İlandaki araç için yedek parça sıkıntısı yok piyasa arabası çünkü,2.eli çokta güçlü değildir ama.Yakıtı makul sayılır ama lpg li sanırım onu iyi kontrol ettir,ses alma olayı vardır malesef son modellerde(civic) bile bir miktar var,parça fiyatlarıda makuldur çünkü orta sınıf arabası uçuk fiyatlar bu markalarda olmaz.Yol tutuşu için kişisel düşüncelerden çok test sayfalarına göz atman daha faydalı olacaktır sanırım.Resimdeki arac hakkında ise bişey demem mümkün değil.Bu ilan veyahut diğer ilanlardaki sadece resimlere ve yazılara bakarak asla tavsiye olmaz sende dinleme;ayrıca internet fiyatları pazar fiyatlarında 2/3milyar genelde fazladır.Sırf dışına bakarakta yorum yapamıycam.BU arada direk link verseydin daha fazla yorum alabilridin değerli kardeşim...saygılar
internetteki fiyatların genelde 2-3 bin ytl fazla olması bi fikir mi yada sizin fikriniz mi yoksa
bu genel bi kanı mı?
yani kusura bakmayın ve yanlış anlamayın
bu gerçek mi?
sadece bana ait bir fikir değil genel kabul gormuş bişeydir.Ben bugune kadar bayagı bir araç alıp sattım ve kullandıgım arçalrın hiçbirini 2sene kullanmayan biri olarak pazarada galeriyede fazlaca ugrayan biriyim.Ama şunu rahat soleyebilirimki internette fiyatlar emin ol modeline gore 1/2/3bin ytl daha fazla.Benim birçok arkadaşım dahi internete araçlarının ilanlarını beklediklerinin çok üstünde fiyat yazıp''koca turkiye mutlaka bir kek düşer ''modundalar.Misal benim aldıgım c5 in piysası internette 45binlerde geziyo ben 38,5bin ytlye aldım hatta bana gore bu bile yuksek.Özellikle bazı modellerde şişme daha fazla,bazılarında ise yok denecek kadar az.Daha önce birde corolla satmıştım aldıgımdada sattıgımdada internet fiyatlarıyla pazar fiyatları birbirine çok yakındı.Baktığın bir model varsa fiyat araştırması yaparım senin içinde degerli kardeşim...saygılarımla
Bence internetteki fiyatlar piyasadan daha ucuz oluyo. Araba pazarlarında araçlara değerinden fazla fiyat söyleniyor. En azından eskişehirdekinde öle
ARKADAŞLAR!!! TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. PİYASA FİYATINDAN PAHALI UCUZ DİYE BİRŞEY YOKTUR. BİR ARACIN FİYATI ALICI İLE SATICI ARASINDA BELİRLENİR. MESELA BİRİSİ 2004 MODEL FOCUS U 15 MİLYARA ALDI DİYE O ARABANIN PİYASASI 15 MİLYAR OLMAZ VEYA 25 MİLYARA ALDI DİYE 25 MİLYAR DA OMAZ. GELELİM İNTERNETTEKİ FİYATLARIN PAHALI OLDUĞUNA. ARABA PAZARINA GİTTİĞİNİZDE AYNI MARKA AYNI MODEL ARAÇLARIN ÇOK FARKLI FİYATLARA SATILDIĞINI GÖRECEKSİNİZ. 15 DİYEN DE OLUR. 19 DİYEN DE OLUR. İNTERNET DE AYNEN BÖYLEDİR. PAZARDAN HİÇBİR FARKI YOKTUR. TEK FARKI İNTERNETE İLAN VERENLER BİRAZ TOK SATICIDIR. ARAÇLARINI SATMAK İSTEMEZLER. AMA İYİ PARA VEREN OLURSA NEDEN OLMASIN DERLER. ONUN İÇİN İNTERNETE İLAN VERİRLER. PAZARA İSE GERÇEKTEN ARABASINI SATMAK İSTEYENLER GELİRLER.
quote:
Orjinalden alıntı: asfocus
ARKADAŞLAR!!! TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. PİYASA FİYATINDAN PAHALI UCUZ DİYE BİRŞEY YOKTUR. BİR ARACIN FİYATI ALICI İLE SATICI ARASINDA BELİRLENİR. MESELA BİRİSİ 2004 MODEL FOCUS U 15 MİLYARA ALDI DİYE O ARABANIN PİYASASI 15 MİLYAR OLMAZ VEYA 25 MİLYARA ALDI DİYE 25 MİLYAR DA OMAZ. GELELİM İNTERNETTEKİ FİYATLARIN PAHALI OLDUĞUNA. ARABA PAZARINA GİTTİĞİNİZDE AYNI MARKA AYNI MODEL ARAÇLARIN ÇOK FARKLI FİYATLARA SATILDIĞINI GÖRECEKSİNİZ. 15 DİYEN DE OLUR. 19 DİYEN DE OLUR. İNTERNET DE AYNEN BÖYLEDİR. PAZARDAN HİÇBİR FARKI YOKTUR. TEK FARKI İNTERNETE İLAN VERENLER BİRAZ TOK SATICIDIR. ARAÇLARINI SATMAK İSTEMEZLER. AMA İYİ PARA VEREN OLURSA NEDEN OLMASIN DERLER. ONUN İÇİN İNTERNETE İLAN VERİRLER. PAZARA İSE GERÇEKTEN ARABASINI SATMAK İSTEYENLER GELİRLER.
bence yanlış düşünüyorsun her yerde tok da vardır aç da internette de bi dolu uygun fiyatlı araba var
Bu aracın sanırım modeli yanlış yazılmış.2004 değil sanırım 2001 yazılması lazım.çünkü ön görüntü makyajlandı 2004 kasalarda.2001 modele görede fiyat ne fazla nede az.
okyaypay kardeşim bende onu söylemeye çalışıyorum. İnternette araçlar pahalıdır diye bir yanılgı var diyorum İnternet pazarın aynısıdır. Pazarda da internette de hem uygun hem de çok pahalı araçlar vardır. Tek fark bazıları arabasını satmak istememesine rağmen internete veriyorlar. Mesela benim palio aracım vardı. Öylesine internete verdim. Aslında amacım piyasasını takip etmekti. Biraz yüksek rakam yazdım. Çok sık arayan soran oldu. 1 ay sonra arabamı yazdığım bedelden çok cüzi bir indirimle sattım. Sonuç olarak bir tandığım 2002 focusu 16.250 ye aldı. Bir başka tanıdığımda 2000 focus u (ambiante) 17.400 e aldı. İkiside tertemiz. Aynı özelliklerde araç. PİYASAYI ALICI VE SATICI OLUŞTURUR::::......
arkadaşlar honda civic almayı düşünüyorum 2001-2002-2003-2004 gibi anladığım kadarı ile 2004 kasa makyajlı 2004 model 80.000 civarı es kça alınabilir maksimum birde bunların 90.000 bakımları ne kadar tutar ve masrafsız binilebilecek bi arabamıdır honda civic. eski arabam opel astra 1,4 idi 90 beygir di kasa biraz ağır kalıp ara hızlanmalarda hantal kaldığı için sattım opel astradan + yönü - yönü ne olabilir. eskiden beri içimde honda almak ukte kaldı şimdi alayım diyorum ve sizden görüşlerinizi bekşiyorum. birde eski arabam lpg li idi şimdi honda yada lpg taktırsam uyarmı acaba ne dersiniz.
arkadaşım her yönden honda civic i öneririm hiç parça sıkıntısı çekmessin honda civic orta gelirlili insanların alabileceği en konforlu arabadır. hele honda city benzin i kokluyor
hondayı ve hondacıları sevıyorum ya. bak degerımı de bılın hyundaı cılere karsı cıty ı savundum onların kozuda era ydı gercı otomobıller bunlar olunca hıcte zor olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme