Arkadaşlar 2 El Hdd aldım 1 TB ve 500 Gb olarak ikisinide aynı kişiden aldım lakin Hdd ler vasat çıktı. Geri vermek istedim oralı olmadı. Bende döndüm DonanımHabere belki bir kurtarır tarafı vardır diye.
Soruna gelince 1 Tb Hdd HD Tune Programı ile Bad Sector taratıyorum lakin taratma yarıda kesiliyor ve 2 Nolu Resim görünen köyümüz oluyor. Healt bölümüne geldim orada da 1 Nolu resim sıkıntıyı anlatıyor. 500 Gb lık Hdd ise Bad Sector yok ama Healt bölümünde bazı sıkıntıların var olduğunu gösteriyor oda Resim 3
Şimdi bu Hdd ler üzerinde yapılabilecek bir işlem var mı bunları hayata döndürebilme açısından. Unutmadan belirteyim 1 Tb Hdd Smart Disc olarak kullanılıyordu o zaman da tarattığımda Yarıda kesmişti ve 2 Nolu resimdeki ile durumu aynı idi Bende biçimlendirdim Yeni Birim olarak gene Tırt değişen birşey yok. Heelp Mee (:
CRC hataları, Hasarlı sector'ler oluşmuş ve spin retry demiş, diski okumakta da zorlanıyor. Ben olsam bunlara önemli bişey yüklemem. Komple gitmeden elden çıkarın.
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
CRC hataları, Hasarlı sector'ler oluşmuş ve spin retry demiş, diski okumakta da zorlanıyor. Ben olsam bunlara önemli bişey yüklemem. Komple gitmeden elden çıkarın.
Hocam 2 nolu resimde tarama bu şekilde sonlanıyor yani 1 Tb Hdd tarama tamamlanmıyor. İlk defa karşılaşıyorum bu durumla ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kullanılmayan taraması yapılmayan 500 Gb lık alan nasıl geri kazanılacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme