Şimdi Ara

Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda genellikle Annie ve Ezreal oynuyorum. Annie'ye ap. Ezreal'a ad buildler aliyorum. Bunun tam tersini yaparsam yani annie ad(normal vuruşlari daha çok hasar verir. Onun dişindakiler çok az)
    Ezreal'a ap (W,E,R çok hasar verir, normal vuruş ve Q az) bu yaklaşim doğru mu ? Sizce hem ad hem ap alsam çok mu geri kalirim oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam tersini yapma. Ezreal build olarak : Manaveren , Buzdoğan eldiven , Mahvolmuş , Lord Dominik , sihiriçenin üst eşyasını alabilirsin.
  • Annie ap, Ezreal ad tabanlıdır. Ama ezreal ap kasmaya müsaitken annie için ad pek mantıklı bir seçim değil. Ad ve ap birlikte kasmak için ikisi de uygun değil, evet geride kalırsın.
    Ezreal için ad yanına mana kasma şansın var ezreal blue build diye aratırsan araştırabilirsin.

• attack range i cok iyi aslında annie nin ama yetenek kiti sadece ap den aldıgı için mantıksız olur ad kasmak.
  • İki heroyuda köpek gibi oynarım ap ez latede tek atma olasılığı var fakat başlarda koridor aşaması zor ad oynayacaksan en iyi rol adc

Ad annie diye birşey yok çıkar onu aklından
  • Ezreal ı sadece ap oynayan ben miyim?
  • Bir ara ap jungle itemiyle ezreal turnuvada 70 k hasar çıkarıyordu itemi sildiler ap ezreal da tarihe karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Bir ara ap jungle itemiyle ezreal turnuvada 70 k hasar çıkarıyordu itemi sildiler ap ezreal da tarihe karıştı.

Sonradan ultisinin bekleme süresini yükselttiler tam tarihe karıştı
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    hiç ap ez oynamadım. Hangi yönleriyle ad'den daha etkili oluyor ?
  • ne ad ezrealı be oğlum karşı laneyi namiyle karmayla tutuyorum adam farm arkasından bi w atabiliyo q q yaptıkca early dk 10 a kadar mana sıkıntısı çekiyo w vurmuyo bile luci 3/0 giderken bizim ez 0/3 gidiyodu daha ne diyim çıkcaksan ap çıkcan o lifestealıda hextech kılıçla hallediyosun adc yapan ezreal oyuncularından nefret ediyorum gerek twitch yayıncısı olsun gerek youtuber hepsi aynı ap ezrealın verdiği damageyi ad ezreal veremez
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    ulan ufffff yine aklıma geldi şu oyunda o haliyle kalsaydı ne olurdu acaba çok seviyordum o itemı gidip birkaç maç özeti izleyeyim runeglaiveli

• Ad ez oynuyosan blue build yaparsın q ve düz vuruşla dürtersin sürekli w e r cidden ap eze göre vurmuyo diyebilirim. Her türlü denedim ad ap hybrid bence bottaysan ad middeysen ap oyna. Bugün takımda 4 tane ad pick olduğu için botta ap kastım farm yapmak cidden sıkıntı. Karşıda vayne vardı morelle ile lich çıktım ilk 2 item. baseden u salladim full canı vardı 4 te 3 ü gitti :D Ama şunu söyleyim bottaysan oyun başı ve ortalarında çok güçsüz kalıyorsun rakip adc ye göre oyun sonu ise gerçekten ödülünü alıyorsun

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    İşte aa sı vurmuyor geri kalan herşeyi daha fazla vuruyor buzdoğan yerine rylai alıyorsun sonra w r e herşey slow atıyor.Çoğu kişi ap ez fazla görmediğinden e sinin hasarını hesaplayamıyorlar ama midde çok tutunamıyor diğer herolara göre.
  • W su minyonlara damage atsa fena olur ap ezreal ama zaten Riot adc oynanmasını istiyor o yüzden öyle bişey yapmazlar

• deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Mantıksız değil tamamen saçma.Hani auto Attack deniyim diyorsan illa annie ile Nashorun dişi,Lich boğan,Guinsoo lu bi build deneyebilirsin.Ama dediğim gibi annie tamamen yetenek şampiyonu.Pasifinden ultisine kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 17 Ekim 2016; 0:22:47 >
  • Ezrealin olayı basit bota çekersen ad kasacaksın blue mu kasarsın normal build mi o sana kalmış ama annie ad denedim hiçbir şekilde iş yapmıyor çünkü U+W kombonda ileriki seviyelerde nerdeyse tekleyecek vaziyete geliyorsun ap kastığında ama ad buildle annie motor.
  • Akali jax ezrail bunlara hibrit kas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.