Şimdi Ara

Bu hangi bölümden bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 64. bölüm
  • İzlemiştim bunu Poke topuna girmiyodu şerefsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

İzlemiştim bunu Poke topuna girmiyodu şerefsiz

Üstüne üstlük bu girmiyo diye diğerleri de çıkıyodu
  • Çok duygusal bir sahneydi
  • Ama sorun şu 44. bölümde charmender charmeleon oluyordu ilerki bölümde nasıl charmender oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenCihan

Ama sorun şu 44. bölümde charmender charmeleon oluyordu ilerki bölümde nasıl charmender oluyor?

Şimdi kontrol ettim de haklısın. Ama şöyle bi durum varmış ki bu bölüm Japonya'da 40. bölüm olarak gösterilmiş. Diğer ülkelerde ise 64-66 arasında bi bölüm olarak gösterilmiş. Yani diğer ülkelerde yayın sırasının bi hatasından dolayı. Kontrol etmel isteyenler için o karlı bölümün adı Snow Way Out. Charmander'in geliştiği bölümün adıysa March of the Exeggutor Squad.

• Peki Tentacool Tentacruel ile Dratini neden yasaklı bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenCihan

Peki Tentacool Tentacruel ile Dratini neden yasaklı bilginiz var mı?

Tentacool ve Tentacruel
    Tentacool and Tentacruel, bölümü başta Amerika'da herhangi bir yasak gelmeden yayınlanıyordu. Fakat 11 Eylül Saldırılarından sonra Tentacruel'in bir kuleyi yıkması Amerika tarafından sakıncalı görüldü. Bunun yanında birinin Tentacruel'e tüfek doğrultup ateş etmeye teşebbüs etmesi otoriteler tarafından sakıncalı görüldü ve bölüm yayından kaldırıldı.

The Legend of Dratini!
    The Legend of Dratini bölümü Asya'nın dışındaki tüm ülkelerde 4kids Entertainment tarafından yasaklandı. Neden ise bir bölümde Ash'in kafasına silah dayatılması ve tehdit içermesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.