Şimdi Ara

bu harici harddisk fiyatlarına ne olmuş böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay kadar önce vatanda western digital 2,5'' usb 3.0 harddisk 204 liraydı gerçi ozaman vatanda %25 indirim vardı ama vatanın %25 leri nasıldır bilirsiniz. O zaman çok ihtiyacım yok diye almadım sonraya bıraktım. Bu aralar lazım oldu internetten yine bakayım dedim bakmaz olaydım hepsi burada aynı harddiski 576 ya satıyo vatanda bugün %20 indirim var o da 330 a satıyo noldu bu iki aydada fiyatlar bu kadar uçtu dolardan desem en fazla 50 60 lira artması lazımdı. Bunun nedenini bilen varmı ve fiyatlar bundan sonra böylemi devam eder düşme ihtimali varsa beklemeye devam edelim bari

• beklemeye devam edicez, wdigital Tailand ta üretildiği için geçen sel vardı orada sel yüzünden fabrikası sular altında kalmış o yüzden fiyatlar acayip tavan yaptığı söyleniyor, yılbaşından sonra almanızı tavsiye ederim...
  • sanki gida stoklari tukenmis,
    alt tarafi external HDD, o olmazsa baskasi olur, bu kadar fiyat farki abarti.
  • uzmanlar 6 ay kadar sureceğini soyluyor bu fiyatların başaka çaresi yok sadece WD de değil aynı zamanda ıomega siegate ....... falan fistanın da fiyatları artmış sadece bu firmalar değil bunların tedarikçileride su altında kalmış Tailand da o yüzden 6 ay kadar sıkıntı olur bence de ama 4-5 2012 gibi duzelır fıyatlar yavas yavas asagıya cekılır bence bakalım bende alacaktım bıraz beklemem gerektı tam alacaım baktım fıyatlar ucmus halbukı yarı fıyatına alacaktım 1 hafta gec kalmasaydım onun yuzunden 6 ay beklemek sıkıntılı eger kafama cok eserse alacagım 2 katı para vermek olmasa almıstımda cok buyuk artıs var ısın ılgunc yanı neden dıger fırmalarda paralel fıyat arttırıyorkı analamıyorum yanı toshıba samsung dahıl bırcok marka sel altında kalmasa bıle paralel olark fıyat artısına gıtmıs.
  • Bende şimdi baktım gözlerime inanamadım...Bu ne böyle?...Fiyatlar resmen uçmuş...Hem çeşitte azalmış...Ağustos ortasında WD Blue 1tb ı hızlıaldan 112tl ye almıştım...Şimdi zaten o disk kalmamış ama diğerlerinin fiyatlarıda ateş pahası...Dua edelimde şu asyada afet filan olmasın yoksa Türkiyedeki teknoloji meraklılarının vay haline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende şimdi baktım gözlerime inanamadım...Bu ne böyle?...Fiyatlar resmen uçmuş...Hem çeşitte azalmış...Ağustos ortasında WD Blue 1tb ı hızlıaldan 112tl ye almıştım...Şimdi zaten o disk kalmamış ama diğerlerinin fiyatlarıda ateş pahası...Dua edelimde şu asyada afet filan olmasın yoksa Türkiyedeki teknoloji meraklılarının vay haline...

Kardeş hem çeşit az hem Samsung artık olmayacak. HDD bölümünü başka bir markaya devretmiş. Hep Samsung HDD alıyordum şimdi düştük diğerlerinin eline. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende şimdi baktım gözlerime inanamadım...Bu ne böyle?...Fiyatlar resmen uçmuş...Hem çeşitte azalmış...Ağustos ortasında WD Blue 1tb ı hızlıaldan 112tl ye almıştım...Şimdi zaten o disk kalmamış ama diğerlerinin fiyatlarıda ateş pahası...Dua edelimde şu asyada afet filan olmasın yoksa Türkiyedeki teknoloji meraklılarının vay haline...

Kardeş hem çeşit az hem Samsung artık olmayacak. HDD bölümünü başka bir markaya devretmiş. Hep Samsung HDD alıyordum şimdi düştük diğerlerinin eline. :(

Bende şimdiye kadar samsung kullanıyordum ama en son aldığım 400gb yedi bitidi beni...ilk iki tanesi birinci hafta sonunda kafa vurmaya başladı...üçüncüsüde bir ay sonra aynı arızayı verdi...son gelen garantisi bitene kadar dayandı, fakat aynı arızayı buda verdi...bende bu sefer wd den yana denedim şansımı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lanet olsun WD'ye sakın ola sakın almayın. Bozulasıya kadar herşey çok güzel bozulduktan sonra Logosoft denilen firma ile ömrünüz geçer.
  • Arkadaşlar bana biraz konuyu açar mısınız? Bilgisayarımda sorun var ama dediğiniz gibi hard discler ateş pahası. Ne zaman düşecek? 112 liraya 1 TB demiş arkadaş. Yahu o kadar ucuz muydu? Şu fiyatlara bakın! Kredi kartıyla taksitle alacağım ama idare edebilirim, ne zaman düzelir fiyatlar? Almışken 5, 10 tane alırım herhalde! Fiyatlara bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Arkadaşlar bana biraz konuyu açar mısınız? Bilgisayarımda sorun var ama dediğiniz gibi hard discler ateş pahası. Ne zaman düşecek? 112 liraya 1 TB demiş arkadaş. Yahu o kadar ucuz muydu? Şu fiyatlara bakın! Kredi kartıyla taksitle alacağım ama idare edebilirim, ne zaman düzelir fiyatlar? Almışken 5, 10 tane alırım herhalde! Fiyatlara bakın..

http://forum.donanimhaber.com/m_54131019/tm.htm bakınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

Arkadaşlar bana biraz konuyu açar mısınız? Bilgisayarımda sorun var ama dediğiniz gibi hard discler ateş pahası. Ne zaman düşecek? 112 liraya 1 TB demiş arkadaş. Yahu o kadar ucuz muydu? Şu fiyatlara bakın! Kredi kartıyla taksitle alacağım ama idare edebilirim, ne zaman düzelir fiyatlar? Almışken 5, 10 tane alırım herhalde! Fiyatlara bakın..

Sağolun hocam, hepsini okudum bazı arkadaşlar 6 ay derken, bazıları 12 ay diyor. Sizce ne kadar sürer bu durum?

• Mecburiyetten bugün wd 2 tb harici harddiski aldım. Zamanında almayıp büyük hata yaptık ama vatanda bugün %25 indirim vardı hiç olmasa kazığı biraz olsun küçültelim dedik İleride ucazlarsa budefa 2,5'' alırız artık.
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam, hepsini okudum bazı arkadaşlar 6 ay derken, bazıları 12 ay diyor. Sizce ne kadar sürer bu durum?

Çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Kestirmek güç ama 6 ayı bulur diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: RomanticaL

Lanet olsun WD'ye sakın ola sakın almayın. Bozulasıya kadar herşey çok güzel bozulduktan sonra Logosoft denilen firma ile ömrünüz geçer.

Aynen, aynen.
    Logosoft 110 TL ye aldığım HD in parasını iade etmek istiyor.
    Ellerinde ürün yokmuş, değişim yapmıyorlarmış.
    Vay utanmazlar 110 TL ye o HD alma imkanı var mı şimdi. Fiyat ikiye katlamış.
    HD fiyatı yarı yarıya düşmüş olsaydı yine aynı şeyi mi söyleyecekleri.
    FIRSATÇILARRRRRRR.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Kestirmek güç ama 6 ayı bulur diyorum..

Sağolun hocam, bekleyeceğiz artık.

• UZUN BİR süre bu iş böyle gider bence yani dediğim gibi 6 aylık dilimde bu fiyatlar aynı kalır en fazla %10 gerileme olur sonraki 6 ayda fiyatlar yavaş yavaş düşer ama eskisi kadar olması için en az 12 ay var bariz belli bu mesela WD 3.5" 2TB hard disk 3-4 ay önce 200 liraya alınabiliyorsa şimdi 400 lira olmuş 6 aysonra en az gene 300 olur 2013 e doğru ise bir sel daha olmaz ise tayland da fiyatlar 200 lere düşer artık bence gidişat bu benimde acil ihtiyacım vardı bir hafta geciktirdim alamadım şimdi %100 fiyat artışıyla almak zorundayım işte bir kampanya olursa artık 300 lira üstünde bulduğum WD 2tb alıcam şimdi.
  • Aynen. VATAN BILGISAYARDAN zamanında 132 tl ye aldığım 2TB Western digital HDD mi bad sectordan dolayı garantiye göndermiştim bana ürünün garantiye girdiğini fakat ellerinde olmadığını para iadesini yapabileceklerini söyledirler. bende diskin fiyatı uçmuş 450 Tl nasıl alıcam bana bir model üstünü yada aynı kalitede muadiliyle değiştirmeniz gerektiğini bunun benim hakkım olduğunu söyledim. vatan bilgisayardaki yetkili kişi bana ne dese beğenirsiniz indirim olduğunda yenisini alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignition -- 13 Aralık 2011; 8:58:01 >
  • samsung çin üretimi yapıyordu neden samsung gelmiyor seagate le anlaştı tamam ama bizim ülkede de bunun simsarlığı yapılıyor gibi geliyor bana.
  • Bugün baktım ben de uçmuş gitmiş fiyatlar. 2. elde fiyat artışı da olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignition

Aynen. VATAN BILGISAYARDAN zamanında 132 tl ye aldığım 2TB Western digital HDD mi bad sectordan dolayı garantiye göndermiştim bana ürünün garantiye girdiğini fakat ellerinde olmadığını para iadesini yapabileceklerini söyledirler. bende diskin fiyatı uçmuş 450 Tl nasıl alıcam bana bir model üstünü yada aynı kalitede muadiliyle değiştirmeniz gerektiğini bunun benim hakkım olduğunu söyledim. vatan bilgisayardaki yetkili kişi bana ne dese beğenirsiniz indirim olduğunda yenisini alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignition -- 13 Aralık 2011; 8:58:01 >

sikayetvar.com da yazarsan bi ihtimal alabilirsin yeni hdd. orda gerçekten ilgileniyorlar şikayetinle.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.