Şimdi Ara

Bu iki bilgisayardan sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MSI PE60 6QE-407XTR bu modeli bugun alırsan 3600e geliyor kacırma derim. Diğeri indirime girmemis (hb'nin kdv indirimi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaya17

MSI PE60 6QE-407XTR bu modeli bugun alırsan 3600e geliyor kacırma derim. Diğeri indirime girmemis (hb'nin kdv indirimi)

Ben de aynı fikirdeyim hocam ama coil whine sorunundan bahsediliyor o canımı sıkıyor biraz
  • İndirimi işin içine katarsak indirimli model. Yok katmazsak eğer bu iki model dışında bu fiyatlara yakın diyebileceğimiz şekilde Dell 7567, Lenovo Y520 ve Monster'ın 1050Ti'li modeli var, bunlara da bir bakın derim, neticede bu kadar para varken ortada, 960M değil de 1050-1050Ti'li modelleri tercih edin, bence.
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    Aslında px olan da indirimdeydi(3920tl) hocam ama 2-3 saat önce kaldırdılar stoğu bitti galiba sınırlı stok yazıyordu zaten. PE nasıl peki 3600 e
  • http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-2-5ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CJvYtMStitMCFYk_GwodPxsMkQ
    Ben bugün bu modeli aldım gtx 1050 var bence bu fiyat olarak senin gösterdiklerinden iyi gibi bugün alırsan 3230 lira hemde bence gayet makul bir fiyat.

• jwinner kullanıcısına yanıt
    Bunun windows 10 + ışıklı klavye + alüminyum kasa olanını vatan bu hafta sonu 3350 tl den sattı ama alamadım . Benim için performans oyundan biraz daha önce geliyor ve alüminyum kasa + aydınlatmalı klavye olmasza olmazlarım arasında. Çünkü bu ikisinin yokluğunu çok çektim şimdi kullandığım bilgisayarımda ama bu bilgisayar da güzel tabi oyun odaklılar için, hayırlı olsun hocam. Bende PE60 6QE 407XTR almayı düşünüyordum ama soğudum biraz coil whine sorunundan muzdarip olanları görünce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim . Vatan 3300 küsüre düşürdü takip ediyorum bende bayadır ama vatan sadece mağazalarda satışa çıkardı fiyatı düşürünce sonra da stok bitti yazdı istanbul ankara bu gibi şehirlerde vardı oda bir kaçtane varmış zaten inşallah istediğini alırsın kardeşim hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Aslında px olan da indirimdeydi(3920tl) hocam ama 2-3 saat önce kaldırdılar stoğu bitti galiba sınırlı stok yazıyordu zaten. PE nasıl peki 3600 e

İşlemciden bir tık düşürüp ekran kartını yükseltirsek;

http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-2-5ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO

seçeneği var. Kullanım amacınız oyun mu bilmiyorum ama ekran kartı daha iyi bu modelde.

• jwinner kullanıcısına yanıt
    hocam laptopu inceleme fırsatın oldugunda bu konuya yorumunu yapar mısın ben de alacağım ve bu model cok hosuma gitti. suanda 3.500 civari birsey. f/p olarak baya iyi duruyor.
  • emrekaya17 kullanıcısına yanıt
    25 inde sipariş verdim daha bugün kargoya verdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.