Şimdi Ara

BU HARDDİSK NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Markası garip ilk defa duydum fiyatıda pahalı markasına göre biraz daha araştırma yap bunun gibi ;

http://www.indirdik.com/Samsung-M3-1TB-Tasinabilir-External-Hard-Disk-Black-USB3-0
  • gittigidiyorda 159 tl ye lg 1 tb harddisk satılıyor gerçi ürün su an bitmiş ama bir iki gün bekleyin tekrar açılır ürün....
  • Oldukça güzel bir disk, içinde wd hdd var ve dış kutusu wdlerden kaliteli bence ancak fiyatı çok yüksek teknosa da, şahsen 159 tl ye aldım aynısını, biraz daha fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim...
  • Elektronik hakikaten şans işi, bugün seagate 1 1TB harici HDD aldım, aslında bu konuda çok iyi markadır evde açtığımda içinde sanki vida unutulmuş gibi sağa kenarlara çarpan vida tıkırtısı gibi ses vardı, riske girmek istemedim hemen iade ettim.

Başka bir yerden silicon power diye ilk defa duyduğum bir marka harici HDD aldım, D03 müş. 1TB lık. inşallah sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Elektronik hakikaten şans işi, bugün seagate 1 1TB harici HDD aldım, aslında bu konuda çok iyi markadır evde açtığımda içinde sanki vida unutulmuş gibi sağa kenarlara çarpan vida tıkırtısı gibi ses vardı, riske girmek istemedim hemen iade ettim.

Başka bir yerden silicon power diye ilk defa duyduğum bir marka harici HDD aldım, D03 müş. 1TB lık. inşallah sorun çıkarmaz.

WD niye almıyorsunuz ki ? en iyisi o haricide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Elektronik hakikaten şans işi, bugün seagate 1 1TB harici HDD aldım, aslında bu konuda çok iyi markadır evde açtığımda içinde sanki vida unutulmuş gibi sağa kenarlara çarpan vida tıkırtısı gibi ses vardı, riske girmek istemedim hemen iade ettim.

Neyse aldık artık, biraz aksilikle aceleye geldi, başka bir tane ihtiyaç olursa tercihimiz WD olur artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    bozuk ram nasıl anlaşılır?
    20 yıl önce açıldı
    Bu sistem nasıl
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu SP markasıda amerikan menşei. Tahminim sorun çıkarmaz. Tabi inşallah diyeyim de.
  • quote:

quote:

quote:

Neyse aldık artık, biraz aksilikle aceleye geldi, başka bir tane ihtiyaç olursa tercihimiz WD olur artık...

birdaha genel teknoloji , özellikle bilgisayar parçası almadan önce bana sorabilirsiniz haftaya twitterimıda vereceğim forumda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

birdaha genel teknoloji , özellikle bilgisayar parçası almadan önce bana sorabilirsiniz haftaya twitterimıda vereceğim forumda.

Tamam, çok iyi olur. Teşekkürler. Bu arada cihazın altında taiwan malı olduğu işlenmiş.

• wd al. biraz üste ekle
  • Tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilik iyi görünüyor, ilerde sorun çıkarır mı mechul. Bir inceleme sitesinde göstermiş, D05 modeli silicon power içerinden Western Digital cihaz çıkmış, ilginç değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 7 Ekim 2013; 12:49:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.