Şimdi Ara

bu harici harddisk fiyatlarına ne olmuş böyle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla bekliyoruz düşmesini
  • Hey gidi günlerrr... Eskiden 1 tb seagate expansion 3.5'' hdd 99 tl ye best buy dan alabiliyorduk

Not: Vay bea o zamanlar best buy vardı şimdi o da yok... Torunlarımıza anlatırız artık bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari25

Hey gidi günlerrr... Eskiden 1 tb seagate expansion 3.5'' hdd 99 tl ye best buy dan alabiliyorduk

Not: Vay bea o zamanlar best buy vardı şimdi o da yok... Torunlarımıza anlatırız artık bunları

Neden ağlattın ki beni şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda az da olsa indirim eğilimde fiyatlar. Ama geçen sene yazınki gibi olması bu yaz için hayal olur bence. Arşivci adamım ben. Bekliyorum düşsün diye ama nafile. Geçen senenin fiyatları kadar olmasa da belki de Ağustos gibi fiyatlar geçen seneye yaklaşır. Ama geçen seneki gibi tabanda olmaz. Ne selmiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Son zamanlarda az da olsa indirim eğilimde fiyatlar. Ama geçen sene yazınki gibi olması bu yaz için hayal olur bence. Arşivci adamım ben. Bekliyorum düşsün diye ama nafile. Geçen senenin fiyatları kadar olmasa da belki de Ağustos gibi fiyatlar geçen seneye yaklaşır. Ama geçen seneki gibi tabanda olmaz. Ne selmiş arkadaş.

ağostosa tatil biter

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Son zamanlarda az da olsa indirim eğilimde fiyatlar. Ama geçen sene yazınki gibi olması bu yaz için hayal olur bence. Arşivci adamım ben. Bekliyorum düşsün diye ama nafile. Geçen senenin fiyatları kadar olmasa da belki de Ağustos gibi fiyatlar geçen seneye yaklaşır. Ama geçen seneki gibi tabanda olmaz. Ne selmiş arkadaş.

ağostosa tatil biter

Tayvan'dan gene sel haberi var. Dua edin de HDD'ci firmaları vurmamış olsun. Yoksa inanın fiyatlar hiç görülmemiş şekilde artar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

ağostosa tatil biter

Tayvan'dan gene sel haberi var. Dua edin de HDD'ci firmaları vurmamış olsun. Yoksa inanın fiyatlar hiç görülmemiş şekilde artar.

Sel bahane fiyatlar şahaneSel vurmasa da fiyatlar artar ya da indirmezler

• Sel bastı beyler depoları.... (Bahaneleri hazır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Sel bastı beyler depoları.... (Bahaneleri hazır)

joanovic diyorsa haklıdır

• quote:

Felaketi fırsat bilip minareye kılıfı uydurdular. iyi de denk getirdiler heee. Bir daha da düşmedi fiyatlar. Hepsine koca bir BAN!

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Felaketi fırsat bilip minareye kılıfı uydurdular. iyi de denk getirdiler heee. Bir daha da düşmedi fiyatlar. Hepsine koca bir BAN!

Mobildesin senin yerine ben atayım banı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Mobildesin senin yerine ben atayım banı

Bu iyi geldi :)

• tam 1 sene önce elektrowoldden 169 liraya wd 2 tb harici almıştım yanımda param vardı indirime girmişken 2 tane alayım dedim sonra vazgeçmiştim 4 tb zaten dolmaz diye keşke alsaymışım şimdi 2.5 katı fiyatı var. 320 ler 150 lira galiba arşivden temizlik yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

tam 1 sene önce elektrowoldden 169 liraya wd 2 tb harici almıştım yanımda param vardı indirime girmişken 2 tane alayım dedim sonra vazgeçmiştim 4 tb zaten dolmaz diye keşke alsaymışım şimdi 2.5 katı fiyatı var. 320 ler 150 lira galiba arşivden temizlik yapacam

Aynen öyle arkadaşım.Mayıs ayında mecburiyetten 2 tb WD aldım, 328 TL.Açılmış olup olmadığından emin olamadığımdan ve uğraşmak istemediğimden yerel mağazadan görerek aldım, oda bulabildiğim en uygun fiyattı.Çok fiyat farkı var gerçekten, hadi olsunda yüzde elli olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayından sonra fiyatlarda düşüş bekleniyor denilmişti ama hiç daha net birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

tam 1 sene önce elektrowoldden 169 liraya wd 2 tb harici almıştım yanımda param vardı indirime girmişken 2 tane alayım dedim sonra vazgeçmiştim 4 tb zaten dolmaz diye keşke alsaymışım şimdi 2.5 katı fiyatı var. 320 ler 150 lira galiba arşivden temizlik yapacam

Aynen öyle arkadaşım.Mayıs ayında mecburiyetten 2 tb WD aldım, 328 TL.Açılmış olup olmadığından emin olamadığımdan ve uğraşmak istemediğimden yerel mağazadan görerek aldım, oda bulabildiğim en uygun fiyattı.Çok fiyat farkı var gerçekten, hadi olsunda yüzde elli olsun.

kötü oldum bir an 330 lira az bir para değil. Şirketler zarar etmek istemediğinden yüksek fiyat koyuyorlar ama bu fabrikalar 9 aydır mı faaliyete geçmedi üretime başlamadılar mı. Bizdeki fiyatlar zaten kolay kolay düşmüyor

• 1 TB hdd alayım dedim en ucuzu 256 tl bu ne arkadaş
  • İnternet hızları bu yavaşlıkla devam ederse hdd fiyatlarınında pek bir anlamı kalmayacak bu gidişle.
  • 15 ay önce WD Elements 1 TB 3.5" modelini aldım 120 liraya, şimdi aynı model 210 lira.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.