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: neu84
quote:
Orijinalden alıntı: bgs0
Zoraki 925 var arkadaşda.Normalde yarı otomatik kurusilahtır fakat arkadaş tam otomatiğe çevirdi.Olursa bozdurup gerçek mermi denemeside yapacak. 200 Liralık kurusıkı tabanca , tam otomatik gerçek bir silaha dönüşmüş olacak.Ama ne kadar güvenlidir bilinmez işte.
Cevap için Teşekkür ederim. Ancak benim öyle bi niyetim olmayacak, gittigidiyorda baktım bir kaçtane, airsoft, airsport markaları, 60 lira civarında bi çogu. Böyle bişeye zaten en fazla bu kadar para verebilirim. Sadece hobi olarak sessiz sedasız evimde yada bag evinde zaman geçirmemi sağlayacak bir şey arıyorum Gittigidiyordakier çin malıymış, yukarda bir arkadaş öyle demişti çabuk bozulyormuş. o nedenle kuru sıkı degilde böyle sadece boncuk özelligi olan ve fiyatı yüksek olmayan bir tüfek önerirmisiniz?
Hocam ateşsiz silahlarla ilgili pek bilgim yok malesef fakat bu işten anlayan arkadaşlar muhakkak vardır.İstediğin önerilerin gelmesi için biraz bekle.
-
Eyvallah hocam, beklemedeyim :) -
Hocam kimin ne dediğine bakma. Ortam forum ortamı olunca herkes silah ustası kesiliyor. Eğer amacın sadece silah sıkmak ise yani sadece o sesi duymak ise Zoraki markası sana tavsiyemdir. Yok eğer bu silahın formunu veya başka bir şekilde modifiye edip gerçeğe dönüştürmek istiyorsan hiç tavsiye etmem. Kurusıkı tabancaların kundak,yatak ve diğer tertibatları daha dayanıksız yapılır ki ( Zeki insanlarımız ! ) bunu gerçeğe dönüştürünce uzun süre kullanamasın. Zaten bunu yapanlar bir süre sonra kendilerine zarar veriyorlar çünkü tabanca dağılıyor ama nereden ve nasıl olduğu şans işi. Bu kadar tavsiye yeter sanırım. Keşke Ülkemizdeki vergilerde makul olsa ve bizde Amerikalılar gibi glock yada sig serisi tabancaları 5-10.000 USD yerine 500-700 USD fiyat aralığında satınalabilsek.
Benzer içerikler
- avret yerindeki kıllar gusle engel mi
- yılda 16 maaş veren şirketler
- pasaport başvurunuz iptal edilmiştir. lütfen başvuru yaptığınız nüfus müdürlüğü ile irtibata geçiniz
- askerde çavuş nasıl olunur
- 0232 neden arar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X