Şimdi Ara

Bu ihtiyaca göre ip6-64 mü yoksa ip6s-16 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Android kullanıcısı olarak daha önceden deneyimlediğim macbook ve ipad kullanımından sonra. Androidden ios a geçmeye karar verdim.Daha önceden lg g2 16 gb kullandım. Hafıza konusunda sorun yaşamamıştım.
    Şu anda sony z3 compact telefonumdaki sorun sebebiyle tüketici hakem heyeti kararıyla telefon ücretini geri alacağım. Alacağım telefonu en az 2-3 sene aralığında kullanacağımı belirterek,
    - Telefonda hearthstone oynuyorum.yaklaşık 2gb büyüklüğünde
    - Z3 compact içeriğine baktığımda ise toplamda 2.5gb oyun 500mb fotoğraf ve 4 gb kadar da müzik bulunmakta.

Elimdeki bütçe sebebiyle iphone 6 64gb veya 6s 16gb arasında seçim yapacağım.
    Uzun bir kullanım zamanı için sizce hangisini seçmeliyim?
    Benim gibi kullanan birileri olabilir düşüncesi ile bu başlığı açmış bulunmaktayım. Kullanıcılar yorum yaparsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten hafıza sorunu yaşamadığınızı belirtmişsiniz
    Tartışmasız 6s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 29 Ocak 2016; 2:57:29 >
  • 48 GB fazla hafıza sebebiyle 6 alınmaz bu saaten sonra,sık sık yedekleyerek yer açarsınız gerekirse 6s'nizde.
  • Kesinlikle 6s kardesim bulut sistemi kullanırsın hiç sıkıntı yasamazsın 👍🏻

• 6 plus 64gb nokta hatasız(nokta dahil) 1 yıllık cihazım var. Kulaklık dahil açılmamış. Düşünürseniz yardımcı olabilirim ama İstanbul içi 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John -Coffey -- 29 Ocak 2016; 11:05:31 >
  • 6s tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s alın. Arada sırada pc ye atarsınız resim ve videolarınızı. Maddi durumunuz el verdiğinde minimum 16 gb ixpand flash bellek alır hafıza sorununu biraz daha hafifletirsiniz. Buyrun ürün linki :

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ixpand-16-gb-flash-surucu-pm-teldatasdiskxpnd16

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyaçlarına göre 6s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.