Şimdi Ara

Bu ihtiyaçlara yönelik ne gibi bir dvd divx player önenirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.. mevcut bütün konuları taramak çok imkansız olacağı için aradığım koşulları bir başlıkta toplayayım istedim. yardımı dokunacaklara şimdiden teşekkürler..

aradığım şey aslında basit, standart bir dvd playerin üstüne avi mkv mp4 gibi formatları da oynatabilen, aynı zamanda srt ve ssa altyazılarını açabilen bir makine arıyorum. şu anda minton 1304 model numaralı bir ürün kullanıyorum. ürünün çalışma prensibi güzel, (altyazı seçeneklerini çok güzel ayarlıyor altyazı 1 diyince srt yi 2 deyince ssa yı açıyor) fakat bir türlü istediğim font ve boyutlara getiremedim altyazıları. standart halinin fontu çok kötüydü ve yazısı küçüktü, bir siteden bir şekilde bir modifikasyon indirdim onda da yazı boyutu devasa oldu altyazıların yarısı sığmamaya başladı.

yani özetle aradığım şey

1- standart dvdden ayrı avi mp4 mkv gibi şeyleri açabilecek
    2- birden fazla atlyazıyı barındırabilecek (özellikle srt ve ssa)
    3- altyazı fontu ve yazı boyutu ayarlanabilecek

bu tipte ürünlerden neler tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gascoigne -- 28 Ekim 2008; 0:24:53 >

• öyle bir cihaz bulursanız nende alacagım.
  • bi yardım ediverin kurban olayım..
  • mkv oynatan var mı açıkçası hiç duymadım ama paraya kıyabilirsen

http://forum.donanimhaber.com/m_24893034/tm.htm

bi bak buraya
  • yok öyle bir imkanım yok malesef.. peki bu piyasadaki normal sony philips dvd divx playerlar benim işime yaramaz mı ? altyazıyı fontunu boyutunu ayarlamak da şart değil aslında ama minton gibi minnacık ve iğrenç bir font olmasın, okunabilir güzel olsun ve ekrandan taşmasın yeter
  • illa mkv oynatmak istiyorsan piyasada bulunan o dvd divx oynatıcılarda işine yaramaz.altyazı konusunda bişey diyemiyorum açıkcası bir bilgim yok hangisinin ki daha büyüktür.
  • piyasada .mkv oynatan player var mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • homotech veya orite 838 alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.