Şimdi Ara

Bu Hata 10.000 TL’me Mal Oldu! Sakın Yapmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Hata 10.000 TL’me Mal Oldu! Sakın Yapmayın!
    İlk olarak şunu söylemek istiyorum aylemin bu durumdan haberi yok. Aylem de aylem
    Arkadaşlar halen kendime gelemiyorum. Böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum ama size de aynı tuzağa düşmeyin diye anlatıyorum.
    Birkaç ay önce elimde güzel bir birikim vardı. Parayı değerlendirmek istedim ama keşke hiç bulaşmasaydım...
    Her şey, bir tanıdığın bana “garantili yatırım” dediği bir fırsatı anlatmasıyla başladı. Başta tereddüt ettim ama adam o kadar güven verdi ki… Sürekli kazandırdığını, kendisinin de bu işten büyük para kazandığını söylüyordu. Elimdeki 10.000 TL’yi yatırmamı, kısa sürede katlayacağımı anlattı.
    Baştan biraz şüphelendim ama o kadar detaylı anlattı ki dolandırıcılık ihtimalini düşünemedim. Hatta bana, daha önce kazanan birkaç kişinin isimlerini bile verdi. Onlar da doğruladı. Sonra olanlar oldu..Parayı yatırdığım an, adam ortadan kayboldu.Başta "yatırım süreci başladı" diye oyaladı ama sonrasında hiçbir şekilde ulaşamaz oldum.İşin içinde tamamen profesyonel bir dolandırıcılık vardı.
    Şimdi yasal yollara başvuruyorum ama paramı geri alabileceğim meçhul. Siz de bu hatayı sakın yapmayın! En büyük ders: Kimseye güvenmeyin, paranızı başkasına teslim etmeyin!
    Benim durumumda olan var mı? Daha önce buna benzer bir olay yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Onbini yolda düşürsem dönüp bakmak için kendini yormaz burada insanlar, başka yerde ağla.

• 10000 tlmi 10'a katlasa gidip almaya üşenirim, öyle bi para

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

• benim tanıdığım turbo davayla gider 10 binini alır üstüne değer kaybı alır üstüne de manevi tazminat davası açar 2-3 milyon daha alır

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.