yeni fark ettiğim bu mermi acaba kuru sıkı silahta kullanılabılırmı ? savuşturma amaçlı 9mm mermi ile 9mm tabancada teknık olarak ben kullanılabılır dıyorum ? isabet oranı vb olaylar etkılı olmasada savusturma amaclı yakın mesafeden ıse yarayacagı dusuncesındeyım ve almak ıstıyorum boyle bır kullanım ızın vs mevcutmu bu mermı alınabılır mı ve kuru sıkıda kullanılırmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
yeni fark ettiğim bu mermi acaba kuru sıkı silahta kullanılabılırmı ? savuşturma amaçlı 9mm mermi ile 9mm tabancada teknık olarak ben kullanılabılır dıyorum ? isabet oranı vb olaylar etkılı olmasada savusturma amaclı yakın mesafeden ıse yarayacagı dusuncesındeyım ve almak ıstıyorum boyle bır kullanım ızın vs mevcutmu bu mermı alınabılır mı ve kuru sıkıda kullanılırmı ?
Çok iyi bilgim olmamakla birlikte bu mermilerin piyasada satılmadığını hatırlıyorum. Bir ara Aselsan ve bağlı kuruşlar desteğinde üretilecekti üretiliyormu üretildimi ne oldu bilgim yok.
Lakin emin olduğum bir konu varki kurusıkı silahlar ile bu mermileri kullanamazsınız. Kuru sıkı silahlar mermi çekirdeği çıkışına izin vermiyorlar namludan.
ilkmonİ
kullanıcısına yanıt
evet öyleymiş bu mermilerı ureten özkursan ıle gorustum sadece emnıyet guclerıne satısları varmıs , kötü oldu demekki gerçek mermi kullanacağım
eskiden satılan bazı kaliteli kurusıkılarda namlu önündeki tıkaç halka tornavida ile kolayca takıp çıkartılabiliyordu. bilhassa faralerde ve hırsızlık amaclı durumlarda korkutmak için kaucuk-bilyalı mermi kullanışlı oluyor..
günümüzde kaynakla geliyor bu engl-tıpa.bir şekilde ucu açılırsa normal kurusıkı mermisi atmaz. ayrıca duyduguma göre her atıştan sonra ust kızak çekmek gerekliymiş
ibo83
kullanıcısına yanıt
kuru sıkı tabancaya mermi ayarlamak vallahı normal sılah alıp ruhsattan vs gecırmekten daha zor yani en iyisi gerçek silah bu saçmalıklarla uğraşmaktansa