Şimdi Ara

Bu Honda Bu Paraya Alınırmı ? Bilgisi Olanlar Acill YArdım edebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar kıçı kırık tipomu sattım gibi bişi üzerine 25-30 bin ekliyip hatasız bi elegance almak istiyorum ki bugün bütün araç sitelerini gezdim bi iki alternatifi olmakla beraber bu araç hem göze hem zevke hitap ediyor beyaz olmasıda cabası ama dediğim gibi fiyatı normalmi . normal bi elegance modelleri 35 bin civarına bulmakta mümkün ama çoğunda hasar kaydı filan var 100tllik olsada hasar kaydına güvenmiyorum zira asıl sonuç sigorta şirketinde belli oluyor . verilirmi acaba bu para ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-emsalsiz-mugen-rr-f1-civic-elegance-lpg-li-128627727/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: antalyal07

arkadaşalar kıçı kırık tipomu sattım gibi bişi üzerine 25-30 bin ekliyip hatasız bi elegance almak istiyorum ki bugün bütün araç sitelerini gezdim bi iki alternatifi olmakla beraber bu araç hem göze hem zevke hitap ediyor beyaz olmasıda cabası ama dediğim gibi fiyatı normalmi . normal bi elegance modelleri 35 bin civarına bulmakta mümkün ama çoğunda hasar kaydı filan var 100tllik olsada hasar kaydına güvenmiyorum zira asıl sonuç sigorta şirketinde belli oluyor . verilirmi acaba bu para ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-emsalsiz-mugen-rr-f1-civic-elegance-lpg-li-128627727/detay/

Km bence fazla

Bakımları nasıl yapıldı

Birde tam apaçi arabası

• evet km si tek dezavantajı . abimle beraber o detayı biz gözardı ettik artıkda işte fiyat açısından görüşlerini almak istiyorum. ziraa üst sınıf araçların piyasası pazardaki güncel piyasadan bahsediyorum bilgimiz yok.
  • Kardeş dalga mı geçiyorsunuz adamlar zamanında sıfır aldığı fiyata satıyor anasını satayım nedir bu!

Elegance boyasız,değişensiz normal km'liler 32-33'e gidiyor en fazla.Sen hesap et artık
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    hani normal pazar fiyatlarını bilmiyorumda internette hatasız elegance 32 33 e yok çok aradım :) hasar kaydı , pert kayıtlılar 28-30 dan başlıyor
  • Eğer çok aciliyeti yoksa biraz bekle derim, aracın piyasası gereğinden fazla yüksek illaki ucuza istediğin gibi denk gelir paraya sıkışanlardan falan.
  • mugen body kit orjinal body kit ise yani replika değil ise o fiyat normal. çünkü mugen body kiti şuan almak istesen 1000 1500 tl arası eder.
  • quote:

hani normal pazar fiyatlarını bilmiyorumda internette hatasız elegance 32 33 e yok çok aradım :) hasar kaydı , pert kayıtlılar 28-30 dan başlıyor

Kardeş sadece bulunduğun yerden bakıyorsun herhalde.Bir sürü araba var dediğim gibi...
  • km 170 000 her ne kadar honda motoru da olsa o parayı vermezdim
  • çok bi aciliyet söz konusu değil ama düz civicler 35 36 arası piyasada . bizde genciz duramıyoz arabaya fardı teypti derken bi bakmışım çok para harcıyoruz. 2 arabamda böyle oldu. astarı yüzünden pahalı gibi bişi oldu yani bu kadar ekstrası olan bi araca 2 bin civarı bi parayla sahip olma şansımızı kaçırmamak için sordum . km si fazla gibi ama muayenesinin yeni oluşu hatasız olması km olayını önemsettirmedi bize. internettteki muadillerine göre fiyatı normal . ama benim asıl bilmek istediğim pazar fiyatı . demin arkadaşın dediği gibi 32 33e mi gidiyor hatasızları pazarda . pazar günü gideğim pazar sırf fiyatlarına bakmak için . bilgisi olanlar bu konuda beni aydınlatırsa memnun olurum
  • Hocam o aracın çok fazla hor kullanılmış olma ihtimali var. Bence temiz bi araç alın bu tam apaçi işi. Hem fiyatı da daha uyguna gelir. Adam yaptığı ekstralar için fiyatı yüksek tutuyor. Kilometresi çok problem olmaz ama bunu almayın
  • gel benımkını verım sana satıyorum her bakımı yapılmıs lastıklerı yenı balataları suyu yagı 300 km once deısmıs kazasız belasız tüplü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 20 Haziran 2013; 0:29:36 >
  • elegance arıyorum ben sizinkide elegancemi ? :) renk nedir ? model nedir :)
  • quote:

çok bi aciliyet söz konusu değil ama düz civicler 35 36 arası piyasada . bizde genciz duramıyoz arabaya fardı teypti derken bi bakmışım çok para harcıyoruz. 2 arabamda böyle oldu. astarı yüzünden pahalı gibi bişi oldu yani bu kadar ekstrası olan bi araca 2 bin civarı bi parayla sahip olma şansımızı kaçırmamak için sordum . km si fazla gibi ama muayenesinin yeni oluşu hatasız olması km olayını önemsettirmedi bize. internettteki muadillerine göre fiyatı normal . ama benim asıl bilmek istediğim pazar fiyatı . demin arkadaşın dediği gibi 32 33e mi gidiyor hatasızları pazarda . pazar günü gideğim pazar sırf fiyatlarına bakmak için . bilgisi olanlar bu konuda beni aydınlatırsa memnun olurum

senede 36.000 km yapmış ortalama, az da değil hani.ama bakımını zamanında yaptırmışsa ve hor kullanmamışsa alınabilecek sorunsuz araçlardan biridir honda.motor ve şanzıman bakımından kolay kolay sorun çıkarmaz hondalar, hor kullanılmamışsa tabiki.ama ben sizin yerinizde olsam 3-4 bin tl daha aşağısına temiz bir honda bulup modifiyesini kendim yapardım.

• quote:

elegance arıyorum ben sizinkide elegancemi ? :) renk nedir ? model nedir :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-55-binde-kazasiz-belasiz-sifir-lpgli-prince-124426272/detay?showViewPreferences=false

benım yakısıklı bu elegance ile premium arasındakı tek fark sunroof. sunroof sızın ıcın o kadar onemlıyse bısı dıyemem.

• Şu işe bak ya 35 bine kadar sağlam,temiz civic yok piyasada.
  • sunroof pek bi önemli değil aslındada otomatik bakıyorum ben çok sağol ilgilendiğin için
  • xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    evet özellikle elegance hiç yok . olanlardada hasar kayıyları değişen yerler var. ama dediğim gibi internet fiyatları böyle acaba pazarda fiyatlar nasıldır acaba internetteki fiyatlar yanıltıcı olabiliyor
  • Yıl 2008.Aynı aracın siyah,sunroof'lı Elegance ve deri koltuklusunu yanlış hatırlamıyorsam 39-40 bin liraya almıştık.
    Şimdi,akıl var,mantık var.170 bin km'de ve 38 bin liraya bu araba alınır mı Allah aşkına.
    Tavsiyem makyajlı kasalara bakmanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlandaki araç bence apaçi işi değil güzel toplamış

Eğer kullandığı malzemeler kaliteli ve orjinalse bu fiyat eder.

Fakat kilometre aşırı fazla. Benim 2004 Civic 95 bin km de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.