Şimdi Ara

Armsan RS Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Armsan RS serisi tüfek almaya karar verdim.
    Yerli vs. diye bakmadım açıkçası teknik servis olarak değerlendirme amaçlı baktım biraz daha.
    Bununla beraber Distribitörü Güral Savunma imiş.
    Güral Savunma'da bütün arızalar vs. konusunda ilgilenip fabrikaya iletiyormuş.

Birde enteresan bir toplulukları var, mesela Armsan kullanıcı grubu var,
    Mesela işte Güral'ın sürekli sizden gelenleri var :https://www.instagram.com/guralsavunma/
    Instagramında

Armsan'ın deseniz sosyal medya hesaplarında her türlü kullanıcı fotoğrafı paylaşılıyor.

Şimdi Huğuluda falan pek böyle bir ortam yok. Birde taktik tüfekler ile av yapılır mı? Mesela benim amacım tabak çanak vurmak ama yarın öbürgün ava çıksam taktik tüfeklerden performans alır mıyım?

Rica etsem yanıt verir misiniz?

Birde bu AV - Taktik olayında bu kadar sosyalleşmek mantıklı mı sizce?

Adamlar baya araba grubu gibi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

ARMSAN RS Serisi: Bilmeniz Gereken Her Şey

ARMSAN RS Serisi, dayanıklılık, performans ve güvenilirlik arayanlar için tasarlanmış bir traktör serisidir. Geniş ürün yelpazesi, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap etmektedir.

ARMSAN RS-S1

ARMSAN RS-S1, kompakt boyutları ve manevra kabiliyeti ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için mükemmel bir seçimdir. Kullanıcı yorumları, RS-S1'in kolay kullanımı, güçlü motoru ve uygun fiyatını övüyor.

ARMSAN RS-A2

ARMSAN RS-A2, daha büyük çiftlikler ve tarlalar için tasarlanmıştır. Güçlü motoru, geniş yükleme kapasitesi ve konforlu kabiniyle öne çıkan RS-A2, kullanıcılar tarafından yüksek performans ve güvenilirlik açısından olumlu yorumlar almaktadır.

ARMSAN RS S1

ARMSAN RS S1, RS-S1 modelinin daha gelişmiş bir sürümüdür. Yüksek torklu motoru, gelişmiş şanzımanı ve sezgisel kontrolleri ile RS S1, zorlu tarım işleri için idealdir. Kullanıcı yorumları, bu modelin dayanıklılığı, verimliliği ve sürücü konforunu vurgulamaktadır.

ARMSAN RS A1

ARMSAN RS A1, orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış çok yönlü bir traktördür. Güçlü motoru, çok yönlü şanzımanı ve geniş ataşman yelpazesiyle RS A1, çeşitli tarım uygulamaları için uygundur. Kullanıcılar, bu modelin kullanım kolaylığını, güvenilirliğini ve uygun fiyatını takdir etmektedir.

ARMSAN RS-X2

ARMSAN RS-X2, serinin en güçlü modeli olup, büyük çiftlikler ve tarlalar için tasarlanmıştır. İleri teknoloji özellikleri, yüksek verimlilik ve üstün çekiş gücü ile RS-X2, zorlu tarım işlerini kolaylıkla halledebilir. Kullanıcı yorumları, bu modelin gücünü, performansını ve güvenilirliğini övmektedir.

ARMSAN RS A3

ARMSAN RS A3, meyve bahçeleri ve seralar gibi özel tarım uygulamaları için optimize edilmiştir. Kompakt boyutları, dar alanlarda manevra yapmayı kolaylaştırırken, güçlü motoru ve meyve hasadı ataşmanları için özel özellikleriyle RS A3, bu tür işler için ideal bir seçimdir. Kullanıcı yorumları, bu modelin verimliliğini, manevra kabiliyetini ve çok yönlülüğünü vurgulamaktadır.

Şikayetler ve Olumsuz Yorumlar

Tüm olumlu yorumlara rağmen, ARMSAN RS Serisi ile ilgili bazı şikayetler ve olumsuz yorumlar da mevcuttur. Bunlar genellikle belirli modellerdeki küçük teknik sorunlar veya servis sonrası desteğin yetersizliği gibi konuları içerir. Ancak, şikayetlerin sayısı nispeten düşüktür ve genel olarak ARMSAN RS Serisi, kullanıcıları tarafından güvenilir ve performanslı bir traktör serisi olarak kabul edilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Av yapılır tabi teknik olarak, tüfek üzerinde 2+1 fişek bulundurmak zorundasınız maksimum av esnasında. Ama avcılar bu tip tüfeklerin av ortamına ait olmadığını düşünür. Bunun birkaç nedeni var. Öncelikle avı bir spor olarak görenler, avın kaçmasına imkan vermek adına peş peşe çok sayıda fişek atabilen tüfekleri tercih etmezler. Yine avın türüne göre poze, çifte vs. ile namlu boyları ve şoklar değişkenlik gösterir.

Armsan taktik tüfek anlamında piyasada bilinen bir firma. RS serisi de AK türevi yivsiz modellerini barındırıyor. Kullananlar genelde memnunlar. Huğlu da en az Armsan kadar hatta genel itibariyle yerli yivsiz tüfek /shotgun/ düşünülürse çok çok daha köklü bir firmadır.

Markadan bağımsız olarak şayet atıcılık üzerine yoğunlaşacaksanız ben size 0.410 kalibre /36 numara/ bir tüfek almanızı tavsiye ederim. Hem mühimmatı 12 kalibreye nazaran çok daha uygun hem de bu tüfekler tepmesi neredeyse hiç olmayan, yormayan, keyifli ve piyade tüfeği ebatlarına en yakın tüfeklerdir. Ama ilerde av da düşünebilirim derseniz 0.410 kalibre ile av boyutu eksik kalacaktır.

İşin sosyal medya hesapları, kullanıcıların paylaştığı resimler, ihtişamlı görseller vs. boyutu tüfeklerin kalitesi ile ilgili asla bir fikir vermezler. Bunlar pazarlama ile alakalı unsurlar, siz de öyle değerlendirin. Her iki firmanın da alacağınız herhangi bir ürününden ve satın alım sonrası müşteri hizmetlerinden memnun kalacaksınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesrine -- 27 Mayıs 2018; 3:18:16 >

• hocam ben de ruhsata başvurucam rs s1 almayı düşünüyorum ne yaptın aldın mı sen ? aldıysan memnun musun ? önerir misin ? derya mk12 ile arasında kaldım ama sanırım rs olacak benim tercihim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem av hemde eğlence için düşünüyorssnız 20 ga. Tüfekleri tercih edebilirsiniz. Bu kalibrede Husan rüştünü ispatlamış bir firmadır. Ben armsan ve derya arasında kalsam deryayı tercih ederdim. Bunun sebebi armsanın kötü olması değil ak platformundan pek haz etmememdir. Ar platformu benim için daha cazip. Her iki tüfekte iyidir. Ar platformu modifiyeye daha yatkındır. Hangi platform size yakınsa onu tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.