Red Kid'in de Star TV'deki dublajında Saloon'da içtikleri içkileri gazoz diye çevirmişler zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin
Red Kid'in de Star TV'deki dublajında Saloon'da içtikleri içkileri gazoz diye çevirmişler zaten...
Sevdiğim animelerden biri...
BU kadar olmaz bi de Avrupa Bİrliğine gireceğiz önümüzdeki 100 yıl içinde
Tutturdula rbi ab diye girmeyelim ulan!Şahsen tüm dünya bi bile ab de olsa istemem yani!Kendi birliğimiz kuralımİstemiyorum ab mabeHem ne alakası var ab ile animenin?
Anime ile AB'nin alakası yok ama RTÜK ile AB'nin alakası var.
doğru diyorsunuz adam içki içiyorsa içki diye çevirsinler çok saçma allah bilir hellsing'in nmtv bölümlerinde de kanlı sahneleri kesmişlerdir sailor-moon'da da trt1 kesmişti hatırlıyorum
Yok canım şu anda biraz daha ilerledik artık yapmazlar öyle şeyler.ANime demiyorlar ki zaten 'çizgi film' diyorlar animelere.DÜşünceleri belli adamların : Çizgi filmden bişey olmaz.Yani umarım oyle düşünüyorlardır yoksa izlediğimiz hiçbirşeysen zevk alamayacağız bu gidişte. Bi de aklıma geldi şimdi.Mtv, Hellsing'in ikinci bölümünü veriyordu.Hatırlarsanız bi sahne vardı.KIz ve oğlan vampirler hani ölümsüz olmak için milleti öldürüyordu falan.O sahnelerin birinde kız ve oğlan biraz yakınlaşıyordu (biraz demiyelim bayaa yazacağım ne olduğunu ama bandan korkuyorum) neyse onu hiç makaslamadılar.
quote:
Orjinalden alıntı: Kid Muscle
doğru diyorsunuz adam içki içiyorsa içki diye çevirsinler çok saçma allah bilir hellsing'in nmtv bölümlerinde de kanlı sahneleri kesmişlerdir sailor-moon'da da trt1 kesmişti hatırlıyorum
TRT1 de , Sailor Moon'daki karakterlerden bazıların arkadaşlıktan öte "Lezbiyen" vari ilişkileri olduğu için gösterimini sona erdirdi...
Ya bunları alışması gerekiyor artık türk halkının.Küpe takıp sokağa çıkıyoruz sen kzı msın diyorlar.Onu geçtiim parmak arası terlik bile giyemiyoruz.Çok geri kafalı olduk çook
quote:
quote:
TRT1 de , Sailor Moon'daki karakterlerden bazıların arkadaşlıktan öte "Lezbiyen" vari ilişkileri olduğu için gösterimini sona erdirdi...
ya sailor moonda lezbiyen ilişkiyi duymuştum ama hiç araştırmamıştım hangilerinin arasında geçiyor bu mevzuu?
quote:
Orjinalden alıntı: TracyMcRady
Ya bunları alışması gerekiyor artık türk halkının.Küpe takıp sokağa çıkıyoruz sen kzı msın diyorlar.Onu geçtiim parmak arası terlik bile giyemiyoruz.Çok geri kafalı olduk çook
Aaahh Ahh... Bunun hakkında şöyleyeceğim çok söz var ama ... neyse açmayım şimdi bayramlık ağzımı...
Bu yazıyı okuyan herkes en iyisi "Persepolis" adlı fransız animasyonunu izlesin de nereye gitmekte olduğumuzu anlasın...
Not: Animasyon 70lerdeki İran Şah devrimi ve sonrasını bir kızın gözünden anlatıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: IannaKeeper
quote:
quote:
ya sailor moonda lezbiyen ilişkiyi duymuştum ama hiç araştırmamıştım hangilerinin arasında geçiyor bu mevzuu?
Valla unuttum hangileri olduğunu , kaç sene oldu izleyeli...