Şimdi Ara

BU HIZ NORMAL Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nexia

hız düştü

BU HIZ NORMAL Mİ ?

modulasyon tipini auto-sync seç. yaptiğin doğru. adsl2+ moduna geçtin. şimdi. hattinda parazit yada spliterden evvel telefon falan olmamali. en önemlisi hattinda hiç cizirti gibi sesler olmamali. sonra ariza kaydini birakirken oraya deki. telekom yetkilileri gelsin aşşağida hattimi ölçsün eğer eve girenle fark ediyorsa ona göre evime hat çekeceğim de. senin bina içi tesisattada sorun olabilir.

• tskler , yalniz bina ici tesisatda sorun olucagini sanmiyorum , komsularin interneti gayet guzel . . hem yalin internet oldugu icin telefon yok evde . . ek vs de yok kutudan direk prize bagli . . bugun postaneye gdip konuscam bakalim ne yumurtlicaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tskler , yalniz bina ici tesisatda sorun olucagini sanmiyorum , komsularin interneti gayet guzel . . hem yalin internet oldugu icin telefon yok evde . . ek vs de yok kutudan direk prize bagli . . bugun postaneye gdip konuscam bakalim ne yumurtlicaklar

Komşuların netleri iyiyse git ara TTNET'i baskı yap deki bizim komşu 8 mbit alabiliyor ben neden alamıyorum ? sonra kablolara baktırın falan diycek sende herşey aynı komşununki ile diyceksin sonra eleman gelmesini isteyip baktıracaksın hatta
  • quote:

tskler , yalniz bina ici tesisatda sorun olucagini sanmiyorum , komsularin interneti gayet guzel . . hem yalin internet oldugu icin telefon yok evde . . ek vs de yok kutudan direk prize bagli . . bugun postaneye gdip konuscam bakalim ne yumurtlicaklar

biyerde bi sıkıntı var belli, belki port değişimi fln yaparlar.komşularının kaç aldığını ogren ama, onu mutlaka ilet.
  • postaneye gittim saolsun bi ağbi vardı ilgilendi hatta santral odasına kadar girdim , ordaki bilgisayardan hat değerlerime baktı ve yarın ekip yollıcam sıkıntı var belli dedi .. bulunduğun yer santrale uzak en fazla 2 mbps alabilirsin diyerek ekledi .. Santralle evimin uzaklığı 3 km .. anlamadığım nokta ben burda böyle durumla karşılaşıyorsam taşradakiler 0.10 mbps bile alamazlar herhalde
  • quote:

postaneye gittim saolsun bi ağbi vardı ilgilendi hatta santral odasına kadar girdim , ordaki bilgisayardan hat değerlerime baktı ve yarın ekip yollıcam sıkıntı var belli dedi .. bulunduğun yer santrale uzak en fazla 2 mbps alabilirsin diyerek ekledi .. Santralle evimin uzaklığı 3 km .. anlamadığım nokta ben burda böyle durumla karşılaşıyorsam taşradakiler 0.10 mbps bile alamazlar herhalde

Saha dolabı yokmu evin oralarada ?
  • saha dolabı derken ? evde kutu yok , sadece apartman girişinde kutu var ordan ayrılıyo evin ilk girişindeki odaya geliyo , ordan da paralel yapıp dağıtmışlar diğer odalara ... Ben diğer odaları iptal edip direk çıkışa bağlamıştım parazit yapmasın diye..
  • quote:

saha dolabı derken ? evde kutu yok , sadece apartman girişinde kutu var ordan ayrılıyo evin ilk girişindeki odaya geliyo , ordan da paralel yapıp dağıtmışlar diğer odalara ... Ben diğer odaları iptal edip direk çıkışa bağlamıştım parazit yapmasın diye..

O dolap değil bu dolap
     BU HIZ NORMAL Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 7 Mayıs 2012; 18:37:14 >
  • yok malesef hocam , eski mahallemde hatta mahallenin başında vardı ama bu lanet yerde yok .. kablonet fibernet vs alternatif te yok
  • o zaman tek çözüm eve ekip gelmesi
  • Şu dairede oturan ne şanslı. 0 hat zayıflama vb

BU HIZ NORMAL Mİ ?
  • Yahu benimde hız bayağı düşük...Nedeni nedir acaba... Bunu nasıl öğrenebiliriz. Santral'e filan yakın mı uzak mı diye
  • quote:

yok malesef hocam , eski mahallemde hatta mahallenin başında vardı ama bu lanet yerde yok .. kablonet fibernet vs alternatif te yok

hocam güzeltepeyi bilirsin oradan kuzenim oturuyor,8mbit alıyor,nurtepede dayımlar oturuyor,arkadaş cafenin iç sokağında 8mbit.senin binada ki hatta sorun olabilir.
  • Nurtepe kavşağında fiber var Belirtilen bölge içerisinde de birden fazla outdoor dslam mevcut. Santral ile ilgili bir görüşün derim.

BU HIZ NORMAL Mİ ?
    .
  • bilgiler için teşekkürler , ben nurtepe de sadabat evlerinin arkasındaki 4-5 katlı apartman gruplarında oturuyorum .. adım gibi eminim o sitelerde fiber in olduğunu ama bizim apartmanda yok ..
  • vay be 2sokak ötende fiber var sen 0.67mbit kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

vay be 2sokak ötende fiber var sen 0.67mbit kullan

anadolu yakasında otururken uydunet 512 kbps kullanıyodum sınırsız 17 tl ye şimdi aynı hıza belkide 1 yıl boyunca 62 lira vermek zorunda kalıcam hemde AKK li ( şaka gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexia -- 7 Mayıs 2012; 23:25:11 >
  • az önce gönderdim ttnetçileri , hız 2048 e ayarlandı sanırım , santralin numarasınıda aldım , istersen hızını 4096 ya çıkarttırabiilirsin ama kopmalar başlıcaktır dedi ... bu değerler iyi mi ?

BU HIZ NORMAL Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexia -- 8 Mayıs 2012; 16:51:58 >
  • Selam,

Aktardığım şekilde görüştüğün iyi olmuş Hat değerlerine bakılırsa 27.1 snr margin değeri ile hat 4mbit'e getirilebilir, problem çıkacağını zannetmiyorum. Hattı 4mbit'e getirttikten sonra tekrar modem değerlerini paylaşırsan tekrar kontrol edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Selam,

Aktardığım şekilde görüştüğün iyi olmuş Hat değerlerine bakılırsa 27.1 snr margin değeri ile hat 4mbit'e getirilebilir, problem çıkacağını zannetmiyorum. Hattı 4mbit'e getirttikten sonra tekrar modem değerlerini paylaşırsan tekrar kontrol edebilirim

teşekkürler , santrali aradım cevap veren olmadı sanırm mesai saati içinde aramak lazım .. yarın yine yazarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.