Lig başladı güzel sonuçlar bol goller yenilen gollere rağmen güzel oynayan Galatasaray.Yinede memnunduk. Ama bir yere kadardı ve son 5 lig maçında sıfır futbol.Diyeceksiniz ki hemen eleştiriler falan filan. Tüm 90 dakikaları izliyorum.Hiç bir maçı kaçırmıyorum.Soracağım 2 soru var. 1.Neden Emre Çolak ısrarı ? 40 maç oldu arkadaş.40 maçtır tek orta yapmayı öğrenmez mi futbolcu.Neden semazen gibi etrafında çalımlar yapıp geriye atar.Fiziğini güçlendirmezmi.Aldığı paranın hakkını vermek yerine niye vermemeyi seçer. Gelecek birisi yorum yazacak diyecek ki hemen emreye giydirin falan da filanda.Ben taraftarım arkadaş.Eleştireceğim ama adam gibi.Olanı göreceğim. Burak Yılmaz'a saydıranlar var.Şu takımda canıyla kanıyla oynayan adamlardan biridir.Ama bu Emre düzelmiyecek düzelmez.Sol tarafı felç ediyor. Köşe direklerinin orada geçiyor dakikalar.Geçen sene daha iyidi neden çünkü formayı almak için ilk 18'e girmek için savaştı.Şimdi kafa rahat tabi.Nede olsa gireceğim paramda çok oldu.Arabamda fiyaka.Oynamıyım köşede beklerim.Dimi.Biraz bizi düşünün be.Aldığımız formalar verdiğimiz destekler.Görün be görün. 2.Neden Hamit alındı ? Biz bu adama yıllık 4 milyon lirayı topu alsın sonra defansa atsın diyemi verdik.Alıyor topu Eboue koşuyor önüne.Bırak ona pas atmayı ileri gitmiyor geriye dönüyor. Hayır imkansız pas vermesi gibi birşey olsa neysede Engin ile Eboue neden anlaşıyordu mükemmel şekilde ? Rahat bırakın Burak'ı,defansı onu bunu şunu. Tek sorun şu 2 futbolcu.Hamit'in yerine Engin.Emrenin yerine Amrabat. Herşey yarın daha güzel olacak.
Hamit suan mükemmel sen nerenle mac izliyorsun cluj macında 2 simdi 1 asist yaptı daha napsın? daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki tamam basta cok kötüydü ama son maclarda gayet iyi güzel asistleri var suanki yaptıgı asisti baban sana yapmaz İlla golmü atması lazım? yada striptiz??
quote:
Orijinalden alıntı: %99
Hamit suan mükemmel sen nerenle mac izliyorsun cluj macında 2 simdi 1 asist yaptı daha napsın? daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki tamam basta cok kötüydü ama son maclarda gayet iyi güzel asistleri var suanki yaptıgı asisti baban sana yapmaz İlla golmü atması lazım? yada striptiz??
Sen bi git arkadaşım.Her konunun altından çıkıyorsun.Yaşın 10 mu senin ? Futbol nedir bilmiyor musun ? Eyvallah Hamit 2 asist yaptıda nasıl yaptı.Gol nasıl atıldı ? Hamitin arkasında önünde Eboue olmasın Hamit sıfırdır.Böyle bile sıfırda neyse. Sen daha fazla yazma rezil olma.
Fatih Terim ders almalı biraz.Eski ama zamanında eleştiriler icin "Ben ders almam, ders veririm" demişti eleştirilere kulağını tıkayan birşeyler kanıtlama peşinde olan bir adam.Bugun yeniliyoruz diye soylemiyorum bu yorumu ilk yarı 4-2 onde bitirseydik de sadece ilk yarıda yenilen 2 gol beni rahatsız ederdi. Tamam hucum futbolu ama hanginiz top rakibe geldiğinde her an gol yiyebiliriz piskolojisine girmiyorsunuz?Top bizdeyken pas yaparken bile bazen burda top kaptırmayalım diye tedirgin oluyorum.