Şimdi Ara

Bu Hdd Sizce Sorunu Ne Olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 El Hdd aldım 1 TB ve 500 Gb olarak ikisinide aynı kişiden aldım lakin Hdd ler vasat çıktı. Geri vermek istedim oralı olmadı. Bende döndüm DonanımHabere belki bir kurtarır tarafı vardır diye.

Soruna gelince 1 Tb Hdd HD Tune Programı ile Bad Sector taratıyorum lakin taratma yarıda kesiliyor ve 2 Nolu Resim görünen köyümüz oluyor. Healt bölümüne geldim orada da 1 Nolu resim sıkıntıyı anlatıyor. 500 Gb lık Hdd ise Bad Sector yok ama Healt bölümünde bazı sıkıntıların var olduğunu gösteriyor oda Resim 3

Şimdi bu Hdd ler üzerinde yapılabilecek bir işlem var mı bunları hayata döndürebilme açısından. Unutmadan belirteyim 1 Tb Hdd Smart Disc olarak kullanılıyordu o zaman da tarattığımda Yarıda kesmişti ve 2 Nolu resimdeki ile durumu aynı idi Bende biçimlendirdim Yeni Birim olarak gene Tırt değişen birşey yok. Heelp Mee (:

Bu Hdd Sizce Sorunu Ne Olabilir ? Bu Hdd Sizce Sorunu Ne Olabilir ? Bu Hdd Sizce Sorunu Ne Olabilir ?

• CRC hataları, Hasarlı sector'ler oluşmuş ve spin retry demiş, diski okumakta da zorlanıyor. Ben olsam bunlara önemli bişey yüklemem. Komple gitmeden elden çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

CRC hataları, Hasarlı sector'ler oluşmuş ve spin retry demiş, diski okumakta da zorlanıyor. Ben olsam bunlara önemli bişey yüklemem. Komple gitmeden elden çıkarın.

Hocam 2 nolu resimde tarama bu şekilde sonlanıyor yani 1 Tb Hdd tarama tamamlanmıyor. İlk defa karşılaşıyorum bu durumla ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kullanılmayan taraması yapılmayan 500 Gb lık alan nasıl geri kazanılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.