Şimdi Ara

Bu Honda Bu Paraya Alınırmı ? Bilgisi Olanlar Acill YArdım edebilirmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar parayı 170.000'deki apaçi arabası haline gelmiş bir araca bağlamazdım kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Yıl 2008.Aynı aracın siyah,sunroof'lı Elegance ve deri koltuklusunu yanlış hatırlamıyorsam 39-40 bin liraya almıştık.
    Şimdi,akıl var,mantık var.170 bin km'de ve 38 bin liraya bu araba alınır mı Allah aşkına.
    Tavsiyem makyajlı kasalara bakmanız.

doğrudur bu hondalar gayrimenkul gibi değermi kazanıyor yoksa :
    işin garip tarafı bi alt vtec kasaları nada hala 30 bin tl civarı isteyenler var anlamadım gitti.
  • apaçi arabası gibi gelmiş olabilr size ama zevk meselesi işte ben biliyorum orjinal bi araba alsamda yavaş yavaş ufak tefek yapa yapa bu hale getirecem bende . ama sıfırdan yapıncada pahalı oluyor baya . bende hazır bulmuşken bu arabayı değerlendirmek istedim 35bin filan olsa direk gidicem almaya . pazardaki piyasasını bilmiyorum işte . internette araştırarak olmuyor . şehirden şehire arabaların internetteki fiyatlarını ile pazardaki fiyatları arasında bazen yüksel değişiklik oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalyal07

evet özellikle elegance hiç yok . olanlardada hasar kayıyları değişen yerler var. ama dediğim gibi internet fiyatları böyle acaba pazarda fiyatlar nasıldır acaba internetteki fiyatlar yanıltıcı olabiliyor

Dolaş hocam pazarlarıda dolaş İllaki bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Kardeş dalga mı geçiyorsunuz adamlar zamanında sıfır aldığı fiyata satıyor anasını satayım nedir bu!

Elegance boyasız,değişensiz normal km'liler 32-33'e gidiyor en fazla.Sen hesap et artık

Boyasız elegance 32-33e gidiyorsa bi tane bulunda bende alayim lütfen.
  • Aracın değerını yazıyorsun bu sefer nıye ucuz dıye soruyor bu mıllet.

Öyle 32 ye 33 e elegance alan arkadaş bı tanede bıze alsın :) hakıkaten abartmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Kardeş dalga mı geçiyorsunuz adamlar zamanında sıfır aldığı fiyata satıyor anasını satayım nedir bu!

Elegance boyasız,değişensiz normal km'liler 32-33'e gidiyor en fazla.Sen hesap et artık

Boyasız elegance 32-33e gidiyorsa bi tane bulunda bende alayim lütfen.

Arkadaşım sattı iki hafta önce 72.000'de manuel BRC LPG'li boyasız değişensiz 33.500TL'ye 2007 model.İnternete bakarsanız çok yanılırsınız.

Bu fiyatları bile vermek akıl karı değil zaten bu arabaya mis gibi makyajlı yüksek model kasa Focus Dizel,Astra H,Megane 3 dururken.

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız çok sıkışmış olabilir mi hocam? Yoksa 35bine boyasız elegance 2007 model 72bindeki arabayı elinizi öpen alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Arkadaşınız çok sıkışmış olabilir mi hocam? Yoksa 35bine boyasız elegance 2007 model 72bindeki arabayı elinizi öpen alır.

Hayır o da millete aldanıp 36-37 yazdı,bir ay bekledi satamadı sonra fiyatı düşürdü.Doğru düzgün pazarlık yaptı sattı.Kasko değeri 29.500 olan arabadan bahsediyorum,pert etsen kasko sana 29.500 bile vermez hatta.Yazdığım gibi 32-33 bile fazla bu arabaya diğerleriyle karşılaştırdığınızda.Klasik saçma sapan Türkiye piyasası işte.Millet de bu kafayla gittiği için adamlar dizel Civic'i neredeyse Passat fiyatına satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalyal07

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-emsalsiz-mugen-rr-f1-civic-elegance-lpg-li-128627727/detay/

güzelim aracı mahvetmiş resmen o çıkartma ve eklemelerle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.