Şimdi Ara

BU HATLARIN EDERI NEDIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VINTAGE BATTERS HELMET BEYAZ PAINTLENMIS LEVEL 66
    KILLERS KABUTO 51 LV MORA BOYANMIS
    VINTAGE GLENGARRY BONNET LEVEL 3 PAINTSIZ
    ZE GOGGLES LEVEL 68
    CHIEFTAINS CHALLENGE LEVEL 24

teşekkürler

• v.batters 3.66 ref ( normalde 3 refe bulunur ama beyaz boyalı olduğu için biraz artış olabilir fiyatında )
    kabuto 2 ref
    v.bonnet 3 ref
    goggles 2 ref
    chief 1.33 ref
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

v.batters 3.66 ref ( normalde 3 refe bulunur ama beyaz boyalı olduğu için biraz artış olabilir fiyatında )
    kabuto 2 ref
    v.bonnet 3 ref
    goggles 2 ref
    chief 1.33 ref

Anlıyorsun galiba sen tradeden Vintage Hustler's Hallmark değerlendi mi? Bill's Hat e falan satabilirmiyim üstüne 1-2 ref koyup?
  • quote:

v.batters 3.66 ref ( normalde 3 refe bulunur ama beyaz boyalı olduğu için biraz artış olabilir fiyatında )
    kabuto 2 ref
    v.bonnet 3 ref
    goggles 2 ref
    chief 1.33 ref

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

kabuto 2 ref
    v.bonnet 3 ref
    goggles 2 ref
    chief 1.33 ref

Anlıyorsun galiba sen tradeden Vintage Hustler's Hallmark değerlendi mi? Bill's Hat e falan satabilirmiyim üstüne 1-2 ref koyup?

5 ref v. hallmark, 3-4 ref koyup bills bulabilirsin. bills hatın fiyatı boyasızsa 4 key, ts veya beyaz boyalıysa 5 key. 1 key 2.33 ref

• quote:

quote:

quote:

kabuto 2 ref
    v.bonnet 3 ref
    goggles 2 ref
    chief 1.33 ref

5 ref v. hallmark, 3-4 ref koyup bills bulabilirsin. bills hatın fiyatı boyasızsa 4 key, ts veya beyaz boyalıysa 5 key. 1 key 2.33 ref

ben geçenlerde brink olan hesabımda genuine anger vardı defiant spartana karşlılık takas ettim çokmu kazık yedim ? birde benim free accountumda genuine pip boy var trade edilemiyor nası alabilirim onu ordan ? hem free olduğu için hemde üstünde yazıyor trade edilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: PASCHA

quote:

quote:

quote:

kabuto 2 ref
    v.bonnet 3 ref
    goggles 2 ref
    chief 1.33 ref

ben geçenlerde brink olan hesabımda genuine anger vardı defiant spartana karşlılık takas ettim çokmu kazık yedim ? birde benim free accountumda genuine pip boy var trade edilemiyor nası alabilirim onu ordan ? hem free olduğu için hemde üstünde yazıyor trade edilemez

hemde çok be hocam, g. anger 6 refe satılıyor, spartan 2 ref
    g. pip boyun olduğu hesap free ise o hesabı önce premium yapman lazım, storeden birşeyler alarak. daha sonra trade edilebilir

• Nerden buldun o kadar hat'i
  • noh mercy arıyorum metal olarak ederi nedir,anahtar + metal veririsem ne olur...
  • Fancy Fedora Level 52 Hat
    Glengarry Bonnet Level 57 Hat
    Batter's Helmet Level 85 Hat
    Tyrant's Helm Level 57 Hat

Kaca gider bunlar 2 keyin daha mi fazla degeri var bunlardan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axprus

Fancy Fedora Level 52 Hat
    Glengarry Bonnet Level 57 Hat
    Batter's Helmet Level 85 Hat
    Tyrant's Helm Level 57 Hat

Kaca gider bunlar 2 keyin daha mi fazla degeri var bunlardan ?

Fancy Fedora Level 52 Hat --------------2-3 ref
    Glengarry Bonnet Level 57 Hat----------1-1.33 ref
    Batter's Helmet Level 85 Hat-------------1-1.33 ref
    Tyrant's Helm Level 57 Hat---------------1-2 ref
  • quote:

Orijinalden alıntı: lose_yourself

noh mercy arıyorum metal olarak ederi nedir,anahtar + metal veririsem ne olur...

beyler cvp verin plz
  • Hatlerde lvl yuz olmadigi surece fiyat degismez
  • quote:

quote:

noh mercy arıyorum metal olarak ederi nedir,anahtar + metal veririsem ne olur...

beyler cvp verin plz

noh mercy misc olduğu için 2.66-3 ref arası degişiyor. 1 anahtar = 2.33 refined olduğuna göre 1 anahtar + 2 rec verirsen rahatlıkla bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.