Şimdi Ara

Bu iki ekran kartından hangisi bana daha uygun sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw bu ekran kartı seçmek ne zor işmiş...Bir aydır bu forumu takip ediyordum, sonunda parama göre Leadtek 6600td 256mb. a karar vermiştim ki bu çıktı başımıza.
    Şimdi Kadıköy' de
    Leadtek 6600td 256 mb. 119+kdv
    Msi rx1300pro 256mb. 105+kdv ye satılıyor.
    Fiyatları ve test sonuçları hemen hemen aynı olan bu iki karttan birini seçmek için bir-iki sorum olacak:

1-Bu kartlardan hangisi benim sistemime daha uygundur sizce?Sistemim:

Celerond331 2.66 ghz. 64bit
    Asus P5LD2-VM i945 çipset
    512 mb. Twinmos ddr2 533 cl4
    Sony 110ES 1024x768@85 hz.

Not:Oyun fanatiği değilim.Genelde doom3,quake4,collin mcrea2005,nfs ug2 ve winning eleven oynuyom. 1024x768 medium detay yeterli benim için.Yalnız takılmadan oynamak istiyom.

2- Esas olarak bilgisayarımı mp3,internet,foto arşivlemek ve özellikle divx için meşgul ediyorum.
    Yani oyun permansından daha önemlisi bunların 2d performansı ve görüntü kalitesi nasıldır?
    Msi rx1300pro daha yeni olduğundan,desteklediği teknolojiler daha iyi diyebilirmiyiz 2d görüntüde?
    (Testlerin de teknolojik olarak Windows vistaya tam uyumlu diye yazılmış)

Kusura bakmayın bayağı uzun oldu ama gerçekten karar vermek zor.
    Cevaplarınız için teşekkür ederim...

• Allah rızası için cevap vercek yokmu?
  • rx pro 1300 yeni oldugu icin daha kullanan yok sanirim forumda.. ancak test sonuclariyla bir sey soylendiginden kimse emim değil napılacağına.
    risk sana ait bu durumda..
  • saol kardeş cevapladıın için,o zaman ben alayım da kendime olmasa da millete faydam olsun...
  • varsa cok paran denersin. ama sanmıyorumki cooooook paran var (olsaydı başka oneriler isterdin) o zaman sen bildigimizi al bence paranada yazık etme(iide olabilir;p). yani 6600td..?
  • rx1300 pro duz 6600 leri solluyor ama td'de nedir durum bilemem..
  • td zaten 6600 ün düz modeli değilmi?
    Benim bildiğim gt iyisi,le kötüsü td de normali ama tabii siz daha iyi bilirsiniz yüzbaşı olarak.

Bu arada bişey daha soruyum madem.Leadtek 6600 td de cinefx 3 motoru,shader model 3.0,ultra shadow II,
    intelli sample 3 ve de vivo desteği varmış.Bunlar nedir kuzum?
    Msi rx1300pro da bunların karşılığı varmıdır.

üffff sorular bitmiyo.Allah'tan bu forumu buldum da bişeyler öğrendik.Ama bişey söylücem forum da ekran
    kartı diye ayrı bir bölüm yapılamazmı acaba bi öneri olarak?.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.