Şimdi Ara

BU HATAYI YAPMAYIN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi bu çimento kamyonunu/çekicisini kullanan arkadaş ana yoldan gelirken ışığın kırmızıda olduğunu gördü, uyanık davrandı yan yola girdi, bir noktadan sonra iki yönlü hale gelen yan yoldan koca çimento kamyonuyla rallideymiş gibi kavşağa kadar ilerleyip kavşak ilerisinde tekrar ana yola katıldı.

Yapılan hareket doğru mu sizce?

Edit:mikser (değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 15 Ocak 2023; 19:11:45 >

• Üstteki üye zaten olayın özetini yapmış. Daha da ne desek üstüne çıkılmaz

Yorumu silmişler ama hepimizin içinden geçen küfür yazılmıştı. Tarihin en eski mesleği ile alakalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 15 Ocak 2023; 21:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümüne gidiyor üstelik, ben arabayı öyle kullanmıyorum. Sidikliği tutulsun.

• Eğitim seviyesi yükselmediği sürece bu ülkede hiç bir şey düzelmeyecek. Şu kamyonu ve şu ağırlığı o hızda kullanmaması gerektiğini bir insan 10 yaşında öğrenir. 40-50 yaşında adamlar tapa gaz kamyon kullanıyor.

Allah akıl fikir versin.

• Böyle magandaların ehliyetine el koyulması lazım bu ne böyle kaç tonluk aracı bilinçsizce ralli otomobili gibi kullandığı yetmiyormuş gibi bir de trafik kurallarının içinden geçiyor resmen, yurt dışında böyle bir hareket yapsa o adam ömür boyu bir daha araç kullanamaz.

• O da bir şey mi? Gaziantep'te kaldırımdan gidenler var...

• eğitimsiz dağ aysının birisidir. Kendi canı yansın başkasını yakmasın inşallah

• Bu kavşağın 100 metre gerisinde EDS Hız koridoru kameraları var. Muhtemelen EDS kaydına girmemek için de yanyoldan kaçış yapmış olabilir. Zaten sürücünün davranışı ve yaptığı hız da önceki eds ile buradaki eds arasında ortalama hızdan yiyeceği cezadan kurtulma maksatlı olduğunu düşündürüyor.

@Code140

@loutrec_

@FrontierSentinel

• Amerika'da böyle durumlarda o kamyonu durdurup Napıyosun sen ? demeniz yeterli. Araç şoförü muhtemelen size saldırmak isteyecektir. Ruhsatlı silahınız ile bu arkadaşa 2-3 el sıkıp elemanı etkisiz hale geririp Polisi arıyorsunuz. Durumu anlatıyorsunuz olay bu kadar.

Bu yüzden ABD kanunlarını ve bireysel silahlanmayı mantıklı işlerde kullanmayı savunuyorum.

Türkiye'den bir yol olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Bu olay, eğitimden daha çok ahlakla alakalı bence…

BU HATAYI YAPMAYIN...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.