Şimdi Ara

VCD DVD Film satışı İşi Yapanlar.! Bir kaç sorum Var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Bu işi yapmak için ne kadar Para yatırmak Lazım?
    2-Ne kadar kar bırakıyor?
    3-Sizce uzun vaadede bu işin sonu ne olur? (millet internetten film indirip izlemeye başladı)
    4-Bir dükkan açayım diyorum Başında ben durmayacam ne dersiniz?
    Tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 28 Ağustos 2008; 2:28:47 >

• Kopya DVD, VCD mi, yoksa orjinal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

Kopya DVD, VCD mi, yoksa orjinal mi?

İkisinide satıyor burda dukkanlar..
  • açıyorsan dükkanı başında sen durmalısın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: danutzi

Dükkanda satacaksan her türlü çok güzel para bırakır. Ama tabi önce arkanı sağlama alman lazım kopya satacaksan. Anladın sen.

Onu nasıL yapacam özelden bi pm atsan..
  • Bence iş yapmaz artık
  • Ben sana anlatayım,arkadaşım VCD dükkanı sahibiydi...

1)öncelikle dükkan nerede ve kirası ne kadar
    2) Çıkan tüm filmleri dvd-vcd olarak almalısın
    3) Boş Cd-Dvd masrafı ciddi bir masraf... (nereden baksan ayda 350-400ytl lik dvd-cd tüketeceksin)
    4) Artı vergi levhasıdır,izindir vs... rahat 1000ytl i bulur
    1 ay 30 gün ise : 21-22 gününü masraflara harcıyorsun...Geriye kalan 8-9 günün cirosu net olarak cebine girer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Bence iş yapmaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Ben sana anlatayım,arkadaşım VCD dükkanı sahibiydi...

3) Boş Cd-Dvd masrafı ciddi bir masraf... (nereden baksan ayda 350-400ytl lik dvd-cd tüketeceksin)
    1 ay 30 gün ise : 21-22 gününü masraflara harcıyorsun...Geriye kalan 8-9 günün cirosu net olarak cebine girer.

Dükkan kirası çok değil 500ytl falan.. ama 3500 ytl yede dukkan var, vcd cilerin oldugu bir iş merkezi var burda orda açmayı dusunuyorum ordada kıra 500 cıvarı,ayak oraya gıdıyor o yuzden orası..
  • bizim burda adımı duymayan yok 1.5ytl ye film satıyomuş diye dükkansız evden yürütüyom işleri sağlam para
  • quote:

Orjinalden alıntı: Borax

quote:

Dükkan kirası çok değil 500ytl falan.. ama 3500 ytl yede dukkan var, vcd cilerin oldugu bir iş merkezi var burda orda açmayı dusunuyorum ordada kıra 500 cıvarı,ayak oraya gıdıyor o yuzden orası..

500ytl ama,dükkanın büyüklüğü ne kadar.4-5 müşteri girdiği zaman alan sıkıntısı yaşatır mı ? Bunlarda önemli...
    Ayrıca para kazanmak istiyorsan,oyun,vizyon film gibi olaylara da girmen gerekecek...

• walla dukkan orta buyuklukte bır dukkan yanı 4-5 kişi girince sıkışabilir biraz..
  • quote:

Bunlar gözle görülenler. Bir de bu işin riskini azaltmak için harcaman gerekenler var. Nerede açacağına da bağlı bu. Her şehirde her semtte bir standart yoktur. Etrafta bu işi yapan biri seninle konuşmak isterse mutlaka git konuş, o da kuru kuruya konuşmaz büyük ihtimalle hediye falan götür adama.

Elinde her film mutlaka bulunmalı. Müşteriye bir kez o film yok dersen bir daha gelmez sana. İstedikleri her filmi elinde bulundurmalısın bir tane bile olsa. Mutlaka hangi gün hangi filmi sattığının kayıtlarını tut. Eğer istatistikten anlayan bir arkadaşın varsa öğrenci falan ona yorumlattır. Gerekirse bunun için ücret ver.

Bu iş bitmez kesinlikle. Ama tabi teknolojiyi takip edersen. Divx ile sınırlı kalırsan olmaz. HD'siydi, ileride blu-ray'iydi. Bunları takip edip teknolojinin gelişmesiyle oluşacak ihtiyaçlara cevap vermelisin.

Orjinal DVD kiralama olayına girmeni tavsiye etmem. Sermaye ister o iş ve getirisi pek yoktur. Göstermelik elli tane falan dvd olsun dükkanda yeter. DVD kiralama pek oturmuş bir sektör değil. İnsanlar kopya almayı dvd kiralamaya tercih ediyorlar.

• sana birşey söyleyim ben bu divx dvd vcd film indirme konusunda usta sayılırım herkes benim gibi olmadığı için bu işi yapan insanlardan film alıyorlar ben kendim zaten internetten indiriyorum izliyorum sonra siliyorum beğenirsem arşivime ekliyorum bu işten para kazanmak istiyorsan öğrenci ayağı d.t ayağı hiç bulaşma alayı işin çakalı olmuş kenar mahallede yapacaksın kardeşim
  • Ya dükkan açsam en kötü ne kadar para bırakır bana ayda?? Bir cocukta çalışsa içerde mesela.. Başına tanıdık birini koyacam onada yardım eden bir çocuk tutacam işten anlayan..
  • quote:

Ya dükkan açsam en kötü ne kadar para bırakır bana ayda?? Bir cocukta çalışsa içerde mesela.. Başına tanıdık birini koyacam onada yardım eden bir çocuk tutacam işten anlayan..

ortalama 130ytl ve üstü ciroyu tutturursan ; ayda 3900 yapar...Ama sevinme 3900 diye,bunun 2800-2900ytl si masraflara gider...sana kalır 1000-1100ytl
  • quote:

quote:

Ya dükkan açsam en kötü ne kadar para bırakır bana ayda?? Bir cocukta çalışsa içerde mesela.. Başına tanıdık birini koyacam onada yardım eden bir çocuk tutacam işten anlayan..

ortalama 130ytl ve üstü ciroyu tutturursan ; ayda 3900 yapar...Ama sevinme 3900 diye,bunun 2800-2900ytl si masraflara gider...sana kalır 1000-1100ytl

4000 liranın 3000 lirası masraf olurmu ya çok değilmi?
  • quote:

quote:

quote:

4000 liranın 3000 lirası masraf olurmu ya çok değilmi?

maalesef gidiyor.Haa Eleman çalıştırmazsan masraf iner 2400-2500 e,sana kalır 1500-1600ytl...

Tabii birde tüm DVD filmleri aldığını da hesaplıyoruz...1 DVD filmi minimum 17,5ytl den aşağı alamıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Ağustos 2008; 2:47:33 >

• Ne kadar parayla girmem lazım ortalama bu işe?
  • quote:

Ne kadar parayla girmem lazım ortalama bu işe?

dükkanın durumuna bağlı,sen devirmi alacaksın,sıfırdan mı kuracaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.