Şimdi Ara

Bu Honda Civic'i alacağım!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Honda Civic hakkında hiçbir bilgim yok. Beni yakıt durumu, parça kalites, parça bulma durumu, yedek parç fiyatı, aracın konforu, sesi, yol tutuşu...vs. hakkında beni acele bilgilendirebilirmisiniz.
    Birdewww.araba.com adresinde bulunan 803288 nolu ilandaki arabayı almayı düşünüyorum. Bu araç hakkıda düşüncelerinizi yazabilirmisiniz....

• kelepir bence. kaçırma derim. lpg montajını iyi kontrol ettirin almadan önce.
  • İlandaki araç için yedek parça sıkıntısı yok piyasa arabası çünkü,2.eli çokta güçlü değildir ama.Yakıtı makul sayılır ama lpg li sanırım onu iyi kontrol ettir,ses alma olayı vardır malesef son modellerde(civic) bile bir miktar var,parça fiyatlarıda makuldur çünkü orta sınıf arabası uçuk fiyatlar bu markalarda olmaz.Yol tutuşu için kişisel düşüncelerden çok test sayfalarına göz atman daha faydalı olacaktır sanırım.Resimdeki arac hakkında ise bişey demem mümkün değil.Bu ilan veyahut diğer ilanlardaki sadece resimlere ve yazılara bakarak asla tavsiye olmaz sende dinleme;ayrıca internet fiyatları pazar fiyatlarında 2/3milyar genelde fazladır.Sırf dışına bakarakta yorum yapamıycam.BU arada direk link verseydin daha fazla yorum alabilridin değerli kardeşim...saygılar
  • Linkde gözüken arabayı alacağım. Bilgisi olan arakadaşlar lütfen beni bilgilendirsin....http://www.araba.com/803288.html
  • araç plaka sorgulamadan aracı sorguladım. çalıntı mı bölümünde hiçbirşey yazmıyor. birde sahip belge tarihi yani araç son tescil tarihi 2001 olarak gözüküyor. kafam iyice karıştı. hiçbirşey anlamadım. lütfen bilgi.... araç plaka 06 RZG 73
  • quote:

Orjinalden alıntı: asfocus

araç plaka sorgulamadan aracı sorguladım. çalıntı mı bölümünde hiçbirşey yazmıyor. birde sahip belge tarihi yani araç son tescil tarihi 2001 olarak gözüküyor. kafam iyice karıştı. hiçbirşey anlamadım. lütfen bilgi.... araç plaka 06 RZG 73

bi bakalım ok!
  • her büyükşehir emniyet müdürlüğünün kendi ili plakasına ait çalıntı kayıtları mevcut oldugu halde ankara emniyetinde bulamadım.Ama bu kayıtları tutan polislerin yanlışlığıda olabilir eksik bilgide girmiş olabilirler.Araç sahibiyle daha önce hiç konuştunmu? konuşmadıysan boşver gitsin başka araba bak bence 2.elde küçük pürüzler bile başa dert açmaya yetiyor çünkü...genede karar senin...saygılar
  • konuyla alakasız ama içimde kaldı..
    adam resimde plakayı kapatmış ama ilanda plaka yazıyor nasıl iş bu
  • fiyat uygun ama iyi bir araştırın bu fiyata gerçekten çok sıkışmış olduğu için satması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

konuyla alakasız ama içimde kaldı..

ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

konuyla alakasız ama içimde kaldı..

araba.comda eğer aracınızın plakasını vermezseniz veyahut verdiğiniz plaka ile trafik kayıtları uyuşmazsa aracı yayından kaldırıyorlar
  • Merhabalar,
    Ben de bugünlerde honda civic vtec 2004-2005 ls/es almayı planlıyorum. Fiyat çok düşük geldi. @wolfhonda'nın dediği gibi bu aracı bu fiyata satmak için gerçekten çok sıkışmış olması gerek insanın.

@asfocus,
    Olur da arabayı alırsanız gelişmeleri buraya aktarabilir misiniz?
  • yilanci kardeş honda civic vtec ls 2004 modeller hakkında bildiklerini aktarabilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

İlandaki araç için yedek parça sıkıntısı yok piyasa arabası çünkü,2.eli çokta güçlü değildir ama.Yakıtı makul sayılır ama lpg li sanırım onu iyi kontrol ettir,ses alma olayı vardır malesef son modellerde(civic) bile bir miktar var,parça fiyatlarıda makuldur çünkü orta sınıf arabası uçuk fiyatlar bu markalarda olmaz.Yol tutuşu için kişisel düşüncelerden çok test sayfalarına göz atman daha faydalı olacaktır sanırım.Resimdeki arac hakkında ise bişey demem mümkün değil.Bu ilan veyahut diğer ilanlardaki sadece resimlere ve yazılara bakarak asla tavsiye olmaz sende dinleme;ayrıca internet fiyatları pazar fiyatlarında 2/3milyar genelde fazladır.Sırf dışına bakarakta yorum yapamıycam.BU arada direk link verseydin daha fazla yorum alabilridin değerli kardeşim...saygılar

internetteki fiyatların genelde 2-3 bin ytl fazla olması bi fikir mi yada sizin fikriniz mi yoksa

bu genel bi kanı mı?

yani kusura bakmayın ve yanlış anlamayın

bu gerçek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 1 Ekim 2007; 22:39:55 >

• araba komple boyalı olabilr alacaksan mutlaka ya servise ya kaportacıya baktır hatta tam olsun ikisinede baktır çünkü boya ile ilgili bi şey söylenmemiş
  • Arkadaşlar 2004 model orjinal , kazasız ve bi de lpg li bir civic i bu fiyata alabileceğinize umarım inan mıyorsunuzdur. Bu paraya ancak 2000 modelini alırsınız tabi temizse.
  • egebuca arkadaşım linke bakarsan görürsün. Adam paraya acil ihtiyaç duymuş satıyor. Galeriye gitse verecekleri rakam zaten 17-18. Galeriye gitmeden piyasada anında satmak için bu rakama satıyor olabilir.
  • ilanda model yılı 2004 verilmiş..ama maalesef 2004 modeller makyajlı kasa olarak çıkmıştır ve ilandaki resimde görülen araç 2004 model değil...buna dikkat edin derim..
  • Makyaj 2004 ortasında yapıldı; yılın başında çıkanlar makyajsızdı.

quote:

Orjinalden alıntı: grkn

ilanda model yılı 2004 verilmiş..ama maalesef 2004 modeller makyajlı kasa olarak çıkmıştır ve ilandaki resimde görülen araç 2004 model değil...buna dikkat edin derim..
  • fiyat müthiş bence. Eğer çok büyük bir problem yoksa al derim.

bundan 2 ay önce babama 2002 civic vtec aldık. fiyat 18.350 idi. kıyaslamayı sen yap.

hayırlı olsun şimdiden...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.