Aktardığım şekilde görüştüğün iyi olmuş Hat değerlerine bakılırsa 27.1 snr margin değeri ile hat 4mbit'e getirilebilir, problem çıkacağını zannetmiyorum. Hattı 4mbit'e getirttikten sonra tekrar modem değerlerini paylaşırsan tekrar kontrol edebilirim
selam ,
az önce santrale gidip hızımı 4 e yükselttim ... aslında zorlasam 6 ya bile çıkabilir kanımca ama bi müddet bu şekilde kullanıcam ...
quote:
Orijinalden alıntı: nexia
quote:
Orijinalden alıntı: Serdarkekik
Selam,
Aktardığım şekilde görüştüğün iyi olmuş Hat değerlerine bakılırsa 27.1 snr margin değeri ile hat 4mbit'e getirilebilir, problem çıkacağını zannetmiyorum. Hattı 4mbit'e getirttikten sonra tekrar modem değerlerini paylaşırsan tekrar kontrol edebilirim
selam ,
az önce santrale gidip hızımı 4 e yükselttim ... aslında zorlasam 6 ya bile çıkabilir kanımca ama bi müddet bu şekilde kullanıcam ...
değerlerin 6 yı da rahat görür. Ekipler gelip naptı hattınla ilgilide bu kadar yükseldi değerlerin?
ekip geldi evime , bi cihaz taktı telefon girişine sonra santraldeki elemanla konuştu ... değer yükseldi nasıl oldu bende bilmiyorum , bugünde gidip 4 e aldırdım hızımı keşke 6 ya alırsaymışım :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme