Şimdi Ara

Bu hoca hakkında ne düşünüyorsunuz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube de bi hoca var öğrencileriyle şov yaptığını zannedercesine, konuya hakim olmayan öğrencileri şaşırtarak youtubedada baya beğeni kazanmış ama aklım kabul edemiyor bu durumu adam her soruya kısa yol buluyor tabiki her soru değil ama saçma salak yöntemler her soruya yöntem ezberlesen bile sınavda aklına gelmez ki bununkiler yöntemde değil yok yarıya böl karesini al ee hocam sayılar değişik gelirse hoca: o zamanda bir arttır falan ya bu örnek üstlü sayı sorusuydu 1 soru çeşidine iki yöntem üfürdü kaba bi hesap yapalım 40 konu olsun mat her konudada 20 soru çeşidi olsun 800 soru çeşidine bini geçgin yöntemmi üfürelim

adamın yaptığı tek şek verilen değerleri bilinmyene kabul edip sonucu çekiyor ordanda sanki kısa yolmuş gibi topla çarp böl diyor
    örn: işçi problemlerinde yöntem 1/x=1/a + 1/b bu ama adam x=a+b/a.b diyor soruda gördüğün sayıları topla çarp böl diyor hoş bunu ben örnek olarak uydurdum onun yönteminden daha mantıklı bi şey çıktı örnek olarak saçmalayamıyorum bile...

Bu konuyu açmamın tek amacı fikirlerinizi öğrenmek hoca hakkında

Hiç bir öğretim üyesine hakaret etme niyetinde değilim her yiğidin bi yoğurt yeme usulü vardır ama bu hoca yanlış yöntemleri diğer hocaları karalayarak onlar uğraşsın biz burdan çözelim bide meslek sırrı diye üfürmüş benim karalamam bu sebeplerden büyük hatalara sürüklüyor öğrencileri mucize yöntemler bulduklarını milletin böyle kazandığını sanıp ilk önce yöntemlere uğraşıyorlar sonra ben yapamayacam deyip bırakmaları oldu sinirim buna

Video Linki :https://www.youtube.com/watch?v=bHuZfPGHnNg Yorumlarınızı Merakla bekliyorum ....

• Millet olarak her şeyin kolayına kaçmaya çalıştığımız için bu adam sevilmiş ve bolca beğeni toplamış.

Düşünsene 3-4 satırda çözülen soruları tek hamlede çözüyorsun.
  • Bu ne ya böyle kanser oldum 3. dakikada kapattım. Şu adamın bozuk zihniyetine mi, öğrencilerinin saygısız saygısız bağırmalarına mı, yorumlarda bu adamı öven boş insanlara mı üzüleyim bilemedim... Gelecek hayatlarında da bir problemle karşılaşınca Youtube'dan kısa yol videoları izlerler bunlar...
  • Bunlar sadece uslu vs de gecerli

Ama artik boyle sorular sormuyorlar

Sinavda Gumlersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.