Şimdi Ara

Bu i30 alınır mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen alırsın almaya da, satarken baya bir zorlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Heh aracın sahibide geldi foruma

Alıntıları Göster
    Aracla yakindan uzaktan ilgim yok ama araba islerini bilirim teklifimde ciddiyim ve her daim gecerli irtibat numarasi verilmesi yeterli ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne gerek var abicim BMW mi alıyorsun mersedes mi alıyorsun da bu riske gireceksin. Al paranın yettiği temiz bi aracı istediğin zaman da sat gitsin.
    Bu araca her an şüphe ile binilir mi, arkadaşlar kusura bakmasın ama bu riske girmek çok ama çok saçma bu araç için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sals

Aracla yakindan uzaktan ilgim yok ama araba islerini bilirim teklifimde ciddiyim ve her daim gecerli irtibat numarasi verilmesi yeterli ;)

Alıntıları Göster
    Tamam pazartesi sabah 85 bine alim ben aracı gel öğlen 100 bine sana verim
    Nasıl bşr saçmalık bu adam 85 e alıyorum diyor istersen 100 e senden alim diyorsun hayır 85 e alim desen inancam yani
    Seninde gakerici olduğun bu tarz pert bitik araçları millete kakalama niyetinde olduğun anlaşıldı
    Not: araç sahibi demem ironidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 6 Temmuz 2019; 11:22:20 >
  • Araç güzel ama bu araçla uğraşılmaz be kardesim . Dertsiz başına dert alma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla hiçbir alakam yok alınmasını da önermem ama Böyle araçlar hakkında genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum kazalı resme bakarsanız resmin üzerinde yazan internet sitesi zirvem otomotiv, autogong ve sigorta şirketleri ile anlaşmalı olarak kaza yapan araçları ihale usulü satan bir firma.

Sigorta şirketleri kaza yapan araçları Tam Ziya(Pert) ya da Kısmi hasarlı(Çarpma Çarpışma Hasar kayıtlı) olarak satışa sunar gelen tekliflere göre uygun teklifi kabul eder araç sahibiyle anlaşılan değerden aracın satıldığı değer çıkartılır aradan kalan fark tramere işlenir yani sigortanın cebinden çıkan değer tramere işler. (Bu kaza da varsayalım araç sahibiyle 120000 tl ye anlaşıldı araç değeri için ve ihalede araç 56100 tl ye satıldı sigortanın cebinden çıkan 63900 tl de tramere işler)

Şimdi gelelim araca
    - Kesinikle kazalı fotoğrafta oynanma yok çünkü site ismi yazıyor yani sigorta şirketinin çektiği resim.
    - Araç kesinikle yetkili serviste onarılmamış. Çünkü Böyle bir aracı alan kişi ucuza mal etmek için alıyor neden yetkili serviste onarsın ki ?
    - Yetkili servise sorarsanız size aracın kazalı hali ile servise geldiğini ama hiçbir işlem yapılmadan gittiği konusunda bilgi verilir.

Edit: Şuna da emin olun serviste bu aracın tamiri için 63900 tl den daha yüksek bir rakam çıkmıştır çünkü servis 50000 tl ye tamir ederiz deseydi sigorta şirketi tamir yoluna giderdi daha az cebinden çıkacağı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakur72 -- 6 Temmuz 2019; 12:19:52 >

• En iyi ihtimalle serviste değişecekler

Komple otomatik şanzıman ve bağlı parçalar
    Ön Tampon
    Ön iki Far
    Ön Panjur sis ıvır zıvır
    Davlumbazlar
    Radyatör Seti
    İntercol
    Ön Tampon demiri
    Karter ve bağlı parçalar
    Rot başları tablalar

Servis bunlar gibi bir dünya değişmesi gereken şey çıkartır ama ihaleden alan kişi bunların çoğuna dokunmaz bile farları tamir eder karteri kaynatır. Şanzımanın sadece boş kovanını değiştirir.
  • quote:

Tamam pazartesi sabah 85 bine alim ben aracı gel öğlen 100 bine sana verim
    Nasıl bşr saçmalık bu adam 85 e alıyorum diyor istersen 100 e senden alim diyorsun hayır 85 e alim desen inancam yani
    Seninde gakerici olduğun bu tarz pert bitik araçları millete kakalama niyetinde olduğun anlaşıldı
    Not: araç sahibi demem ironidir

Alıntıları Göster
    Ustadim ironi nette ki yazismalardan anlasilmiyo galerici de degilim araba islerini az bucuk anlarim ve ugrasmayi severim arkadasin araci almasi taraftariyim almazsada kendi bilecegi iş aninda bir baska aliciya gider bu ben olurum bir baskasi olur fark etmez sonucta serbest piyasa ;)

• Bakur72 kullanıcısına yanıt
    Aracın servis faturasını bekliyorum,bakalım ne çıkacak ?
    Velevki yetkili serviste yapıldı,yine alınmaz mi?

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersi düşünüyorum,bmw Mercedes böyle bir kazadan sonra alınırsa çok daha büyük masraflara gebe olur. En azından pek ekstrem bir araç değil bu daha mantıklı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sals

Ustadim ironi nette ki yazismalardan anlasilmiyo galerici de degilim araba islerini az bucuk anlarim ve ugrasmayi severim arkadasin araci almasi taraftariyim almazsada kendi bilecegi iş aninda bir baska aliciya gider bu ben olurum bir baskasi olur fark etmez sonucta serbest piyasa ;)

Alıntıları Göster
    Adama 85 e al beğenmezsen 100 e ven alırım dedin ya o neyin kafası gerisini boşver

• Bu kazaya neden 64bin çıkarmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Yetkili serviste yapılmış olması imkansız.

Ama velevki yetkili serviste yapıldı ve aracın o fiyatı ettiğini düşünüyorsanız neden alınmasın ?
  • O hasarla airbag açmadı diyen keriz avında belliki, anası bile sıkılmıştır o arabanın, ayrıca kasko perte çıkarır, zarar etmez enayimi 65e yapsın, hadi yaptı diyelim gerçek hasar 80bin den aşağı degildir, servis indirimi vs 65e gelmiştir. Otur düşün tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn -- 6 Temmuz 2019; 15:16:30 >
  • 64 bin hasar i30 için direkt pert demektir.
  • quote:

Adama 85 e al beğenmezsen 100 e ven alırım dedin ya o neyin kafası gerisini boşver

Alıntıları Göster
    Alicak Arkadasa Acele Etmesi Bunun Bir Firsat Oldugu Her Zaman Ayagina Gelemeyecegi Agir Kanli Olmamasi Bir An Once İşi Bitirmesi İçin Teşvik Erbabinca kendimden Orneklemeydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

90bin liraya bebek gibi arabalar varken taklalı i30 almak için ne yiyip ne içiyon gardaşım bana da söyle aynını kullanam

• Gittim gördüm arabayı,benim verdiğim fiyata düşmediler en son 100 bin e bıraktılar almadım.
    Araç içime sinmedi faturasına bakmaya kalmadan,araçta tutarsızlık var,on kaput sağ fardan sol fara birleşmesinde 1 cm fark var soldan saga.

Ama araç ben oradayken el sıkışıldi ve satıldı arkadaşlar.alan adam 105 bin e aldı arabayı.
    Taklali pert falan filan ama araba satıldı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.