Şimdi Ara

bu hangi parfüm (ss'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cinsdikici

Estagfurullah.. Yorumunuzu dikkate alip insaallah deneyecegim. Benim icin cok yararli bir yorumunuz oldu. Baska kokulara gidemeyecek bir yapim
    var dediginiz gibi. Ancak yeni koku denemek istiyorum. Sizin belirttiginizi deneycegim insaallah. Cok tesekkur ederim.

rica ederim...

hocam.aslinda yukarlarda bir link.attim ben parfumumubordan aldim.hem.ucuz hem kalici gercekten memnun.kaldim. sizde ordan bakabilirsiniz. eser hocama hoslandiginiz parfumleri soylerseniz size oneri verebilir. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinsdikici kullanıcısına yanıt
    Ysl kouros misk kedisinin salgılarini ihtiva ettiğini oldugunu okumuştum . Zaten klasik ysl kouros parfüm yorumlarını okuduğumda yüksek kalıcı ve yüksek farkedilirliği ön planda .ya çok sevilip yada nefret edilecek parfümler arasında olduğundan bahsetmisler. Merak ettiğim parfümler arasında başı çekiyor. Ağır ve sıradışı parfüm lere zaafim var sanırım. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuzda bahsettiginiz Kouros'u listeme ekledim. Eskiler misk için ceylanın bağırsağından çıkar derlerdi. Sonra bende misk kedisinden diye okudum. Bir de amber var.. Küçüklüğümün diğer vazgeçilmez ağır ama harkulade kokusu.
    Bu da balinanın ağzından çıkan bir atık :) Bazen hayvanların ilginç çıktıları bizler için güzellikler içerebiliyor. Arının balı gibi..

Bu arada DeAtH kardeşimin tavsiyesine uydum ve Hugo Boss Vanilyalı siparişini (açık parfüm şeklinde) EserKozmetik'e geçtim.

İnşaallah yeni kokulara yelken açışımız güzel sonuçlar doğurur.

Saygılarımla..
    Muhammed
    Hayırlı olsun :-) Güle güle kullan

Yanlız hocam ysl kouros 3 çeşit ysl kouros . Ysl kouros Fraicheur . ysl body kouros .ilk ikisinin şişeleri de çok benzer burada yanilmayin

bu hangi parfüm (ss'li)

• Buda ysl kouros Fraicheur
     bu hangi parfüm (ss'li)

• Sizin ilk söylediğiniz "body" olan Kouros idi. Not aldim hemen...
    ilk resimdeki makbul yani sadece kouros. body ve franchise okadar iyi değil bence assagidakide body kouros
     bu hangi parfüm (ss'li)

• adidasın şişesine benzettim
  • Degerli arkadaslar,

Eserkozmetik'ten bugün Paket2 siparişim elime ulaştı. Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum. Yorumlarımı paket2'imin içeriğinide paylaşarak geçiyorum.
    Şunu özellikle belirtmeliyim ki herkesin koku algısı farklıdır. Benim yaptığım yorumlar kendi algımla ilgilidir;

a. Paketimin içeriği; 50 ml (Hugo Boss Vanilya, 1 Million, Christian Dior Home Intense) + hediyesi 30ml50 ml Tom Ford Tobacco Vanille
    b. Koku algılarım;
    Hugo Boss V : Ilk kullanıldığı anlarda fresh ama keskin bir koku geliyor. Yakıcı değil, limon tarzı bir koku. Ancak koku bir süre sonra üzerinizde hoş vanilya andıran bir kokuya dönüşüyor.
    1 Million : Kesinlikle favorim. Ancak limon tarzı koku beğenenler bunu beğenmiyorlar.
    Christian DHI : Çam kokusu algılıyorum. ilk anda, ıslak toprak + çam kokusu gibi geliyor. Sonradan çam kokusu hoş bir esinti ile birleşmiş gibi hafifleşiyor.
    TFTVanille : Bunun kokusu vanilyaya Hugo Boss'tan daha yakın geldi. Sanki Hugo Boss'tan ziyade bu daha güzelmiş gibi algıladım.

Tekrarlayayım, bazıları benim yorumlarımın tam aksini belirtiyor. Bana göre sıralama;
    1. One Million
    2~3. TFT Vanillie
    3~2. Hugo Boss Vanilya
    4. Christian Dior Home Intense.

Paket ile ilgili yorumlarim;
    Eserkozmetik'e çok teşekkür ederim. Düzgün bir paketleme ile elime ulaştı. Şişeleme düzgün. Tam da Eser beyin söylediği zamanlama ile elime ulaştı.
    Kokulardan da memnunum. Kendisinden ricam şu benim merak ettiklerimi de bulabilirse ilerde deneyebilirim (Musc Ravageur ve Yves Saint Lorent Lanuit Home)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinsdikici -- 29 Kasım 2014; 2:03:45 >

begenmenize sevindim.

bende ilk basta hugo vanilyayi sevmedim ama suan favori kokum bilegime surdum arada kokluyorum.

invictusu arkadaslarim daha cok sevdi. hangi kizla yan yana otursam " ayyy parfumun cok guzelmis" diyorlar. ama bana gore hugo vanilyali daha guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim parfümün adı Alcopone 2 yaklaşık 2004-2007 arası 3 yıl kullandım. 2007 sonrası sehir dışına çıkmak zorunda kaldım döndüğümde aldığım esnaf dükkanı kapatmıştı bir kaç kez de seyyarda denk gelip aldım. Yıllardır ne zman parfüm alsam aklıma gelir ve acaba bulabilirmiyim diye önce bu parfümü araştırırım. Bu parfümün kokusu üzerine koku tanımıyorum. Gönderdiğim resim muhtemelen parfümün kolonya çakması

bu hangi parfüm (ss'li)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.