Şimdi Ara

Bu hasara tampon değişir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rami'de 50 TL'ye yaptırdım.
  • Şimdi araç sahibine göre değişir. Mesela ben uğraşmak istemem, yetkili servis ne derse odur der aradan sıyrılırım. Çarpsam da birisi bana çarpsa da en pratik yol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir anlam kargaşası yaşanmış sanırım kasko karşı tarafa verdiğiniz hasarı karşılamaz, isterseniz trafik sigortanız karşılar. Fakat böyle basit hasarlar için sigortanızı ateşe atmayın. Sanayide 1 saatte yapılacak basit bir işlemle giderilecek bir hasar. Ortalama 100tl ödersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı tarafın hasarının 300 ya da 1000 tutması arasında çok fark olmaz seneye size çıkacak sigorta için tahminimce. 200-250 civarında halloluyorsa cepten karşılayın, daha üstü ise sigorta bunun için var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Yanlış, adam gidecek iki vida attıracak. 100 lira usaya verecek 900'ün keyfini sürecek

kaskoda sığırdı 1000tl yi hüp avucuna teslim ediyordu. serviste aracın kaydı açılacak ustası tampon değişti gibi yapacak ama değiştirmeyecek aralarında kırışacaklar diyorum kreş terkmisinde bukadar basit bir cümleyi anlayamıyorsun.

Ben kreş terk değilim ama senin algı yolların epey tıkalı o belli..
  • Karsi taraf sizin ustaniza gitmeye veya kendi ustasinda tamponun tamirine yanasmazsa hic ugrasmayin. Tutun kaza tutanagini arayin sigortayi eksper tamir ettirsin.

Ben 1 yasinda aracimla, hatali donus yapan araca sofor kapisindan vurmustum. Radyator baglantilarina kadar gelmisti hasar ve tamponda yirtiklar, kiriklar vardi. Yine de eksper tamir istemisti, biz de ekaper degisimi isteyip, tamponu parcalamistik iyice

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Yanlış, adam gidecek iki vida attıracak. 100 lira usaya verecek 900'ün keyfini sürecek

kaskoda sığırdı 1000tl yi hüp avucuna teslim ediyordu. serviste aracın kaydı açılacak ustası tampon değişti gibi yapacak ama değiştirmeyecek aralarında kırışacaklar diyorum kreş terkmisinde bukadar basit bir cümleyi anlayamıyorsun.

Ben kreş terk değilim ama senin algı yolların epey tıkalı o belli..

aynenya benim cümlelerimi alıp bana benim söylediklerimi söylemenden belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.